• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط حرفه ای 5 طبقه کنوود، در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rime

Registered User
لایک‌ها
24
اون آی سی اصلی آمپلی هست و اصطلاحا به اون مدار میگن پاور آمپلی فایر ( power amplifire ) و گرم شدنش هم طبیعیه واسه همین به هیت سینک یا همون قطعه آلومینیومی وصله...
آنتن تلوزیون ایران رد بدون فیش وصل کن به ورودی آنتن FM رادیو.....

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ندارم :D اینم از عکسها ببینید چیزی گیرتون میاد؟ آخرش جواب این سوا منو هیچکی نداد..میگم احتمال داره از لحیم مردگی باشه یا اصلا یدونه مقاوت خراب شده باشه و باعث بشه این مشکل پیش بیاد؟

نگاه کنید ببینین که باندهاشم اصلیه یا تعویض شده؟ بنظر من این آمپ احتمالش هست تعمیر شده باشه ولی خب خدا میدونه فقط خدا میدونه

rime

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوست عزیز به نظر من ترانسش کوچیکه و جواب نمیده......این ترانس واسه ضبط های کوچیک 110 ولتی هست....
رو حالت رادیو امتحان کردی ؟ نتیجه ؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام هیچ فرقی نداره گفتم که دیشب یباره خوب شدو حسابی داشت کار میکرد و بعد ده قیقه باز شروع کرد به خش خش صدای باندها قعط شد و تا الانم اونطوریه .

rime

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز من بازم تاکید میکنم این ترانس کوچیکه....
اگر درست بود حداقل باید 3 یا 4کیلو ...شایدم بیشتر وزنش بود.....
موفق باشی...

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
نه بابا 1 کیلو هم نمیشه..بعدش به یکی از تعمیرکارها نشون دادم چی بهم بگه خوبه؟ گفتش این دستگاه از برق 220 رد شده وقتی فیوز رو دید اینو گفتش .اونجا بود که ریختم بهم کلا داغون شدم بخدا .آخه این درسته ؟ چرا مردم اینطوری شدن ؟یعنی این پول تا این حد شیرینه؟

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اون ترانست رو عوض کن که یه تیکه آشغاله ! ضبط رو قلقلک هم نمیده چه برسه رو ولوم بالا بخوای ازش صدا بگیری
بهت هم تو پخ گفتم که شاید به رکولاتور تغذیه آسیب رسیده باشه
اون فیوز هم عوض کن و حتماً 4 آمپر بنداز . اینی که روشه معلوم نیست چند آمپر رو میتونه تحمل کنه ! شاید تا 20 - 30 امپر رو تحمل بیاره . در این صورت اگه مشکلی پیش بیاد اون فیوز نمیپپره و میزنه قطعات اساسی دستگاه رو مرخص میکنه و احتمالاً مدار هم آتیش میگره و میسوزه

featit

Registered User
لایک‌ها
134
اگه یادت باشه دیشب تو پ.خ گفتم این دستگاه بدون ترانس به برق متصل شده !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آقا رفتیم با ترانس دیگه روشنش کردیم جواب نداد دستگاه مورد داره هیچی دیگه موند رو دستم حالا اگه کسی قطعات بخواد میفروشم بره تا 200 تومنم میفروشم فقط آمپ خالی رو .مابقی رو هم فروختم رفته فقط اگولایزر با بانداش و همین آمپ مونده .

فیوزم عوض کردم دیشب خیلی عالی داشت کار میکرد نمیدونم چرا یباره باز اینطوری شد .اصلا سر در نمیارم .آقا اینجا ترانش 250 بود امتحان کردم ازین پلاستیکی ها . باید بیام تهران چاره ای نیستش برم پیش مجتبی تو پاساژ مرکزی ببینم چه خاکی میتونم رو سرم بریزم .اگه قطعه اصلی داشته باشه که عوض میکنم اگرم نه که نگهش میدارم تا مثل یه آوزیه تو گوشم باشه و وقتی نگاش کنم باعث بشه دیگه سراغ سیستم های قدیمی نرم

nsba

Registered User
لایک‌ها
21
سعید جان درسته شما الان از نظر روحی برات سخته، ولی سعی کن اول توصیه بچه ها را دقیق اجرا کنی:
منظورم امتحان با ترانس قوی و به درد بخور، نه پلاستیکی و ۲۵۰
یه چیز دیگه: اگه برق ۲۲۰ از دستگاه رد شده باشه به نظر من نباید حتی برای ۱ دقیقه هم درست کار کنه، شاید مشکل از جای دیگه باشه

Registered User
لایک‌ها
49
ببين سعيد جان مشكل شما به احتمال زياد
1- سوختن يكي از باندهاي تويتر يا ميدرنج
بهتره بازم باندها رو باز كني و تست كني ببيني سوخته با نه (اين مدل اگه باندهاي تويتر و ميدرنجش بسوزه ممكنه اين مشكل و ايجاد كنه)

2- مورد دوم ترانست هست كه بايد با ترانس مناسب تست كني
3- مطمئنا به برق 220 نخورده چون در اون صورت علاوه بر آمپلي طبقه اي كه تو اون لحظه روشن بوده (اكولايزر) صد در صد مشكل دار ميشدند ضمن اين كه مدار قدرت و آي سي و ترانزيستور اون توان تحمل ولتاژ لحظه اي بالا رو ندارند و قطعا ميسوختند

Registered User
لایک‌ها
49
ضمنا آمپلي سالم a85 رو برات سراغ گرفتم گفتند 300 و به شرط سلامت كامل

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ببين سعيد جان مشكل شما به احتمال زياد
1- سوختن يكي از باندهاي تويتر يا ميدرنج
بهتره بازم باندها رو باز كني و تست كني ببيني سوخته با نه (اين مدل اگه باندهاي تويتر و ميدرنجش بسوزه ممكنه اين مشكل و ايجاد كنه)

2- مورد دوم ترانست هست كه بايد با ترانس مناسب تست كني
3- مطمئنا به برق 220 نخورده چون در اون صورت علاوه بر آمپلي طبقه اي كه تو اون لحظه روشن بوده (اكولايزر) صد در صد مشكل دار ميشدند ضمن اين كه مدار قدرت و آي سي و ترانزيستور اون توان تحمل ولتاژ لحظه اي بالا رو ندارند و قطعا ميسوختند
راجع باند که این موضوع رو من رد میکنم !
در مورد فیوز هم باید به آمپرش توجه کرد.. که قطعا آمپر بالا بوده و به بقیه قسمت ها آسیب زده..

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
فیوز 4 آمپر بوده ...در مورد آمپ هم یکی از دوستان اصفهانی هم بهم زنگ زدن و گفتن از 200 تومن دارم تا 300 که گفت اگه خال روش دیدی مال من با 10 سال گارانتی .گفتش هر قطعه ای هم که بخوای براش دارم . ترانس اینجا نیست باید از تهران تهیه کنم .
در مورد تیوتر هم یکی بهم زنگ زد و گفت باند ایشون هم تیوترش اتصالی داشته و دستگاه میزده رلکه میکرده و صدا بد پخش میشده .

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ترانس درست درمون دارم خارجی هم هست ! 350 واته

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ترانس درست درمون دارم خارجی هم هست ! 350 واته
چند میدی داداش؟ آقا راستی میگم چه خبره تو تاپیک بغلی عجب باهال دارین حرف میزنید خدایی استفاده میبرم از صحبتهای شیرین شما دوستان

featit

Registered User
لایک‌ها
134
داداش الان ترانس 500 وات 90 الی 100 قیمت دارم... برای من 350 وات هست 60 خوبه؟ 4.5 کیلو فقط وزنشه !
بیشترین دستگاهی که بهش وصل کردم آمپ 5j با یه جفت بلندگو 15 اینچ کنوود با یه تایمر و اکولایزر همزمان روشن بودن و در حال کار کردن... همون بلندگو 15 اینچ که اینجا هم آگهی کرده بودم...
تایپک بغلی من و امیر جان (اکسیژن) راجعبه معاملات اینجور چیزا صحبت میکردیم :p

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
داداش الان ترانس 500 وات 90 الی 100 قیمت دارم... برای من 350 وات هست 60 خوبه؟ 4.5 کیلو فقط وزنشه !
بیشترین دستگاهی که بهش وصل کردم آمپ 5j با یه جفت بلندگو 15 اینچ کنوود با یه تایمر و اکولایزر همزمان روشن بودن و در حال کار کردن... همون بلندگو 15 اینچ که اینجا هم آگهی کرده بودم...
داداش دارم میام تهران انشالله حضوری میبینمت و اونجا ازت میخرم چون با اون وزنی که داره کرایش از خودش بیشتر میزنه و اگر جواب داد رو آمپ من مشکلی نداره عزیز جان. خوبه؟ پس شماره تماست رو برام ارسال کن

featit

Registered User
لایک‌ها
134
سیستمت چیه الان میلاد جان؟

featit

Registered User
لایک‌ها
134
داداش دارم میام تهران انشالله حضوری میبینمت و اونجا ازت میخرم چون با اون وزنی که داره کرایش از خودش بیشتر میزنه و اگر جواب داد رو آمپ من مشکلی نداره عزیز جان. خوبه؟ پس شماره تماست رو برام ارسال کن
پ.خ شد داداش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا