hostage_devil
Registered User
هزینه واریز شد
هزینه واریز شد
مبلغ برای خرید مجموعه پک شماره های دانش آموزان، به حسابتون واریز شد.
سلام ، من این پکیج شما رو می خوام ولی نمی دونم چطوری پیام خصوصی بدم
مبلغ 30000 تومان بابت هر دو بانک شماره موبایل به حسابتون واریز کردم.
صحیح و سالم و به طور کامل هر دو تا پک شماره موبایل دریافت شد
فروش بیش از 300.000 شماره موبایل اصناف مختلف بازار کار، موبایل، کامپیوتر، پزشکان، مدیران شرکت های ایران ،دانش آموزان و...
>>>>>>>>>>>>>>>> آخرین آپدیت این مجموعه شماره موبایل اصناف مختلف 1393/5/10 می باشند <<<<<<<<<<<<<<<<<
1-- شماره موبایل سازندگان ساختمان و پیمانکاران ساختمانی و مالکانی که پروژه ساختمانی در حال ساخت دارند <تعداد شماره ها :: 40.000>
2– شماره موبایل وکلا <تعداد شماره ها :: 10.248>
3 – شماره موبایل پزشکان <زیبایی،روان شناس،مغز و اعصاب،بیهوشی،چشم،انجمن علوم،انجمن غدد،انجمن آزمایشگاهی،دامپزشکی و…> <تعدا شماره ها :: بیش از 70.000 شماره >
4 – شماره موبایل مدیران شرکت های ایران <تعداد شماره ها :: 50.000>
5 – شماره موبایل آگهی دهندگان اینترنتی <تعداد شماره ها :: 26.000>
6 – شماره موبایل دانش آموزان گاج و علوی <تعداد شماره ها :: 80.000>
7 – شماره موبایل اصناف < کشاورزی و دامداری،مشاوره،بازار کار،ارتباطات،حمل و نقل،کامپیوتر،لوازم،مزایده،آموزش،خدمات منزل،خدمات ساختمانی،وام،صنعت،چاپ و تبلیغاتی و…>
< تعداد شماره ها :: 29.000
لطفا برای خرید این محصول، پیغام خصوصی دهید و پس از آن می توانید ثبت سفارش کرده و مبلغ ناچیز این مجموعه بی نظیر را به حساب فروشگاه واریز فرمایید و بلافاصله مجموعه برای شما ایمیل می شود و می توانید آن را راحت دانلود کنید.
قیمت این مجموعه : 15000 تومان
با سلامفروش بیش از 300.000 شماره موبایل اصناف مختلف بازار کار، موبایل، کامپیوتر، پزشکان، مدیران شرکت های ایران ،دانش آموزان و...
>>>>>>>>>>>>>>>> آخرین آپدیت این مجموعه شماره موبایل اصناف مختلف 1393/5/10 می باشند <<<<<<<<<<<<<<<<<
1-- شماره موبایل سازندگان ساختمان و پیمانکاران ساختمانی و مالکانی که پروژه ساختمانی در حال ساخت دارند <تعداد شماره ها :: 40.000>
2– شماره موبایل وکلا <تعداد شماره ها :: 10.248>
3 – شماره موبایل پزشکان <زیبایی،روان شناس،مغز و اعصاب،بیهوشی،چشم،انجمن علوم،انجمن غدد،انجمن آزمایشگاهی،دامپزشکی و…> <تعدا شماره ها :: بیش از 70.000 شماره >
4 – شماره موبایل مدیران شرکت های ایران <تعداد شماره ها :: 50.000>
5 – شماره موبایل آگهی دهندگان اینترنتی <تعداد شماره ها :: 26.000>
6 – شماره موبایل دانش آموزان گاج و علوی <تعداد شماره ها :: 80.000>
7 – شماره موبایل اصناف < کشاورزی و دامداری،مشاوره،بازار کار،ارتباطات،حمل و نقل،کامپیوتر،لوازم،مزایده،آموزش،خدمات منزل،خدمات ساختمانی،وام،صنعت،چاپ و تبلیغاتی و…>
< تعداد شماره ها :: 29.000
لطفا برای خرید این محصول، پیغام خصوصی دهید و پس از آن می توانید ثبت سفارش کرده و مبلغ ناچیز این مجموعه بی نظیر را به حساب فروشگاه واریز فرمایید و بلافاصله مجموعه برای شما ایمیل می شود و می توانید آن را راحت دانلود کنید.
قیمت این مجموعه : 15000 تومان
با سلام
من تازه عضو سایت شدم و متاسفانه هر کاری کردم نتونستم پیام خصوصی بزارم.میخواستم در صورت امکان سفارش مجموعه شماره موبایل بدم.
مبلغ 150000 ریال به حساب شما جهت خرید پک شماره موبایل اصناف واریز شد .
مبلغ 150000 ریال به حساب شما جهت خرید پک شماره موبایل اصناف واریز شد .
شماره پیگیری تراکنش :208399
با موفقیت دریافت شدسلام
ممنون
واریز شما تایید می شود، فایل بانک شماره موبایل اصناف مختلف برای شما ایمیل کردم.
موفق باشید.
با موفقیت دریافت شد