mahdi8063
Registered User
تایید میشه - اولین فرصت ارسال میشه
ممنون داداش
اون پست اول شبی ما هم باعث خیر شد
ایشالا برای بقیه قطعات هم مشتری جور بشه ...
تایید میشه - اولین فرصت ارسال میشه
دقیقا داشتم به همون فکر میکردم قضیه چی بود و به کجا رسید ...ممنون داداش
اون پست اول شبی ما هم باعث خیر شد
ایشالا برای بقیه قطعات هم مشتری جور بشه ...
از پشت سرهم بودن رم ها اطلاع ندارم برام اهمیتی هم نداره - راستش از روزی که سیستم جدید خریدم دیگه اینو گذاشتم تو کارتنش و گذاشتم کنار . این تخفیفی هم که نوشتم مال قبل هست . الانم زیر اون قیمت به هیچ عنوان فروخته نخواهد شد . شایدم فروش کنسل شه .سلام عزیز
مادربرد و سی پی یو و رمها را اگر تریپل باشند و سریال پشت سر هم جمعا 1 میلیون خریدارم.
از پشت سرهم بودن رم ها اطلاع ندارم برام اهمیتی هم نداره - راستش از روزی که سیستم جدید خریدم دیگه اینو گذاشتم تو کارتنش و گذاشتم کنار . این تخفیفی هم که نوشتم مال قبل هست . الانم زیر اون قیمت به هیچ عنوان فروخته نخواهد شد . شایدم فروش کنسل شه .
ضمناً توی پستای قبل توجه کرده باشید بالاتر از شما هم پیشنهاد دادن که منجر به معامله نشده . به هر حال از پیشنهادتون ممنون .
خدمت از ماست D:در هر صورت بنده در خدمت هستم.
اگر شیشتاش رو بخری ما رو هم نجات دادی - بخر پشیمون نمیشی - یه کیبرد 3510 هم روش میدمسه تا از رم هارو 160 خریدارم. تهران حضوری
گرافیک تو پست های قبلی دقت کرده باشید فروخته شده . الباقی اجناس ایناس :سلام داداش گرافیک رو خریدارم این شمارمه تماس بگیر تا هماهنگ کنیم
09398414095
به هرحال اگر قصد فروش سه تاش رو داشتی pm بده.اگر شیشتاش رو بخری ما رو هم نجات دادی - بخر پشیمون نمیشی - یه کیبرد 3510 هم روش میدم
اگر اينطور شد بهتون اطلاع ميدم . ممنونبه هرحال اگر قصد فروش سه تاش رو داشتی pm بده.
ضمن تشکر از همه پیشنهادات عزیزان قطعات باقیمانده به جز کیس همگی فقط و فقط باهم فروخته میشوند .دادش سه تا از رم ها رو من میخوام.
ممنون و متشکر .webcam توسط من خریده شد. تشکر از شما دوست گرامی.