• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

--> فروش شارژ خط به خط ایرانسل ایرانسل با 22% تخفیف <--

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
بابت تاخیر عذر میخوام
شارژ ارسال شد

دوستان قصد خراب کردن تاپیک ایشون رو ندارم. اما من 2 روز هست که پول براشون واریز کردم و ایشون شب اول بعد از کلی حرف که من سرعت اینترنتم کمه طول میکشه حسابم رو چک کنم و بعد از 20 دقیقه که گفتن الان گوشیم باطریش تموم شده گذاشتم شارژ بگیره و ... 5000 تومان برام انتقال دادن. بعدم گفتن میرم شام میخورم برمیگردم بقیش رو انتقال میدم. از اون شب ساعت 8.45 دقیقه الان شام خوردن ایشون تموم شده و بقیه شارژ رو انتقال دادن.
تازه جالبه اس ام اس دادن که امتیاز بازارچه یادت نره. حتما من براشون امتیاز رو ثبت میکنم.
تازه یه چیز جالبتر اینکه من میخواستم خرید عمده کنم از ایشون. با اعتماد به نفس میگن 100 ت بریز حسابم برات انتقال میدم.
فروشنده ای که بگه میرم شام میخورم بر میگردم که نشد فروشنده!
بچه هایی که توی این فروم از من خرید کردن یا من ازشون خرید کردم دیدن صبح ساعت 4 شب ساعت 12 هروقت که تونستم در اولین فرصت کالای سفارشیشون رو فرستادم یا تحویل گرفتم. اما ایشون توی خونه نشسته 5000تومان شارژ نمیفرسته.
دوستان من نه قصد توهین به ایشون رو دارم نه هیچی دیگه.. فقط در خریدتون دقت کنید..

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان قصد خراب کردن تاپیک ایشون رو ندارم. اما من 2 روز هست که پول براشون واریز کردم و ایشون شب اول بعد از کلی حرف که من سرعت اینترنتم کمه طول میکشه حسابم رو چک کنم و بعد از 20 دقیقه که گفتن الان گوشیم باطریش تموم شده گذاشتم شارژ بگیره و ... 5000 تومان برام انتقال دادن. بعدم گفتن میرم شام میخورم برمیگردم بقیش رو انتقال میدم. از اون شب ساعت 8.45 دقیقه الان شام خوردن ایشون تموم شده و بقیه شارژ رو انتقال دادن.
تازه جالبه اس ام اس دادن که امتیاز بازارچه یادت نره. حتما من براشون امتیاز رو ثبت میکنم.
تازه یه چیز جالبتر اینکه من میخواستم خرید عمده کنم از ایشون. با اعتماد به نفس میگن 100 ت بریز حسابم برات انتقال میدم.
فروشنده ای که بگه میرم شام میخورم بر میگردم که نشد فروشنده!
بچه هایی که توی این فروم از من خرید کردن یا من ازشون خرید کردم دیدن صبح ساعت 4 شب ساعت 12 هروقت که تونستم در اولین فرصت کالای سفارشیشون رو فرستادم یا تحویل گرفتم. اما ایشون توی خونه نشسته 5000تومان شارژ نمیفرسته.
دوستان من نه قصد توهین به ایشون رو دارم نه هیچی دیگه.. فقط در خریدتون دقت کنید..

دوست عزیز ٰ تشکر از اینکه تجربه خرید از ایشون رو در اختیار دیگران هم قرار دادید ...

ابتسام

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به حساب ایشون منصور محمدیان 21 واریز شده جهت انتقال 30 تومن شارژ!!
این اقام از خوشحالی عطایش رو به لقایش بخشیدن
و دیگه جوابی نمیدن
ظاهرا مشکل ایشون حل شده و بلیط گرفتن !!!
در هر حال ریالی به این اقا واریز نکنید چون ایشون قصد دیگری داشت که به هدفش رسید
1391/08/19 15:34 انتقال وجه از کارت 6221061039399169 به کارت/حساب 6104337098364654 به مبلغ 210,000 با شماره پیگیری 010642868943 با موفقیت انجام گردید

اینم نتیجه :
PTC_IRAN: چرا داش برام به خدا فرق میکنه
PTC_IRAN: و میدونیم خدا کیست
PTC_IRAN: به والله قسم برات میفرستم
PTC_IRAN: به ابوالفضل
PTC_IRAN: ما سر سفره پدر و مادر بزرگ شدیم
و یع عالم قسم و آیه که من شیرپاک خوردم و ازین گزافه گویی ها..

PEUGEOT

Registered User
لایک‌ها
1,145
دوستان به حساب ایشون منصور محمدیان 21 واریز شده جهت انتقال 30 تومن شارژ!!
این اقام از خوشحالی عطایش رو به لقایش بخشیدن
و دیگه جوابی نمیدن
ظاهرا مشکل ایشون حل شده و بلیط گرفتن !!!
در هر حال ریالی به این اقا واریز نکنید چون ایشون قصد دیگری داشت که به هدفش رسید
1391/08/19 15:34 انتقال وجه از کارت 6221061039399169 به کارت/حساب 6104337098364654 به مبلغ 210,000 با شماره پیگیری 010642868943 با موفقیت انجام گردید

اینم نتیجه :
PTC_IRAN: چرا داش برام به خدا فرق میکنه
PTC_IRAN: و میدونیم خدا کیست
PTC_IRAN: به والله قسم برات میفرستم
PTC_IRAN: به ابوالفضل
PTC_IRAN: ما سر سفره پدر و مادر بزرگ شدیم
و یع عالم قسم و آیه که من شیرپاک خوردم و ازین گزافه گویی ها..
تقصیر خودت است!
با کسی که اعتبار نداره معامله می کنید

بالا