federal_0030
Registered User
- نوشتهها
- 353
- لایکها
- 24
Uppppppppppp....
همچنان سر پیشنهادم هستم تعویض با رینگ اسپرتم
آخه رینگارو واسشون مشتری ندارم من فقط تو کارصدام
![]()
سلام مجدد آقا باند پایونیرمم میدم بهت سرش بیا سیستمو بده بهمون
سلام مجدد
داداش قیمت آخرت رو بگو چند میتونی برامون حساب کنی انشالله رینگهارو یکی خواسته میدم بهش .شما قیمت کف کف رو برام ارسال کن .
بعدش یه سوال داداش اینکه تعمیری که نیست؟ میتونی از زیر آمپیلی فایرش برامک عکس بگیری؟ ممنون
باشه داداش منتظرم .مرسی
دادا بخرش دیگه کشتی جوون مردمو :lol: یه بار میخوای پول بدی . عوضش جنس خوب میخری
یه جفت سوراند با یه ساب ووفر اکتیو 150 واتی هم بزن تنگش حالشو ببر . سر این ضبهای سونی مونی میشه
سوراند هم خواستی من یه جفت سوراند پاناسونیک سه بعدی مشتی بهت میدم 30 تومن .فقط باید فومشون رو عوض کنم : ) بعضی جاهاش ریخته
ایشون که گفته بودن در حد آکه !
کاستش چرا اینجوریه ? ساییده شده یا کثیفه ؟ خیلی تو ذوق میزنه :|
داداش ببین طبقه اکولایزر رو به درستی به آمپ وصل کردی ؟ دوتا فیش rca از آمپ میاد به اکولایزر و دوباره از اکولایزر برمیگرده تو آمپ . اگه اونو صول نکنی آمپ صدا نمیده .
حالا اگه مشکل صداش حل شد بیا من یه کاست کنوود 7-i بهت بدم بدون خط و خش شبیه همین هم هست :دی البته برقشو 220 کردم .
در حد آک؟ نه داداش من دستگاه ظاهر جلوش تمیزه ..باطن متاسفانه کار نمیکنه
حالا اون هیچ اتفاقا الان کاست رو را انداختم ولی میبینی وسط خوندن صدای بدی پخش میشه و صدای پارگی باند میده انگاری دستگاه اتصالی داره و صدای واقعا ناهنجاری میده
واقعا صداقت خیلی چیز خوبی هستش . من اون پولو حلال نمیکنم اگر نده بهم .
بعدش داداش کابل که نداره یه فیش برقش هست و یدونه یه کابل فلت هستش به گفته صاحب دستگاه که کابل نازکی هستش و اونم بعدش پیدا کردم افتاد بود لای کارتونها باید میرفت با آشغالها و منم بیچاره میشدم هرچند بیچاره رو شدم و الان 900 تومن پولم تو هواست