شرکت راهنماسرا
Registered User
سلام دوست عزیزسلام
شرایط پکیج کامل از تمامی اصفناف رو پ خ کنید
ممنون
نحوه خرید بانک شماره های اصناف مختلف براتون پیغام خصوصی کردم.
یا حق.
سلام دوست عزیزسلام
شرایط پکیج کامل از تمامی اصفناف رو پ خ کنید
ممنون
سلام دوست عزیزسلام شماره های شهر سامون داری می خواهم خصوصی بده بیام برای پیام کوتاه خصوصی بده
سلام دوست عزیزشماره پزشکان رو می خوام
شرایط خربد لطفا
سلامبانک شماره موبایل اصناف چقدر درمیاد؟
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه بالای 30 نفر از دوستان در این سایت این بانک ها فروخته شده از دادن شماره تست معدوریم چون به هر حال اگر بخوام به هر مشتری گرامی تعدادی شماره تست بدم، بعد یه مدت این شماره ها بازدهی تبلیغاتی خودشون از دست میدن و شما مطمئن باشید که هر کسی این پک های شماره موبایل اصناف خریداری کرده 100% جواب گرفته، من این دو بانک شماره موبایل رو از لحاظ بازدهی تضمین می کنم.سلام چند شماره تست برام ارسال کنید . بانک ایمیلتون وارد بازارچه شده؟
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه به بالای 30 نفر از دوستان در این سایت فروخته شده از دادن شماره تست معدوریم چون به هر حال اگر من بخوام به هر مشتری گرامی تعدادی شماره تست بدم اون شماره بازدهی تبلیغاتی خودشون از دست میدن و شما مطمئن باشید که هر کسی این پک های شماره موبایل اصناف خریداری کرده 100% جواب گرفته تضمینی
با ایمیل هنوز آماده نیست فعلا دوستان در حال طبقه بندی صنفی هستن وگرنه جمع آوری ایمیل ها انجام شده، فکر کنم تا 1 هفته 10 روز دیگه کار داشته باشه.سلام . بنده قصد جسارت نداشتم . چون خودتون میدونید دیگه بعضی از دوستان به اسم بانک شماره موبایل و فلان ...... بگذریم . من میخوام بخرم منتها به همراه بانک ایمیل میخواستم بدونم بانک ایمیلتون آماده فروش هستش؟اگه آماده هستش لینک تاپیک رو به من بدین اگه نه که پ.خ کنید با تشکر
با ایمیل هنوز آماده نیست فعلا دوستان در حال طبقه بندی صنفی هستن وگرنه جمع آوری ایمیل ها انجام شده، فکر کنم تا 1 هفته 10 روز دیگه کار داشته باشه.
شما می خواید بانک شماره موبایل مورد نظر از دو تا بانک شماره انتخاب و خریداری بکنید فعلا، مجموعه باتک ایمیل 1هفته بعد، حاضر میشه سر بزنید با تخفیف در خدمتتون هستم.
یا حق.
بانک شماره موبایل اصناف شامل 300000 شماره موبایل 15000 تومان، بانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان می باشد.این قیمت 15000 تومن که توی تاپیک اول گذاشتین برای کل مجموعه هستش یا خیر قیمت هر بانک جداس؟ ممنون
سلامهزینه واریز شده
منتظر ارسال پکیج هستم
سلام
واریزتون تایید میشه، بانک شماره موبایل اصناف به ایمیلی که در پیغام خصوصی گفتید ارسال کردم.
یا حق.
سلامتایید میشود
پکیج دریافت شد
سلامسلام
من بانک موبایل کشتارگاه ها بیشتر مرغ+بانک موبایل گاوداری ها+ بانک موبایل دانش اموزان دبیرستانی رو میخام دارید؟ چند؟
بعد بانک ایمیل بالایه هارو دارین ؟ اون چند؟
سلامبانک شماره موبایل سازندگان و پیمانکاران ساختمان شامل 15000 شماره موبایل قیمت 15000 تومان آپدیت کی میباشد ؟
من اواخر اردیبهشت ماه خرید کردم از شما و راضی هم بودم آیا این بانک جدید میباشد یا همان ساختمانی قدیمی ؟