• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژ + روزانه 2 قرعه کشی کارت شارژ رایگان - 1Hamrah.com

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
امین، من فقط یه بار برنده شدم آ :(
بیشترش کن :دی

وقتشو ؟ :دی

میدونی که الان مشغول چه کاری هستم، وقت کنم میخوام یه تغییراتی تو تعداد قرعه کشی بدم + جایزه روزانه مخصوص ... :eek:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بعد از وقفه طولانی در اهدای جوایز، از امروز تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ اهدای جوایز روزانه کارت شارژ رایگان شروع می‌شود.

همچون گذشته ۱ شارژ ۲۰۰۰ تومانی، بدون انجام قرعه کشی به خریداری اهدا خواهد شد که بیشترین امتیاز روزانه را کسب نموده باشد.همچنین دومین جایزه، شارژ ۱۰۰۰ تومانی است که با انجام قرعه کشی میان تمام افرادی که حداقل ۱ امتیاز را دارا باشند، به برنده اهدا خواهد شد.

تنها تغییر در اهدای جوایز، تعیین برنده ۲ جایزه به صورت همزمان راس ساعت ۹ شب می‌باشد.

تمام قرعه کشی ها به صورت اتوماتیک انجام شده و پس از مشخص شده برنده، این امر بلافاصله از طریق پیامک به وی اطلاع داده میشود.

خرید شارژ ایرانسل، خرید شارژ همراه اول - کارت شارژ اینترنتی و آنلاین

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
افزونه خرید شارژ و اطلاعات جوایز روزانه یکــ همراه

79788.png

با نصب این افزونه :

• سریع و راحت شارژ خرید کنید.
  • از زمان باقی مانده تا اهدای جوایز باخبر شوید.
  • افراد دارای بیشترین امتیاز و تعداد شرکت کنندگان در قرعه کشی روزانه را زیر نظر داشته باشید.

لینک افزونه خرید شارژ یکــ همراه : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1hamrah

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
تا اطلاع ثانوی شارژ 1000 تومانی همراه اول را با 7 درصد تخفیف، فقط به قیمت 930 تومان خرید کنید : خرید شارژ

بالا