designeru.ir
Registered User
برای اصفهان و شهرکرد رو داری از سن20تا40سال می خواهم همراه اول
سلامبرای اصفهان و شهرکرد رو داری از سن20تا40سال می خواهم همراه اول
سلام
شماره موبایل صنف موبایل فروش هارو دارین؟ ( این مورد خیلی برام مهمه که فقط موبایل فروشی باشن )
دانش آموز ها و دانشجویان چطور؟
ممنون
سلام دوست عزیزسلام مجدد
مبلغ 18.000 هزارتومان دیشب واریز کردم و پ.خ کردم اطلاعاتشو براتون... لطفا شماره هارو تحویل بدید
ممنون
سلام دوست عزیزشماره تلفن افراد مهم رو دارید؟
سلام نحوه خرید برای شما ارسال شد.لطفا اطلاعات واریز رو برام ارسال کنید
بانک شماره آژانس های هواپیمایی و اتومبیل کرایه شما به چه صورت هست؟
سلامسلام
بنده کل بانک های اطلاعاتی رو میخوام
زده بودید 15 هزار تومان دیگه؟؟
سلام دوست عزیزجناب بنده ساعت 11:56 صبح براتون پ خ فرستادمه و از دیروز هم منتظر پاسخ شما هستم
نمی خواید پاسخ بدید؟
سلامسلام فقط شماره ساختمان ساز ها رو چند میدی؟
همه تهران هستند دیگه؟
لطفا جواب رو پ خ کنید
سلامسلام
بنده پ خ دادم خدمتتون و هزینه رو واریز کردم !!
ممنون میشم پیگیری کنید
سلامفروش بیش از 300.000 شماره موبایل اصناف مختلف بازار کار، موبایل، کامپیوتر، پزشکان، مدیران شرکت های ایران ،دانش آموزان و...
>>>>>>>>>>>>>>>> آخرین آپدیت این مجموعه شماره موبایل اصناف مختلف 1393/12/5 می باشند <<<<<<<<<<<<<<<<<
1-- شماره موبایل سازندگان ساختمان و پیمانکاران ساختمانی و مالکانی که پروژه ساختمانی در حال ساخت دارند <تعداد شماره ها :: 40.000>
2– شماره موبایل وکلا <تعداد شماره ها :: 10.248>
3 – شماره موبایل پزشکان <زیبایی،روان شناس،مغز و اعصاب،بیهوشی،چشم،انجمن علوم،انجمن غدد،انجمن آزمایشگاهی،دامپزشکی و…> <تعدا شماره ها :: بیش از 70.000 شماره >
4 – شماره موبایل مدیران شرکت های ایران <تعداد شماره ها :: 50.000>
5 – شماره موبایل آگهی دهندگان اینترنتی <تعداد شماره ها :: 26.000>
6 – شماره موبایل دانش آموزان گاج و علوی <تعداد شماره ها :: 80.000>
7 – شماره موبایل اصناف < کشاورزی و دامداری،مشاوره،بازار کار،ارتباطات،حمل و نقل،کامپیوتر،لوازم،مزایده،آموزش،خدمات منزل،خدمات ساختمانی،وام،صنعت،چاپ و تبلیغاتی و…>
< تعداد شماره ها :: 29.000
لطفا برای خرید این محصول، پیغام خصوصی دهید و پس از آن می توانید ثبت سفارش کرده و مبلغ ناچیز این مجموعه بی نظیر را به حساب فروشگاه واریز فرمایید و بلافاصله مجموعه برای شما ایمیل می شود و می توانید آن را راحت دانلود کنید.
قیمت این مجموعه : 15000 تومان