• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شبکه اجتماعی شبکوک

mamdali7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان شبکه اجتماعی شبکوک رو خودم به صورت کاملا حرفه ای شروع به ساختنش کردم و در حال حاظر بدون هیچ مشکلی با سرعتی بالا در حال پیشرفت هست !
شبکه با پلتفرم phpfox آخرین نسخه ی پیدار که 3.6.5 هست راه اندازی شده و تغییرات بسیار زیادی درش ایجاد کردم !
چون خودم 2 سالی هست با این پلتفرم کار میکنم از تمامی نواقص این پلتفرم آشنایی داشتم و تمامی باگ هاش رو برطرف کردم! که اگه مهرتی داشته باشید در این مورد با ورود به سایت می تونید متوجه این تغییرات بشید!
با این که سایت در حال حاظر روی سرور آنچنان قدرتمندی نیست ب دلیل تغییراتی که توی دیتابیس دادم و بهینه سازی هایی که انجام دادم سرعت و بازدهی خیلی خوبی داره!
صفحه ورودی شبکه رو هم به صورتی اختصاصی ویرایش کردم!
و دیگه این که شبکه از طریق 3 دامنه زیر در دسترس هست!
shabkok.com
shabkok.ir
4friends.ir
شبکوک رو 2 هفته میشه که راه اندازی کردم و قبل از راه اندازی به صورت عمومی 3 هفته روش کار میکردم و وقت گذاشتم براش !
دامنه فورفرندز هم مربوط میشه به شبکه اجتماعی قبلی خودم که تعطیلش کردم و متصلش کردم به شبکوک 1500 کاربر داشت که تمامی کاربران دارن یکی یکی میان تو شبکوک عضو میشن !الان شبکوک 200 کاربر فعال داره با تقریما 30 آنلاین در لحظه که بعد از 2 هفته راه اندازی آمار خیلی خوبیه !
خریدارن با شماره و ایمیل بنده در ارتباط باشن !
[email protected]
09335373232

mamdali7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هزینه سرور ماهی 65 که هنوز 25 روز دیگه وقت داره
درآمدش هم خیلی نیست فعلا چون اگه از الان بخوایم کاربرامون و بپرونیم نمیشه
ولی قسمتهایی داره که میتونید در آینده سود خوبی بکنید از جمله قسمت فروشگاه و غیره کافیه یبار وارد سایت بشید خودتون می فهمید
کاربراشم تا الان 336شده که با یکم تبلیغ به زودی از مرز هزار هم میگذره وقت تبلیغ سایت و ندارم
آخرش تا 300 راه میام

mamdali7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
up.........

Last edited:

mamdali7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فروش فوری قیمت توافقی

yavari2010

Registered User
لایک‌ها
7
آقا این.....چی شد؟واریز کردی یا..............

mamdali7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا