• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شارژ 1000 ایرانسل به 900 تومن

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
معامله !
من که الکی معامله نمیکنم !
والله ایشون برای بنده ارسال کردند و من هم وارد کردم مشکلی نداشت !
حالا بقیه دوستان رو نمیدونم والله ! شاید حق با شما و دوستان دیگه باشه ، جدیدا که از این اتفاق ها زیاد رخ میده وکسی هم پاسخ گو نیست
اگه شارژها مشکلی داشته باشه چی ؟ احتیاط شرط عقله ! از ما گفتن بود ...

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
اگه شارژها مشکلی داشته باشه چی ؟ احتیاط شرط عقله ! از ما گفتن بود ...
نه من هدفم خرید به صورت عمده نبود . ایشون هم که ابتدا شارژ رو ارسال کردند و من وارد کردم مشکلی نداشت . بله در جریان موارد هستم ، بار اول نیست معامله میکنم . همیشه توی معامله ها به افرادی که امتیاز بالا دارند اعتماد 100 درصد ندارم. چونتوی دنیای مجازی نمیشه کسی رو شناخت . معامله های بنده همیشه حضوری هست ، همراه با قرارداد های رسمی .
دوستانی که یکهو اقدام به معامله یا خرید میکنند هم باید تمامی جوانب رو قبل از خرید در نظر بگیرن که به این مشکلات برنخورند .
---
البته این رو هم ذکر کنم که من همش 1 عدد شارژ گرفتم از ایشون که نه ضرری برای من و نه برای خودشون داشت ! اون هم تازه هنوز شماره کارت ارسال نکردند و به 1 امتیاز + هم رضایت دادند !
---
این کل قضیه

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
نه من هدفم خرید به صورت عمده نبود . ایشون هم که ابتدا شارژ رو ارسال کردند و من وارد کردم مشکلی نداشت . بله در جریان موارد هستم ، بار اول نیست معامله میکنم . همیشه توی معامله ها به افرادی که امتیاز بالا دارند اعتماد 100 درصد ندارم. چونتوی دنیای مجازی نمیشه کسی رو شناخت . معامله های بنده همیشه حضوری هست ، همراه با قرارداد های رسمی .
دوستانی که یکهو اقدام به معامله یا خرید میکنند هم باید تمامی جوانب رو قبل از خرید در نظر بگیرن که به این مشکلات برنخورند .
---
البته این رو هم ذکر کنم که من همش 1 عدد شارژ گرفتم از ایشون که نه ضرری برای من و نه برای خودشون داشت ! اون هم تازه هنوز شماره کارت ارسال نکردند و به 1 امتیاز + هم رضایت دادند !
---
این کل قضیه
داداشم شمايي كه ميگي شماره كارت واسه واريز مبلغ جنسي كه فروخته نداده و به امتياز مثبت بسنده كرده له نظر خودت با عقل جور در مياد؟
بياد پول بده جنسي بخره مفت در ازاي امتياز مثبت بده ؟!
واقعاً متاسفم براي اين مديريت و كاربران پي تي
با اينكه هزاران بار اين نحوه كلاهبرداريو ديدن بازم تجربه نميشه
الان ايشون دنبال امتيازه تا امتياز منفي كه من دادمو توجيح كنه و بگه الكيه و ميليوني كلاهبرداري كنه بره سراغ يوزر ديگه و افراد ساده لوح ديگه

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
از شما بعیده ! این اکانت مشکوک به هکه :eek:بعد دارین معامله میکنید ....
اصلا من گیرم متهم به قتل چن نفر بنی آدم و غیره :))

چه ربطی داره حالا خوبه مشکلمون حل شد..ایشونم که شارژ رو زدن و مبلغ رو پرداخت کردن حالا نمیدونم مشکل کجاست :D

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
واسه 1000 تومن چه کارا که شماها نمکنین واقعا متاسفم براتون
من از طرزه برخورده ایشون راضی بودم و خوشحال شدم ایشونم مثه بقیه از روشنیده ها قضاوت نکردن
جای تحسین داشت

بالا