فروخته شدد
Last edited:
سلام اقایون یه چیز غولیه خونه رو میلرزونه بله حداقل بانداش 1متر ارتفاع دارهیک متر و 2 سااااانت:blink:
خود ضبطه 5 سانت از بانداش کوچیکتره یعنی میخوای بگی 115 سانت ارتفاع ضبطه هست بعید میدونم:lol:
به طور مثال تلوزیون 52 اینچ رو که همه میدونیم چه قد بزرگه این ضبط از نظر فضا همون اندازستسلام اقایون یه چیز غولیه خونه رو میلرزونه بله حداقل بانداش 1متر ارتفاع داره
اصل کره است
سلام اقایون یه چیز غولیه خونه رو میلرزونه بله حداقل بانداش 1متر ارتفاع داره
اصل کره است
دوست عزیز اگر در کاست رو 10 سانت فرض کنیم ارتفاع کلی ضبط یه چیزی حدود 50 تا 60 سانت بیشتر نمیتونه باشه
چندین سال پیش که این نوع سیستمها کم بودند و از نظر قیمت هر کسی از عهده خریدش بر نمی اومد آرزوی خیلی از افراد این بود که یکی از این سیستم داشته باشند.
البته من هم مستثنی از این خیلی افراد نبودم و شخصا" خرید این نوع سیستم یکی از آرزوهای بزرگ من بود.
اما چه کنیم که سن رفته بالا و این نوع لوازم جذابیت خودش رو برای ما از دست داده.
دوست عزیز به نظر من نفروش و نگهش دار.
از جایی قیمت گرفتید؟
یادم میاد جمهوری پاساژ شرکا بورس این سیستمها بود.
پیشنهاد میکنم یه قیمتی از اونجا بگیر.
دوست عزیز مدلش رو بگو تا بشه اندازه ی واقعی اش رو پیدا کرد.
مثل 715 سونی میمونه. که ووفر هاش 8 اینچه و قدش هم نهایت 70 سانته.
اگه اینجوری باشه و کره ای هم باشه نصف این قیمتی که گفتی می ارزه.
اگه آمریکایی بود تا 500 هم پولش پود. اینا انقدر هم که میگی حرفه ای نیست عزیز دلم.آمپلی فایرش کلاس d هست که......
عزیز kenwoode 5j هست مارکشبه نظر من ووفرش 10 يا 12 اينچه... 8 اينچ نيست از وويس كويل وسط ديافراگم مشخصه كه بزرگتره... منظور شما از امريكايي چيه؟ اصلا مگه بلندگوي امريكايي در ايران هست؟ شما اگه بلندگوي قديمي امريكايي پيدا كردي بمن حتما خبر بده قيمتش هم مهم نيست
عزیز kenwoode 5j هست مارکش خوب روی اون طبقاتش امپلی هست و پاور و.....سوال منو جواب ميدي تو پست قبل؟
مدلي چيزي نميدي ازش؟
كدوم شهري شما؟
متعلقاتش رو ميگي؟ مثلا دك، آمپ، اكولايزر، سي دي، تيونر هرچي كه داره
قطر ووفر خيلي خيلي مهمه... تو خونه شما متر يا خط كش پيدا ميشه؟
up up upعزیز kenwoode 5j هست مارکش خوب روی اون طبقاتش امپلی هست و پاور و.....
عزیز فرمت های اهنگ های صوتی رو پخش میکنه و dvd شک نکن ارزون گذاشتمچه فرمتهایی پخش میکنه؟
یکی که سر در میاره قیمت بزاره روش