سلام
با یکی از وارد کننده های شمع بوش صحبت کردم گفت که برای EF7 پایه گاز سوز بهترین پیشنهاد شمع بوش سوزنی ایریدیوم +8 هستش، حالا شما این مدل رو تایید می کنید؟ یا این مدل رو دارید و چند؟ گپ این مدل چند دهم میله؟ ممنون میشم که به صورت پ خ جواب بدید. با تشکر
سلام عزیز
در مورد شمع سوزنی رو پایه گاز سوز من چنین چیزی نشنیدم
گپ آیتم 1 پلاتینیم پلاس 6 میلیمتر
گپ آیتم 2ایریدیم 10 میلیمتر
ببخشید اما من مشهد هستم .
سلام عزیز
در مورد شمع سوزنی رو پایه گاز سوز من چنین چیزی نشنیدم
گپ آیتم 1 پلاتینیم پلاس 6 میلیمتر
گپ آیتم 2ایریدیم 10 میلیمتر
ببخشید اما من مشهد هستم .
البته چون میخوام قیمت مناسب در بیاد حداقل باید 10 دست به بالا سفارش بدم .
و سود رو کم حساب کردم که دوستان PT مشتری بشن .
پس اول شما لطف میکنید و اعلام درخواست میکنید
بعد که به حد نصاب رسیدن درخواستها ( 10 دست به بالا )
پولشو واریز میکنید بعد خرید رو واستون انجام میدم .
برای دوستان خوش سابقه هم اول ارسال میشه ، البته دوس دارم که دوستان باعث سلب اطمینان نشن که بتونم به اعضاء عزیز اعتماد کنم . متشکرم
توجه دوستان عزیز PT :
من حرفه ای نیستم در مورد کل ماشینها
{خودم رو ماشین پراید اطلاعاتم خوبه
اول روش 4 پلانینه بستم ، بعد پلاتینیم + و
ایندفه ایریدیم بستم
} ولی اگه نوع موتور ماشینتون رو بگید میتونم براتون از سایت شرکت بوش مدل شمع پیشنهادیش رو چک کنم {عزیزان دقت داشته باشید که مثلا نگین 206 دارین مدل خود موتورشو اعلام کنید نه سال ساخت ماشین رو!!!}
خوب حالا خود شمع :
1- شمع سوزنی بوش اصل آلمان { پلاتینیوم + }- قیمت فعلی هر دست (4 عدد) 50،000 تومان {{60 - 70 نخرید}}
در ساخت این شمع از الکترود میانی با جنس پلاتینیوم استفاده گردیده است که خوردگی الکترود رابسیار کاهش داده و احتمال از دست دادن جرقه نسبت به شمع های عادی را بسیار پایین می آورد و
در مجموع باعث بوجود آمدن بهسوزی و افزایش راندمان و طول عمر شمع می گردد
این شمع قابل نصب بر روی تمام خودروهای سایپا، ایران خودرو، نیسان، بنز، بی.ام.و، هیوندا و ...است
و با 100 هزار کیلومتر کارکرد واقعی دارای ویژگی افزایش شتاب %20 و کاهش مصرف 15
درصدی سوخت و از همه مهمتر عمر زیاد شمع می باشد و همچنین مورد تایید کمپانی بنز، بی.ام.و
تویوتا، هیوندا و پژو می باشد. این شمع به خاطر احتراق بالا و شتاب دادن عالی توسط رانندگان بسیار
مورد توجه قرار گرفته است .
2- شمع سوزنی بوش اصل آلمان { اریدیُم }- قیمت فعلی هر دست (4 عدد) 72،000 تومان {{90 - 110 نخرید}}
این شمع با دوام بسیار بالا تا 160000 کیلومتر و قدرت جرقه زنی بسیار بالا که منجر به بهسوزی می شود
( شعله تا 21% بزرگتر در اتاق انفجار موتور ایجاد می گردد ) تبدیل به یکی از پیشتازان بازار شمع گردیده است .
این شمع سوزنی به دلیل نیاز به ولتاژ پایین تر برای جرقه زنی و نیز کاهش امکان خاموشی شعله
و همچنین بوجود آوردن شعله گرمتر اولیه و احتراق مطمئن تر با بهسوزی سوخت وارده
و نیز از دست ندادن فرصت های جرقه زنی و داشتن سیکل های قدرت بیشتر باعث افزایش قدرت موتور
و کاهش مصرف سوخت نسبت به شمع های عادی گردیده است .
3: شمع تک پلاتين بوش اصل آلمان - قیمت فعلی هر دست (4 عدد) 28،000 تومان {{30-35 نخرید}}
این شمع ساخت کارخانه بوش آلمان بوده و از زمره بهترین شمع های تک پلاتین موجود در بازار می باشد.
وجود حلقه مشکی و داشتن شیار ^ شکل روی زبانه فلزی بالای پلااتین، از مشخصات بارز این
نوع شمع است. شکل خاص زبانه فلزی آن باعث کاهش شدید مصرف بنزین، احتراق بهتر موتور و
درنتیجه افزایش کارایی موتور می گردد. استفاده بالای این نوع شمع توسط تعمیرگاه ها و خریداران
شمع، نشان از کیفیت بالای این نوع شمع در برابر سایر شمع های تک پلاتین موجود در بازار دارد
درحالت کلی می توان خصوصیات منحصر به فرد زیر را برای این محصول مد نظر قرار داد :
نرم و بیصدا کار کردن موتور
کاهش دمای موتور
افزایش قدرت موتور های دوگانه سوز مخصوصا در شیب های تند
کاهش مصرف سوخت
4- شمع دوپلاتين بوش اصل آلمان - قیمت فعلی هر دست (4 عدد) 32،000 تومان {{35 نخرید}}
این شمع محصول شرکت بوش آلمان بوده و از جمله بهترین شمع های دو پلاتین موجود در بازار است .
کارکرد عالی موتورهای دوگانه سوز داخلی مخصوصا زمانی که از سوخت گاز استفاده می نمایند باعث
شده بسیاری از رانندگان خودروهای دوگانه سوز این نوع شمع را انتخاب نمایند. این نوع شمع نیز مانند
شمع تک پلاتین آلمان دارای حلقه مشکی بوده و نام کشور آلمان روی آن حک گردیده است. رزوه های
انتهایی این نوع شمع هم مانند شمع تک پلاتین آلمان دارای لطافت و صافی سطح بسیار عالی بوده
که اتصال آن را به بدنه موتور به راحتی امکان پذیر می نماید. قیمت بالاتر این محصول نسبت به شمع
تک پلاتین آلمان نه تنها باعث کاهش خرید آن نشده بلکه بسیاری از رانندگان خودروهای دوگانه سوز
انتخاب این محصول شرکت بوش را ترجیح می دهند .
5- شمع سوزنی پایه بلند بوش اصل آلمان - قیمت فعلی هر دست (4 عدد) 85،000 تومان {{100- 130 نخرید}}
این شمع که توسط شرکت بوش آلمان برای خودروهای با شمع پایه بلند تولید شده است بسیار مورد
توجه دارندگان این خودروها قرار گرفته است. این قبیل خودروها که اغلب جزو خودروهای مدرن به
حساب می آیند به دلیل کیفیت و بازده نسبتا پائین شمع های معمولی، دارندگان خود را مجاب به
خرید این مدل از شمع کرده است. این شمع نیز مانند همه شمع های سوزنی باعث افزایش شتاب و
کاهش مصرف سوخت خودرو می گردد. قیمت بالای این نوع از شمع باعث کاهش خرید آن نگشته
است اما دارندگان خودرو با اطلاع از کیفیت شمع های سوزنی هیچ گاه استفاده از آن را از دست نمی دهند.
17- پمپ بنزین داخل باک درجه 2 بوش آلمان - قیمت فعلی 35،000 تومان
!!!! توجه توجه توجه !!!!
عزیزان اینم 1 سری قیمتها تو نت قضاوت با خودتون
من هم میتونم به قیمت بالا بفروشم
ولی این لطفی هستش که فقط برای دوستان PT انجام میدم
سلام عزیز
تیغه برف پاک کن تیبا چند سانتی هستش؟
صافی بنزین به همه میخوره ولی باز هم واستون میپرسم
اما اگر بخواین باید برای پارت دوم سفارش بدین .
سوالی بود در خدمتم