• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط حرفه ای 5 طبقه کنوود، در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
با تشکر از مدیریت سایت فروخته شد

با سلام دوستان گرامی

یه ضبط 5 طبقه ای با برند کنوود مدل A-85 که شامل تیونر -آمپلی -اکولایزر -دک و سی دی میباشد با قابلیت پخش صدای سه بعدی هم چنین دالبی...
این مدل از ابرهای ضبط های حرفه ای است
آمپلی قابلت افزودن یک سنتر ، یک ساب ووفر و همچنین یک جفت باند عقب میباشد.
کنترل دستگاه موجود نیست!
برق دستگاه 110 ولت است که یک ترانس تبدیل 220 به 110 هم همراهش میدم.
الان فقط 700-800 پول بانداشه

IMG_20131214_122615.jpgIMG_20131214_122723.jpgIMG_20131214_122813.jpgIMG_20131214_122855.jpgIMG_20131214_123005.jpgIMG_20131214_123021.jpgIMG_20131214_123028.jpgIMG_20131214_123050.jpg

فایل های ضمیمه

• IMG_20131214_121953.jpg
    IMG_20131214_121953.jpg
    66.4 KB · نمایش ها: 291
Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام برادر آخرش اینو علنی کردی برای فروش؟ انشالله که خوب بفروشی.میگم من قیمت بدم زیر قیمت پایه؟:p شوخی کردم ولی خیلی دوست دارم اینم داشته باشم کلا حال میکنم با سیستم مانیتورشون خیلی خوشگلو خفنه:cool:

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
سلام برادر آخرش اینو علنی کردی برای فروش؟ انشالله که خوب بفروشی.میگم من قیمت بدم زیر قیمت پایه؟:p شوخی کردم ولی خیلی دوست دارم اینم داشته باشم کلا حال میکنم با سیستم مانیتورشون خیلی خوشگلو خفنه:cool:
سلام آره دیگه گذاشتمش :) اصلا قابلتو نداره آقا سعید بیشوخی میگم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش یه پیشنهاد خوب برات دارم اگر بخوای با رینگهام تعویض میکنم باز ببین میصرفه برات .مطمئنم باز شما بردی و من باختم فقطم بخاطر عشقی که به مانیتورش دارم اینکارو میکنم همینو بس

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
آخه من که پژو ندارم ...! فعلا یه بیوک زیر پامونه :)

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
سلام داداش یه پیشنهاد خوب برات دارم اگر بخوای با رینگهام تعویض میکنم باز ببین میصرفه برات .مطمئنم باز شما بردی و من باختم فقطم بخاطر عشقی که به مانیتورش دارم اینکارو میکنم همینو بس

آخه من که پژو ندارم ...! فعلا یه بیوک زیر پامونه
smilingsmiley.gif

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
v-810 سونی هم دارم در حد آک - ولی نمفروشمش . حتی 2 میلیون

خوبه والله تاجایی که من تاپیک های شمارو دنبال کردم وقتی میخواستی lbt950 بخری میخواستی مردم بهت 400 تومن بدن الان داری دستگاهی رو که آمپش مکانیکی هستش رو 2 تومن میدی؟حتما نگهش دار به دردت میخوره عزیز.امسال شماها گند زدن تو قیمتها.اتفاقا الانشم یه 810 سراغ دارم و 950 هم سراغ دارم با کارتون 800 داره میده تو حالا مال خودت رو نگه دار

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
خوبه والله تاجایی که من تاپیک های شمارو دنبال کردم وقتی میخواستی lbt950 بخری میخواستی مردم بهت 400 تومن بدن الان داری دستگاهی رو که آمپش مکانیکی هستش رو 2 تومن میدی؟حتما نگهش دار به دردت میخوره عزیز.امسال شماها گند زدن تو قیمتها.اتفاقا الانشم یه 810 سراغ دارم و 950 هم سراغ دارم با کارتون 800 داره میده تو حالا مال خودت رو نگه دار

نگرفتی دوست عزیز;)
من یه ست کنوود A-97 با ترانس 350 وات - با یه جفت باند آیوا ژاپنی ووفر 10 اینچی در حد نو که خودش 300 ارزش داره و یه جفت سوراند سونی نو و یه دونه سنتر خفن فضایی کنوود که 50 تومن ارزش داره و یه تیونر پایونیر رو از ایسام 570 خریدم .

پارسال هم که اون تاپیک رو زدم یه ست V-810 سونی خریدم 800 تومن . اما امسال یه V-810 استثنایی به پستم خورد که اصلا نو بود . اونو فروختم و این یکیو خریدم . البته یکمی برام بالا دراومد ولی ارزشش رو داشت . چون V-810 سر تمام ست های وینتیج ژاپنی هست .هم از نظر قدرت و هم کیفیت و هم ساند پروسسور پیچیده ای که داره .

البته از این دستگاه ها برای دکور استفاده میکنم . یه آمپ قدیمی پایونیر و یه جفت بلندگو پایونیر مدل ST-100 دارم که با این سیستم موزیک گوش میدم . وقتی باهاش موسیقی گوش میدم صدای این دوتا ستی که دارم و چندتایی که قبلا داشتم برام مسخره و کودکانه به نظر میاد .
البته هنوز خیلی راه مونده تا به اون چیزی که میخوام برسم . ولی فعلا دارم تجربه به خرج میدم تا یه فیدبک خوب از درک صدای موسیقی داشته باشم تا وقتی خواستم هزینه کنم دچار اشتباه نشم .
بالاخره ما پولدار نیستیم که هر روز بخوایم مدل های مختلف آمپ و اسپیکر رو بخریم و تست کنیم و با ضرر بفروشیم .:lol:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
نگرفتی دوست عزیز;)
من یه ست کنوود A-97 با ترانس 350 وات - با یه جفت باند آیوا ژاپنی ووفر 10 اینچی در حد نو که خودش 300 ارزش داره و یه جفت سوراند سونی نو و یه دونه سنتر خفن فضایی کنوود که 50 تومن ارزش داره و یه تیونر پایونیر رو از ایسام 570 خریدم .

پارسال هم که اون تاپیک رو زدم یه ست V-810 سونی خریدم 800 تومن . اما امسال یه V-810 استثنایی به پستم خورد که اصلا نو بود . اونو فروختم و این یکیو خریدم . البته یکمی برام بالا دراومد ولی ارزشش رو داشت . چون V-810 سر تمام ست های وینتیج ژاپنی هست .هم از نظر قدرت و هم کیفیت و هم ساند پروسسور پیچیده ای که داره .

البته از این دستگاه ها برای دکور استفاده میکنم . یه آمپ قدیمی پایونیر و یه جفت بلندگو پایونیر مدل ST-100 دارم که با این سیستم موزیک گوش میدم . وقتی باهاش موسیقی گوش میدم صدای این دوتا ستی که دارم و چندتایی که قبلا داشتم برام مسخره و کودکانه به نظر میاد .
البته هنوز خیلی راه مونده تا به اون چیزی که میخوام برسم . ولی فعلا دارم تجربه به خرج میدم تا یه فیدبک خوب از درک صدای موسیقی داشته باشم تا وقتی خواستم هزینه کنم دچار اشتباه نشم .
بالاخره ما پولدار نیستیم که هر روز بخوایم مدل های مختلف آمپ و اسپیکر رو بخریم و تست کنیم و با ضرر بفروشیم .:lol:

مبارکت باشه عزیزم حاجی که بخیل نیست .پس ثابت میشه شما پولداری داداشم ولی باید خدمتت عرض کنم منم اول با نظر شما موافق بودم در مورد 810 ولی بعدش فهمیدم 950 خیلی خیلی ازش بالاتره و مطمئن باش به گرد پاشم نمیرسه و فقط خوشگلی داره همینو بس.آمپش مکانیکی هست و ممکنه بعد یک مدت خراب بشه .سرعت عمل رو میگیره .خروجی 2 عدد داره ولی 950 دارای 4 خروجی اسپیکر هستش

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
مبارکت باشه عزیزم حاجی که بخیل نیست .پس ثابت میشه شما پولداری داداشم ولی باید خدمتت عرض کنم منم اول با نظر شما موافق بودم در مورد 810 ولی بعدش فهمیدم 950 خیلی خیلی ازش بالاتره و مطمئن باش به گرد پاشم نمیرسه و فقط خوشگلی داره همینو بس.آمپش مکانیکی هست و ممکنه بعد یک مدت خراب بشه .سرعت عمل رو میگیره .خروجی 2 عدد داره ولی 950 دارای 4 خروجی اسپیکر هستش

تو پاساژ مرکزی V-950 رو 900 قیمت کردم . اتفاقاً یه 810 هم داشت که 1400 میگفت !
V-925 هم چند وقت پیش خریدم 670 تومن !

برتری یه آمپ نسبت به تعداد خروجیهاش نیست . نسبت به پارامترهای خروجیشه ! آمپ با چهار خروجی به چه درد میخوره عزیز؟ میخوایم خودمون موزیک گوش کنیم و لذت ببریم نه همسایه ! :)

شما اگه امکانات ساند پروسسور V-810 رو تو V-950 پیدا کردی حرف شما قبول !
منظورتون از آمپ مکانیکی همون برقی بودنشه دیگه ؟ حالا شاید برای شما جالب نباشه ولی وقتی با کنترل سورس رو عوض میکنی و کلید های سورس رو آمپلی میچرخن خیلی نمای جالبی داره و هنر ژاپن و کم نذاشتن برای دستگاه ها رو نشون میده

در کل من همیشه گفتم این ست ها که به معنای واقعی کلمه حرفه ای نیستن ولی از ظبطهای سونی و پاناسونیک و سامسونگ و الجی 10 برابر بهترن ! توی ست های 5 تیکه هم فقط V-810 رو قبول دارم . چون نسبت به بقیه ست ها بلندگوهای خوبی داره و تفکیک نسبتاً خوبی دارن و از توان بالاتری برخوردارن . هر کدوم 180 وات ماکزیموم هست .

featit

Registered User
لایک‌ها
134
نگرفتی دوست عزیز;)

داداش گلم همون a97 که میگی صحبتش رو من کرده بودم شما نه چک زدی نه چونه تند تند چک کردی ایسام رو سریعا خرید کردی در صورتی که طرف به من میخواست بفروشه ! ;)
البته مبارکت باشه ولی خواستم بگم اینم میدونم که خودت شاهد بودی و اینکه ایسام میخواست مانع بشه و پول رو پس بده به شما و با طرف هم صحبت کرده بودم ... ولی گفتم چون 1 ساعت دیرتر رسیدم بزار اونی که خریده حالش رو ببره... و به ایسام گفتم من منصرف شدم...
ولی به جاش یه بلندگو کنوود کاملا دست نخورده که همه این ضبط های طبقه ای رو جم میکنه ! که البته آرزوی هر سیستم بازیه یه همچین بلندگویی رو داشته باشن رو خریدم مانند آکبند :)Kenwood Ls-770 MKII که البته داداش بزرگش Kenwood Ls-770) 12 ) سال پیش از تایلند به صورت آکبند داخل کارتن برام آورده شده بود :happy: اینم بگم نمونه این بلندگو تو ایران عمرا پیدا کنید ! اگر هم پیدا کنید لنگش رو که کاملا در حد آکبند بدون اینکه حتی یکبار باز شده باشه عمرا زیر 1.200 بدن بهتون !!! :) نمونه ویدو هاش رو تو youtube ببینید میفهمید چی میگم .. چیزی که زیاده سیستم وینتیج .. ولی تک بودن یه سیستم فقط موجب هیرت اطرافیان میشه... :)

featit

Registered User
لایک‌ها
134

اینکه شما میگی همش اشتباه میکنی ضبط طبقه ای میخری واسه چی میخوای اشتباه کنی دوست عزیز؟ شما که صدای این سیستم هارو از فروشندگان جویا میشید و به عمل از نزدیک صداشون رو کاملا گوش نکردید چرا این صحبت رو میکنید؟
تا به حال بلندگویی دیدی شما رو ضبط طبقه ای واسه خود بلندگو کنترل بزارن؟!! :) بنده همون بلندگو رو دارم که برای ضبط تکنیکس هست ! بلندگو کناری رو میتونید جهتش رو مشخص کنید :) صدای که من میشنوم ازش و تجربه خیلی اندکی که تو ضبط ها دارم.. این بلندگو رو برای فروش نمیزارم :) صدای که من میشنوم 100 برابر شیک 7 انیجا میشینید صحبتش رو میکنید ارزش داره چون کیفیتش خیلی بالا :) البته باز داداش این بلندگو رو هم دارم ...
چکیده صحبتهام : اگه اشتباه میکنی و اینا صداش خوب نیست نخر چون آدم واسه آدم واسه خودش ارزش قایٔل میشه ... چون صدا با اعصاب و روانه انسان بازی میکنه :)

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
داداش گلم همون a97 که میگی صحبتش رو من کرده بودم شما نه چک زدی نه چونه تند تند چک کردی ایسام رو سریعا خرید کردی در صورتی که طرف به من میخواست بفروشه ! ;)
البته مبارکت باشه ولی خواستم بگم اینم میدونم که خودت شاهد بودی و اینکه ایسام میخواست مانع بشه و پول رو پس بده به شما و با طرف هم صحبت کرده بودم ... ولی گفتم چون 1 ساعت دیرتر رسیدم بزار اونی که خریده حالش رو ببره... و به ایسام گفتم من منصرف شدم...
ولی به جاش یه بلندگو کنوود کاملا دست نخورده که همه این ضبط های طبقه ای رو جم میکنه ! که البته آرزوی هر سیستم بازیه یه همچین بلندگویی رو داشته باشن رو خریدم مانند آکبند :)Kenwood Ls-770 MKII که البته داداش بزرگش Kenwood Ls-770) 12 ) سال پیش از تایلند به صورت آکبند داخل کارتن برام آورده شده بود :happy: اینم بگم نمونه این بلندگو تو ایران عمرا پیدا کنید ! اگر هم پیدا کنید لنگش رو که کاملا در حد آکبند بدون اینکه حتی یکبار باز شده باشه عمرا زیر 1.200 بدن بهتون !!! :) نمونه ویدو هاش رو تو youtube ببینید میفهمید چی میگم .. چیزی که زیاده سیستم وینتیج .. ولی تک بودن یه سیستم فقط موجب هیرت اطرافیان میشه... :)

داداش دستگاه رو تقدیم کنم !؟ به خدا قابل نداره : )
ولی اینکه گفتی ایسام میخواست مانع بشه خیلی تامل برانگیزه :ی
ایسام فقط کامرزد نظارت بر صحت کالا و در بعضی مواقع , حل اختلاف رو برمیداره و نمیتونه تعیین کنه که چه کالایی رو چه کسی خرید کنه و چه کسی خرید نکنه و کالای فروخته شده رو پس بگیره و بده به یکی دیگه که ظاهراً قرار بوده بخره و نخریده !
اینکار نه جای توجیه قانونی داره و نه اخلاقی

البته ازش استفاده هم نکردم چون قراره هدیه بدمش

featit

Registered User
لایک‌ها
134
Dorost mifarmaeid jenab, man ba forushande a97 sohbat kardam ke goft ersal nashode, chon daghighan man kamtar az 1 saat dirtar kharid ro anjam dadam, chon che k kardam site ro va didam gheymat dorost shode raftam aber bank pul ja be ja konam ke bargashtam didam forukhte shode, va ticket Ye khanumi ba man tamas gereftanv Jaryan ro tozih dadam va goftan mikhayd tamas begiram ba forushande ke goftam monsaref shodam hatman ghesmate man nabude, merc dadash, mobaraketun bashe

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا