• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژ فیشنگ و تهیه از روش های غیر قانونی

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام خیلی برای من سوال هستم چطور دوستان اینجا اینقدر تخفیف میدن برای فروش شارژ و ادعای کار قانونی میکنن ما از چی داریم حمایت میکنم؟ از فیشینگ و دزدی از کارت دیگران! اگه این بلا سرخودتون هم بیاد آیا حاضرید بازم از این کار بکنید؟

چطور خود این سایتا 1 درصد حتی مالیات نمیان ازش بگذرن اما یک اینترنت یکساله میدن اینجا 40 الی 50 تومن زیر قیمت ایرانسل

من خودم سر فیشینگ 6 میلیون موجودیم خالی شد! دوستانی ک منبع تهیه شارژ قانونی هست لطفا در این بخش شفاف سازی کنید تا بیشتر از این از شاهد این موارد در پرشین تولز نباشیم! این فرهنگ سازی وظیفه دوستان و مدیران در پرشین تولز هست ک جلوگیری کنن از انجام چنین اتفاقاتی در انجمن

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
94
سلام من خیلی وقته کار نمیکنم ولی برای روشن شدن قضیه مثالی میزنم
برنامه های محتوای پیامکی هستند که روزانه از هر خط مقداری کسر میکنند مثلا 200 تومن 500 تومن و ...
بعضی هاشون به شما با توجه به عضو گیریتون اعتبار میدن مثلا میگن اگه لینک عضویت یا کد عضویت بدی به کسی به وسیله تو عضو بشه به ازای هر 10 نفر 3000 تومن بهت میدیم
گاهی این تبلیغ جذب مشتری از نت هست گاهی پیامکی گاهی صورت به صورت
روش دیگر عضویت در سامانه های پرسش پاسخ هست عضو سامانه ای میشید به ازای هر سوال مقداری از شارژتون کم میکنه درست جواب بدید یه مقدار شارژ میده غلط شارژتون میپره
یه جستجو کنیم هست
در ضمن همینور که شما میفرمایید ممکنه ادمای فاسدی هم باشند بیان اینجا سو استفاده کنند و شارژ دزدی بیارن که برای همین امتیاز در انجمن ملاک خرید هست
سابقه افراد ملاک هست
دقیقا توی دنیای مجازی مثل دنیای واقعی همه جور ادم هستند و ...
انشاالله سرتون درد نیومده باشه باز هم اساتید نظر میدن

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام من خیلی وقته کار نمیکنم ولی برای روشن شدن قضیه مثالی میزنم
برنامه های محتوای پیامکی هستند که روزانه از هر خط مقداری کسر میکنند مثلا 200 تومن 500 تومن و ...
بعضی هاشون به شما با توجه به عضو گیریتون اعتبار میدن مثلا میگن اگه لینک عضویت یا کد عضویت بدی به کسی به وسیله تو عضو بشه به ازای هر 10 نفر 3000 تومن بهت میدیم
گاهی این تبلیغ جذب مشتری از نت هست گاهی پیامکی گاهی صورت به صورت
روش دیگر عضویت در سامانه های پرسش پاسخ هست عضو سامانه ای میشید به ازای هر سوال مقداری از شارژتون کم میکنه درست جواب بدید یه مقدار شارژ میده غلط شارژتون میپره
یه جستجو کنیم هست
در ضمن همینور که شما میفرمایید ممکنه ادمای فاسدی هم باشند بیان اینجا سو استفاده کنند و شارژ دزدی بیارن که برای همین امتیاز در انجمن ملاک خرید هست
سابقه افراد ملاک هست
دقیقا توی دنیای مجازی مثل دنیای واقعی همه جور ادم هستند و ...
انشاالله سرتون درد نیومده باشه باز هم اساتید نظر میدن
به نظرم اینقدر این برنامه ها سودمند نیستند که بشه این حجم شارژ فروخت. و باید شفاف سازی بشه قبل خرید و اینکه شماره تماس و هویت طرفی ک شارژ میفروشه مشخص بشه تا بقیه به مشکل نخورن

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
94
به نظرم اینقدر این برنامه ها سودمند نیستند که بشه این حجم شارژ فروخت. و باید شفاف سازی بشه قبل خرید و اینکه شماره تماس و هویت طرفی ک شارژ میفروشه مشخص بشه تا بقیه به مشکل نخورن

اینایی که گفتم سودمند هستند و سود خوب یهم دارندکافیه تعداد سیم کارتتون صد تا باشه ماهانه بالای سه تومن با وقت اندک کار میکنید کم کم گفتم من خودم قبلا کار میکردم
الان هم اپلیکیشن ها معمولا ادامه مسیر قبل هستند من فقط مثال زدم یه جستجو ساده میشه برای رفع سوء تفاهم
شماره تماس و هویت معمولا ادمای قدیم ثابت هستند و میدن افراد جدید هم از عضویتشون مشخص هستند
ضمن اینکه انجمن محترم از قابلیت های بالایی برخرودار هست تعریف متنوع کاربر https://forum.persiantools.com/account/upgrades
و خریدارن میتونن توجه کنن شخصی که میخوان باهاش معاملع کنن در چه درجه ای هست
من هم مثه همه شما کاربر این انجمن هستم ولی چون احساس مسئولیت دارم جواب دادم
من خودم یکی از قربانیان شارژ فیک هستم ولی فهمیدم خودم مقصر بدم که از کسی گرفتم که با وجود امتیاز از اعتبار خوبی برخوردار نبود
کلامی رفتای و ....

IDINARASH

Registered User
لایک‌ها
94

قوانین خوبی داریم ولی حیف که رعایت نمیشه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50

قوانین خوبی داریم ولی حیف که رعایت نمیشه
ممنون از جوابتون. اما مشکل از قوانین نیست . مشکل از جلوگیری از ایجاد تایپیک یا غیره تو این فروم هست ک اجازه فعالیت ندیدم.

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
فکر نکنم فیشینگ باشه . چیز پی ان هست اکثرا میفروشن. ببینیم این رمز دوم پویا و سارا و سجاد و اینا فعال میشه یا نه . اونوقت مشخص میشه شارژ کدوم فروشنده فیشینگی بوده و مال کدوم یکی چیز پی انی و.... ولی در تایید فرمایش شما . منم از وقتی متوجه شدم خرید نمیزنم .

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
ممنون بابت پیغام خوب استارتر محترم
یه سوالی داشتم اگه زمان خرید هزینه رو به صورت کارت به کارت انتقال بدیم و وارد سایت هایی که میدن برای پرداخت نشویم بازم فیشینگ اتفاق میافته؟
میشه در مورد فیشینگ خلاصه توی چند خط توضیح بدین

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون بابت پیغام خوب استارتر محترم
یه سوالی داشتم اگه زمان خرید هزینه رو به صورت کارت به کارت انتقال بدیم و وارد سایت هایی که میدن برای پرداخت نشویم بازم فیشینگ اتفاق میافته؟
میشه در مورد فیشینگ خلاصه توی چند خط توضیح بدین
دوست عزیز فیشینگ زمانی اتفاق میافته ک درگاه پرداخت جعلی درست میشه و اطلاعات کارت بر میدارن و سپس با پول طرف کارت شارژ میخرن و زیر قیمت بازار میفروشن

البته روش های نادرست دیگم هست غیر از فیشینگ ک خود من گرفتارش شدم و چندین کارت شارژ زیر قیمت خریدم و بعد فهمیدم فیشینگ نبوده اما از طریق نادرستی بدست میاد و اگه حلال و حرام براتون مهم باشه و نباشه به خودتون بستگی داره. ولی خیلی ها از این روش دارن پول های خوبی به جیب میزنن تا حدی ک یه کارت شارژ ۱۰ تومنی ۵۰ تا ۶۰ درصد زیر قیمت بهت میدن
میگم منبع مهمه حالا از هر روش چه فیشینگ چه غیره ک از روش نادرست باشه و قانونی نباشه خلافه و ممکن برای شما دردسر ایجاد بشه

البته مدیران تو سایت میگن همیشه از افرادی خرید کنید که شماره تماس و امتیازات بالا و همچنین سابقه فعالیت تو پرشین تولز داشته باشن مدنظر داشته باشید و از افراد تازه وارد خرید نکنید.

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
اینایی که گفتم سودمند هستند و سود خوب یهم دارندکافیه تعداد سیم کارتتون صد تا باشه ماهانه بالای سه تومن با وقت اندک کار میکنید کم کم گفتم من خودم قبلا کار میکردم
الان هم اپلیکیشن ها معمولا ادامه مسیر قبل هستند من فقط مثال زدم یه جستجو ساده میشه برای رفع سوء تفاهم
شماره تماس و هویت معمولا ادمای قدیم ثابت هستند و میدن افراد جدید هم از عضویتشون مشخص هستند
ضمن اینکه انجمن محترم از قابلیت های بالایی برخرودار هست تعریف متنوع کاربر https://forum.persiantools.com/account/upgrades
و خریدارن میتونن توجه کنن شخصی که میخوان باهاش معاملع کنن در چه درجه ای هست
من هم مثه همه شما کاربر این انجمن هستم ولی چون احساس مسئولیت دارم جواب دادم
من خودم یکی از قربانیان شارژ فیک هستم ولی فهمیدم خودم مقصر بدم که از کسی گرفتم که با وجود امتیاز از اعتبار خوبی برخوردار نبود
کلامی رفتای و ....

من واقعا هزار تا سیم دارم
یعنی میتونم ماهی سی میلیون کار کنم؟

بالا