• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط حرفه ای 5 طبقه کنوود، در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
همچنان سر پیشنهادم هستم تعویض با رینگ اسپرتم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام مجدد آقا باند پایونیرمم میدم بهت سرش بیا سیستمو بده بهمون

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام مجدد

داداش قیمت آخرت رو بگو چند میتونی برامون حساب کنی انشالله رینگهارو یکی خواسته میدم بهش .شما قیمت کف کف رو برام ارسال کن .

بعدش یه سوال داداش اینکه تعمیری که نیست؟ میتونی از زیر آمپیلی فایرش برامک عکس بگیری؟ ممنون

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
سلام مجدد

داداش قیمت آخرت رو بگو چند میتونی برامون حساب کنی انشالله رینگهارو یکی خواسته میدم بهش .شما قیمت کف کف رو برام ارسال کن .

بعدش یه سوال داداش اینکه تعمیری که نیست؟ میتونی از زیر آمپیلی فایرش برامک عکس بگیری؟ ممنون

باشه برات پی ام میکنم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
باشه داداش منتظرم .مرسی

دادا بخرش دیگه کشتی جوون مردمو :lol: یه بار میخوای پول بدی . عوضش جنس خوب میخری
یه جفت سوراند با یه ساب ووفر اکتیو 150 واتی هم بزن تنگش حالشو ببر . سر این ضبهای سونی مونی میشه
سوراند هم خواستی من یه جفت سوراند پاناسونیک سه بعدی مشتی بهت میدم 30 تومن .فقط باید فومشون رو عوض کنم : ) بعضی جاهاش ریخته

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دادا بخرش دیگه کشتی جوون مردمو :lol: یه بار میخوای پول بدی . عوضش جنس خوب میخری
یه جفت سوراند با یه ساب ووفر اکتیو 150 واتی هم بزن تنگش حالشو ببر . سر این ضبهای سونی مونی میشه
سوراند هم خواستی من یه جفت سوراند پاناسونیک سه بعدی مشتی بهت میدم 30 تومن .فقط باید فومشون رو عوض کنم : ) بعضی جاهاش ریخته

باشه داداش امشب ردیف شد پولم رینگارو فروختیم رفت .انشالله این دوستمون بیاد که بریم سر معامله .اونارو هم انشالله ازت میخرم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به همگی آقا این سیستم توسط ما خریداری شد .منتظر تایید استارتر عزیز هستیم .:rolleyes:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به همه عزیزان گل و مدیریت محترم انجمن پرشین تولز ..از مدیران تقاضا دارم که این تاپیک باز بمونه تا همه چیز مشخص بشه.

دوستان همه شما در جریان هستین که بنده یه A85 از این دوستمون خریدم. ایشون دیروز دستگاه رو برای بنده فرستادن و امروز بنده تحویل گرفتم

ما قبلا تلفنی چندین بار با هم صحبت کرده بودیم که با چه شرایطی ارسال بشه .

بنده گفته بودم که تمامی طبقات رو با پارچه بپوشونن و بعدش بین هر دستاه یک کارتون و روزنامه موچاله داخل کارتون بزارن و جاخالیهارو پر کنن ولی فقط دور دستگاه رو کارتون گرفتن و همه رو داخل یه کارتون گذاشتن.

ایشون تو تاپیک اعلام نکرده بودن که کاست برقش مورد داره ولی با این حال بنده باز قبول کردم

دوستان امروز دستگاه رسید و چشتون روز بد نبینه دستگاه تماما کثیف بودش بگذریم همه اینا به کنار

دستگاه رو وصل کردم هیچ صدایی نداره متاسفانه هیچی به هیچی حتی هدفون هم زدم باز صدا نداره .کاست رو وصل کردم نوار داره میخونه ولی صدایی در کار نیستش

درب سی دی باز نمیشه

خلاصه من موندم با یدونه جنازه . این آقا هم تنها بهانش اینه که چون بار بری اونم اتوبوس رانی هستش نه باربری آورده به ایشون ربطی نداره و گل مسئولیت با من خریدار هستش.

شماها بگین من چیکار کنم .بخدا دارم دیوانه میشم.من از گلوی زنو بچه بریدم 900 تومن براش پول دادم دستگاه خراب برسه دستم؟ واقعا میشه این پولو خورد .

اینم از عکس دستگاه که حتی ایشون نگفته بودن طوری باندشم شکسته و بعدا من فهمیدم و به بنده میگن که اینا زیاد مهم نیستش .

الانم از ایشون میخوام دستگاهو پس بگیرن قبول نمیکنه که میگه به من مربوط نیست

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
این کار واقعا کلاهبرداری محسوب میشه و من از همه عزیزان تقاضا دارم که مراقب باشن من که سرم کلاه رفت حداقل شما سرتون کلاه نره دوستان .

حتی به ایشون گفتم 700 براتون بزنم تو حساب دستگاه که رسید دستم و تست شد و سالم بودش مابقی رو میزنم و الان میفهمم که چرا قبول نکردن چون دستگاه کلا ایراد داشته .

آقای مسعود فدوی من از گلوی زنو بچم بریدم دادم بهتون این پولو مطمئن باشین نمیتونید این پولو بخورین . با پشت تلفنی نمیشه ثابت کرد که بله همون سیستم روشن بودش . درسته من نیومدم حضوری ببرم ولی انصاف و وژدان خیلی چیز خوبیه . خیلی خیلی چیز خوبیه

من تلویزون 14 اینچ فروختم به طرف ولی اونقدر مسئولیت سرم میشه که حداقل خوب و درست حسابی براش بفرستم حتی اگر باربری باشه . باربری ظاهر دستگاهو خراب کرده قبول دیگه باطن دستگاه رو که خراب نکرده ..برای اینم حرفی دارین ؟

من این همه معامله انجام دادم تا بحال نشده کسی برام دستگاه خراب فرستاده باشه و یا من فرستاده باشم و همیشه صداقت تو کارم بوده و هرچی که خواستم بفروشم تمام کمال در موردش حرف زدم وایراد های دستگاه رو گفتم

ولی شما چی؟ اصلا ایرادی از دستگاه تو تاپیکت اعلام کردی؟

خواهشا پول بنده رو پس بدین دستگاه رو براتون ارسال کنم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ایشون که گفته بودن در حد آکه !
کاستش چرا اینجوریه ? ساییده شده یا کثیفه ؟ خیلی تو ذوق میزنه :|

داداش ببین طبقه اکولایزر رو به درستی به آمپ وصل کردی ؟ دوتا فیش rca از آمپ میاد به اکولایزر و دوباره از اکولایزر برمیگرده تو آمپ . اگه اونو صول نکنی آمپ صدا نمیده .

حالا اگه مشکل صداش حل شد بیا من یه کاست کنوود 7-i بهت بدم بدون خط و خش شبیه همین هم هست :دی البته برقشو 220 کردم .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ایشون که گفته بودن در حد آکه !
کاستش چرا اینجوریه ? ساییده شده یا کثیفه ؟ خیلی تو ذوق میزنه :|

داداش ببین طبقه اکولایزر رو به درستی به آمپ وصل کردی ؟ دوتا فیش rca از آمپ میاد به اکولایزر و دوباره از اکولایزر برمیگرده تو آمپ . اگه اونو صول نکنی آمپ صدا نمیده .

حالا اگه مشکل صداش حل شد بیا من یه کاست کنوود 7-i بهت بدم بدون خط و خش شبیه همین هم هست :دی البته برقشو 220 کردم .

در حد آک؟ نه داداش من دستگاه ظاهر جلوش تمیزه ..باطن متاسفانه کار نمیکنه

حالا اون هیچ اتفاقا الان کاست رو را انداختم ولی میبینی وسط خوندن صدای بدی پخش میشه و صدای پارگی باند میده انگاری دستگاه اتصالی داره و صدای واقعا ناهنجاری میده

واقعا صداقت خیلی چیز خوبی هستش . من اون پولو حلال نمیکنم اگر نده بهم .

بعدش داداش کابل که نداره یه فیش برقش هست و یدونه یه کابل فلت هستش به گفته صاحب دستگاه که کابل نازکی هستش و اونم بعدش پیدا کردم افتاد بود لای کارتونها باید میرفت با آشغالها و منم بیچاره میشدم هرچند بیچاره رو شدم و الان 900 تومن پولم تو هواست

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
در حد آک؟ نه داداش من دستگاه ظاهر جلوش تمیزه ..باطن متاسفانه کار نمیکنه

حالا اون هیچ اتفاقا الان کاست رو را انداختم ولی میبینی وسط خوندن صدای بدی پخش میشه و صدای پارگی باند میده انگاری دستگاه اتصالی داره و صدای واقعا ناهنجاری میده

واقعا صداقت خیلی چیز خوبی هستش . من اون پولو حلال نمیکنم اگر نده بهم .

بعدش داداش کابل که نداره یه فیش برقش هست و یدونه یه کابل فلت هستش به گفته صاحب دستگاه که کابل نازکی هستش و اونم بعدش پیدا کردم افتاد بود لای کارتونها باید میرفت با آشغالها و منم بیچاره میشدم هرچند بیچاره رو شدم و الان 900 تومن پولم تو هواست

دوست گلم,از شما بعيده که به کاربر کم سابقه سريع و کامل اعتماد کنيد

شما طبق , 24ساعت مهلت تست دارى , يه تاپيک تو بخش شکايت بزن تا فروشنده هم پاسخ گو باشه,اگه به نتيجه نرسيد سايت ip اون يوزر رو بهت ميده و با اسم و بقيه اطلاعاتى که ازش دارى خيلى راحت پليس فتا پولت رو زنده ميکنه,نگران نباش ,پول حلال به همين راحتى از دست نميره

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

federal_0030

Registered User
لایک‌ها
24
حواست باشه آقا سعید که داری به من اتهام کلاه برداری میزنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا