• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط فوق حرفه ای کنوود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اين سيستم هاي Vintage كه شامل سوني، پايونير، كن وود، پاناسونيك (تكنيكس) و گاهي اوقات سنسويي ميشن كه آمپلي فايرهاشون 100% Domestic هستند و در صورت خراب شدن كلا باطل ميشن (الان خودم Pioneer A-90D دارم بخاطر سوختن يه ترانزيستور باطل شده)... كيفيت آمپلي فايرهاشون خوبه و حجم صداي خيلي بالايي ميده ولي تفكيك چشمگيري بهتون نميده ولي در حد همون بلندگوها هست :happy: اكثر اين سيستم ها از بندر گناوه به ايران وارد ميشن و بازار فروش اينجور اجناس استوك بيشتر پاكستان و افغانستان و ايران و اينجور كشورهاست :happy: البته اين به اين معني نيست كه سيستم هاي صوتي بدي هستند، برعكس حجم صداي خوبي دارند و در برخي موارد تفكيك خوبي هم ميدن ... من فكر ميكنم با اين سيستمي كه استارتر گذاشته يه تفكيك حدود 90 دسي بل قابل انتظار باشه البته به شرطي كه كراس اوور و يونيت هاي بلندگو دست نخورده و غير تعميري باشه :happy: معمولا با تعويض خازن هاي كراس اور كه نهايتا 7-8 هزار تومن هزينه داره كيفيت صدا بسيار بهبود پيدا ميكنه چون عمر خازن ها حدود 20 سال هست :rolleyes:
در كل سيستم خوبيه ولي به نظر من 350 تومن نميارزه... به نظر من اگه از نظر ظاهري هم سالم و سلامت باشه و بلندگوها پارگي يا فرورفتگي نداشته باشن و همه چيزش روبراه باشه حدود 250 تومن قيمت منصفانه اي هست براي اينها :happy: البته براي سينماي خانگي مناسب نيستند به دليل اينكه لو فركانس هاي زير 35 رو پخش نميكنن ولي ميشه يا اضافه كردن يه ساب كه تا 30 يا 20Hz پايين مياد اين كمبود فركانس پايين رو جبران كرد :happy:

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
اين سيستم هاي Vintage كه شامل سوني، پايونير، كن وود، پاناسونيك (تكنيكس) و گاهي اوقات سنسويي ميشن كه آمپلي فايرهاشون 100% Domestic هستند و در صورت خراب شدن كلا باطل ميشن (الان خودم Pioneer A-90D دارم بخاطر سوختن يه ترانزيستور باطل شده)... كيفيت آمپلي فايرهاشون خوبه و حجم صداي خيلي بالايي ميده ولي تفكيك چشمگيري بهتون نميده ولي در حد همون بلندگوها هست :happy: اكثر اين سيستم ها از بندر گناوه به ايران وارد ميشن و بازار فروش اينجور اجناس استوك بيشتر پاكستان و افغانستان و ايران و اينجور كشورهاست :happy: البته اين به اين معني نيست كه سيستم هاي صوتي بدي هستند، برعكس حجم صداي خوبي دارند و در برخي موارد تفكيك خوبي هم ميدن ... من فكر ميكنم با اين سيستمي كه استارتر گذاشته يه تفكيك حدود 90 دسي بل قابل انتظار باشه البته به شرطي كه كراس اوور و يونيت هاي بلندگو دست نخورده و غير تعميري باشه :happy: معمولا با تعويض خازن هاي كراس اور كه نهايتا 7-8 هزار تومن هزينه داره كيفيت صدا بسيار بهبود پيدا ميكنه چون عمر خازن ها حدود 20 سال هست :rolleyes:
در كل سيستم خوبيه ولي به نظر من 350 تومن نميارزه... به نظر من اگه از نظر ظاهري هم سالم و سلامت باشه و بلندگوها پارگي يا فرورفتگي نداشته باشن و همه چيزش روبراه باشه حدود 250 تومن قيمت منصفانه اي هست براي اينها :happy: البته براي سينماي خانگي مناسب نيستند به دليل اينكه لو فركانس هاي زير 35 رو پخش نميكنن ولي ميشه يا اضافه كردن يه ساب كه تا 30 يا 20Hz پايين مياد اين كمبود فركانس پايين رو جبران كرد :happy:
up up up

fariborz1359

Registered User
لایک‌ها
2
سلام این دستگاه رو فروختید یا موجود هست؟

@troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 1 سیستم از این ظبط گرفتم کسی اگه دوست داشت میتونم راهنماییش کنم.2 تا سوال هم از اساتید داشتم خودم

blackcherry965

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
در ابتدا باید بگم فقط یکی از عکس هاتون باز شد و اونم اصلا عکس سیستم خودتون نبود و این عکس رو از اینترنت پیدا کردی گذاشتی شما برای فروش باید از سیستم خودت عکس بزاری دوم این که اگه سیستمت کنوود 5 جی باشه من از این ضبط داشتم و الان یه 7 جی دارم که ارتفاع یک مترو بیست سانت فکر می کنم یه مقدار خالی بندی باشه چون در رویایی ترین حالت 60 سانت هست مگر این که باندها رو بزاری روی هم در خصوص صداش باید بگم صدای خوبی داره و به قول یکی از دوستانمون همون 90 دسیبل تفکیک صدا رو می تونین داشته باشین باهاش . قطر ووفر هم 20 سانت هست در ضمن دوست عزیز آقای استارتر گفته بودین که روی بانداش یه ساب ووفر داره اونا ساب ووفر نیست اونا ووفر هست حالا اگر از سیستمت عکس بزاری می تونیم روش قیمت بزاریم با بینیم این قیمت شما مناسب هست یا نه(بسته به تمیزی و سالم بودنش)- در ضمن این ضبط ها به صورت فابریک فقط فایل های audio رو پخش می کنن یعنی سی دی های معمولی حالا چه جوری شما می گی dvd هم پخش می کنه من نمی دونم. مورد بعد این که این ضبط ها عموما ژاپنی هستن نه کره ای.

این عکس سیستم خودم البته خیلی از دوستان شاید دیده باشن توی فروم ارتفاع ضبط تو این عکس کاملا مشخصه
http://forum.persiantools.com/attachments/f264/attachment-129566d1333779287-img_0764.jpg
http://forum.persiantools.com/attachments/f264/attachment-129569d1333779656-img_0768.jpg

kharkhun

Registered User
لایک‌ها
40
تهران هستید؟
اگه سالم باشه و قیمت مناسب من خریدارم
فقط تا 4شنبه
عکس مناسب هم بگذارید خوبه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

taxis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سیستم اگه 7جی باشه تا 280000تومن خریدارم
سیستم اگه 5جی باشه تا 240000تومن خریدارم
عکس هم بزار لطفا چون نمیتونی معرفی کنی سیستمتو
سلام blackcherryعزیز این سیستمی که داری (7جی)میشه اندازه های طول و عرض و ارتفاع خودشو با بلنگوهاشو بزاری؟از پشت امپ هم بزار.

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
عکس از سیستم خودتون میذارید ؟

عکس بزرگ و با کیفیت ... دستگاه هم روشن باشه

asadfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
be shart pakhshe dvd va bargh ham 220 bashe 150 kharidaram

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
داداش من قیمت آخر سیستمت چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

blackcherry965

Registered User
لایک‌ها
11
اگه dvd پخش کنه من اسمم رو عوض می کنم !!!! والا ما عمرمون رو با این جور سیستم ها گذروندیم هیچ کدوم dvd پخش نمی کرد

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ایشون کمی در مورد سیستمشون اغراق کردن ! یکی اینکه قدش 1متر و 20 سانته و یکی اینکه dvd هم پخش میکنه .

بهتره که اطلاعات سیستم رو ویرایش کنه و دقیقشو ذکر کنه تا برای خریدار شک و شبهه پیش نیاد .:)

asadasadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر داره دی وی دی میبینه:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا