• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سینمای خانگی پایونیر مدل BCS-717

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirreza1362

Registered User
لایک‌ها
0
اقا این زیرنویس فارسی هم ساپورت میکنه؟؟

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
بله ساپورت میکنه

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
i choosed and bought this product for its great features like :
wifi connection
dlna feature
usb playing
bluray and 3d playing
arc (audio return channel) feature
avchd format playing
دوست من
شما كه با اين دستگاه كار كردين ممكنه نظرتون رو در مورد اين ريويو بفرمايين كه چقدر صحت داره ؟ راستش من از اين دستگاه خوشم اومده و دارم يكم بررسيش ميكنم كه شايد ايشاله دلم راضي شه و شما هم يكم تخفيف بدي مشتري شم. ممنونم
but some problem make me unhappiness :
1-media that recorded in sony hd camcorders (1920x1080 avchd mp4) with m2ts extensions can not be played in bcs-717 and it is very bad! because it was mentioned this player can play avchd formats and i hope it be resolve in next firmware
2-when player is playing a movie (specially hd contents) the graphical screen appearance such as volume , display menu ,.... acts very delayed . it seems that system resources is in low state and or cpu load is very high
3- in some 3d bluray contents it can not show top menu of disk and start playing movie from begin after insertion disk
4-this device has not equallizer adjustment and it is very useful for professional usage
5-online content can be more rich by more resources

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست خوبم
در مورد اول فیلمهای hd دوربین سونی رو پخش نمیکنه البته برای کسی که دوربین hd سونی داشته باشه میتونه مهم باشه ولی ظاهرا فیلمهای hd سایر برندها (مثل پاناسونیک ) پخش میشه (من نداشتم که تست کنم) بطور کلی عرض کنم من تا به حال هیچ سینمای خانگی که بتونه همه فرمتها رو پخش کنه پیدا نکردم (حتی الان که ۷۲۷ رو گرفتم باز هم با بعضی از فرمت ها مشکل داره)
مورد دوم هم در فیلمهای با بیت ریت بالا (بالای ۱۷ مگابیت بر ثانیه ) مقداری کندی در عملکرد منوها بوجود میاد که بخاطر اختصاص بیشتر منابع سیستم به پخش بی وقفه فیلم طبیعی هست و در ۷۲۷ هم این مسئله وجود دارد
مورد سوم خیر هیچ مشکلی وجود ندارد
مورد چهارم با توجه به بررسی های من تقریبا همه سینماهای خانگی دارای اکولایزر از پیش تعریف شده هستند و فقط سیستمهای صوتی حرفه ای دارای اکولایزرهای قابل تنظیمند

در خدمت شما هستم

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال 717 چه فرقی با 727 داره؟این سوال رو میپرسم چون خودم 717 دارم..

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
قیمت آخر چنده دوسته عزیز؟؟؟ من خریدار واقعی...میخوامش

۸۵۰ خریدارم فوری فوتی

Last edited:

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
خیر دوست من
پاسخ شما در پیام خصوصی داده شد

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت همه دوستان
در پیام خصوصی به بعضی از دوستان پیشنهادی دادم که اینجا هم برای عموم میذارم
من علاوه بر سینمای پایونیر مدل 717 ، جدیدا (حدود سه هفته) هست که سینمای 727 هم خریدم و تصمیم دارم که یک سیستم صوتی حرفه ای (پایونیر یا یاماها)
به قیمت حدودا سه میلیون تومن بخرم بنابراین سینمای 727 رو هم برای فروش میذارم (بزودی تاپیکش رو خواهم زد) و اگر کسی از دوستان هر دو سیستم رو با هم بردارند (مثلا دو نفر با هم شریک بشن) روی هردو تخفیف خوبی خواهم داد

Last edited:

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
up...........................up

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت همه دوستان
در پیام خصوصی به بعضی از دوستان پیشنهادی دادم که اینجا هم برای عموم میذارم
من علاوه بر سینمای پایونیر مدل 717 ، جدیدا (حدود سه هفته) هست که سینمای 727 هم خریدم و تصمیم دارم که یک سیستم صوتی حرفه ای (پایونیر یا یاماها)
به قیمت حدودا سه میلیون تومن بخرم بنابراین سینمای 727 رو هم برای فروش میذارم (بزودی تاپیکش رو خواهم زد) و اگر کسی از دوستان هر دو سیستم رو با هم بردارند (مثلا دو نفر با هم شریک بشند) روی هردو تخفیف خوبی خواهم داد

2 تارو چند میدی ؟ 727 تو چاره یک و سیصد قیمتشه با 12 ماه گارانتی این چند ماه استفاده شده؟ اما قیمت 717 رو جایی ندیدم 717 چه مدت استفاده شده؟و در چه حد ازش استفاده شده ؟

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دستگاه 727 سه هفته پیش خریداری شده و گارانتی کامل و کاملا نو
دستگاه 717 یکسال پیش خریداری شده و آخرین قیمتش یک میلیون و پانصد بود و بسیار تمیز هست
قیمتها برای شما پیام خصوصی شد

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
up.................................up

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت محصولات پایونیر افزایش یافت
قیمت سینمای ۷۲۷ یک میلیون وسیصد بود والان شده یک میلیون و سیصد و پنجاه و پنج تومن یعنی پنجاه و پنج تومن افزایش !!!!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا