سيناترا
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 684
- لایکها
- 32
اين سيستم هاي Vintage كه شامل سوني، پايونير، كن وود، پاناسونيك (تكنيكس) و گاهي اوقات سنسويي ميشن كه آمپلي فايرهاشون 100% Domestic هستند و در صورت خراب شدن كلا باطل ميشن (الان خودم Pioneer A-90D دارم بخاطر سوختن يه ترانزيستور باطل شده)... كيفيت آمپلي فايرهاشون خوبه و حجم صداي خيلي بالايي ميده ولي تفكيك چشمگيري بهتون نميده ولي در حد همون بلندگوها هست :happy: اكثر اين سيستم ها از بندر گناوه به ايران وارد ميشن و بازار فروش اينجور اجناس استوك بيشتر پاكستان و افغانستان و ايران و اينجور كشورهاست :happy: البته اين به اين معني نيست كه سيستم هاي صوتي بدي هستند، برعكس حجم صداي خوبي دارند و در برخي موارد تفكيك خوبي هم ميدن ... من فكر ميكنم با اين سيستمي كه استارتر گذاشته يه تفكيك حدود 90 دسي بل قابل انتظار باشه البته به شرطي كه كراس اوور و يونيت هاي بلندگو دست نخورده و غير تعميري باشه :happy: معمولا با تعويض خازن هاي كراس اور كه نهايتا 7-8 هزار تومن هزينه داره كيفيت صدا بسيار بهبود پيدا ميكنه چون عمر خازن ها حدود 20 سال هست
در كل سيستم خوبيه ولي به نظر من 350 تومن نميارزه... به نظر من اگه از نظر ظاهري هم سالم و سلامت باشه و بلندگوها پارگي يا فرورفتگي نداشته باشن و همه چيزش روبراه باشه حدود 250 تومن قيمت منصفانه اي هست براي اينها :happy: البته براي سينماي خانگي مناسب نيستند به دليل اينكه لو فركانس هاي زير 35 رو پخش نميكنن ولي ميشه يا اضافه كردن يه ساب كه تا 30 يا 20Hz پايين مياد اين كمبود فركانس پايين رو جبران كرد :happy:
در كل سيستم خوبيه ولي به نظر من 350 تومن نميارزه... به نظر من اگه از نظر ظاهري هم سالم و سلامت باشه و بلندگوها پارگي يا فرورفتگي نداشته باشن و همه چيزش روبراه باشه حدود 250 تومن قيمت منصفانه اي هست براي اينها :happy: البته براي سينماي خانگي مناسب نيستند به دليل اينكه لو فركانس هاي زير 35 رو پخش نميكنن ولي ميشه يا اضافه كردن يه ساب كه تا 30 يا 20Hz پايين مياد اين كمبود فركانس پايين رو جبران كرد :happy: