• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شماره موبایل اصناف مختلف سازندگان ساختمان، مدیران، موبایل، پزشکان،وکلا و..(بروز رسانی 96.4.3)

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
بانک شماره موبایل اصناف چقدر درمیاد؟
سلام
بانک شماره موبایل اصناف شامل 300000 شماره موبایل 15000 تومان، بانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان می باشد.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام چند شماره تست برام ارسال کنید . بانک ایمیلتون وارد بازارچه شده؟
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه بالای 30 نفر از دوستان در این سایت این بانک ها فروخته شده از دادن شماره تست معدوریم چون به هر حال اگر بخوام به هر مشتری گرامی تعدادی شماره تست بدم، بعد یه مدت این شماره ها بازدهی تبلیغاتی خودشون از دست میدن و شما مطمئن باشید که هر کسی این پک های شماره موبایل اصناف خریداری کرده 100% جواب گرفته، من این دو بانک شماره موبایل رو از لحاظ بازدهی تضمین می کنم.

mehrdadyousefi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه به بالای 30 نفر از دوستان در این سایت فروخته شده از دادن شماره تست معدوریم چون به هر حال اگر من بخوام به هر مشتری گرامی تعدادی شماره تست بدم اون شماره بازدهی تبلیغاتی خودشون از دست میدن و شما مطمئن باشید که هر کسی این پک های شماره موبایل اصناف خریداری کرده 100% جواب گرفته تضمینی

سلام . بنده قصد جسارت نداشتم . چون خودتون میدونید دیگه بعضی از دوستان به اسم بانک شماره موبایل و فلان ...... بگذریم . من میخوام بخرم منتها به همراه بانک ایمیل میخواستم بدونم بانک ایمیلتون آماده فروش هستش؟اگه آماده هستش لینک تاپیک رو به من بدین اگه نه که پ.خ کنید با تشکر

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام . بنده قصد جسارت نداشتم . چون خودتون میدونید دیگه بعضی از دوستان به اسم بانک شماره موبایل و فلان ...... بگذریم . من میخوام بخرم منتها به همراه بانک ایمیل میخواستم بدونم بانک ایمیلتون آماده فروش هستش؟اگه آماده هستش لینک تاپیک رو به من بدین اگه نه که پ.خ کنید با تشکر
با ایمیل هنوز آماده نیست فعلا دوستان در حال طبقه بندی صنفی هستن وگرنه جمع آوری ایمیل ها انجام شده، فکر کنم تا 1 هفته 10 روز دیگه کار داشته باشه.
شما می خواید بانک شماره موبایل مورد نظر از دو تا بانک شماره انتخاب و خریداری بکنید فعلا، مجموعه باتک ایمیل 1هفته بعد، حاضر میشه سر بزنید با تخفیف در خدمتتون هستم.

یا حق.

mehrdadyousefi

Registered User
لایک‌ها
12
با ایمیل هنوز آماده نیست فعلا دوستان در حال طبقه بندی صنفی هستن وگرنه جمع آوری ایمیل ها انجام شده، فکر کنم تا 1 هفته 10 روز دیگه کار داشته باشه.
شما می خواید بانک شماره موبایل مورد نظر از دو تا بانک شماره انتخاب و خریداری بکنید فعلا، مجموعه باتک ایمیل 1هفته بعد، حاضر میشه سر بزنید با تخفیف در خدمتتون هستم.

یا حق.

این قیمت 15000 تومن که توی تاپیک اول گذاشتین برای کل مجموعه هستش یا خیر قیمت هر بانک جداس؟ ممنون

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
این قیمت 15000 تومن که توی تاپیک اول گذاشتین برای کل مجموعه هستش یا خیر قیمت هر بانک جداس؟ ممنون
بانک شماره موبایل اصناف شامل 300000 شماره موبایل 15000 تومان، بانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان می باشد.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
هزینه واریز شده
منتظر ارسال پکیج هستم
سلام
واریزتون تایید میشه، بانک شماره موبایل اصناف به ایمیلی که در پیغام خصوصی گفتید ارسال کردم.

یا حق.

yahya taher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من بانک موبایل کشتارگاه ها بیشتر مرغ+بانک موبایل گاوداری ها+ بانک موبایل دانش اموزان دبیرستانی رو میخام دارید؟ چند؟
بعد بانک ایمیل بالایه هارو دارین ؟ اون چند؟

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
من بانک موبایل کشتارگاه ها بیشتر مرغ+بانک موبایل گاوداری ها+ بانک موبایل دانش اموزان دبیرستانی رو میخام دارید؟ چند؟
بعد بانک ایمیل بالایه هارو دارین ؟ اون چند؟
سلام
موجود دارم هر سه مجموعه رو، نحوه خرید و قیمت براتون پیغام خصوصی کردم.

یا حق.

redstorm77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان آپدیت کی میباشد ؟
من اواخر اردیبهشت ماه خرید کردم از شما و راضی هم بودم آیا این بانک جدید میباشد یا همان ساختمانی قدیمی ؟

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
بانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان آپدیت کی میباشد ؟
من اواخر اردیبهشت ماه خرید کردم از شما و راضی هم بودم آیا این بانک جدید میباشد یا همان ساختمانی قدیمی ؟
سلام
آپدیت 25.4.93 هستش و تعدادی شماره اضافه و کم شده.

یا حق.

بالا