• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ضبط SONY DHC-FL7D با قیمت بسیار عالی

featit

Registered User
لایک‌ها
134
[FONT=&quot]سلام دوستان[/FONT][FONT=&quot].

یک دستگاه SONY DHC-FL7D برای فروش موجود میباشد.

دستگاه 5 دیسک DVD و سالم هست ...

کاست کاملا سالم ...

ورودی و خروجی AUX همگی کاملا سالم...

دستگاه دارای ورودی و خروجی Optical میباشد ! برای دوستانی که شفافیت صدا براشون الویت اول رو داره.. عکس از پشت ضبط هم گذاشتم تا از ورودی تا خروجی بلندگوها و صدا و تصویر رو خودتون هم ببینید...

ظاهر دستگاه هم تو عکس میبینید تمیز هست... تنها نکته ای که باید ذکر کنم اینه که چون بلندگوهارو رو هم گذاشته بودم مهمون خورده بهش و به پیشت یکی از بلندگوها افتاده که فقط و فقط تو ظاهرش تاثیر داشته .. که اونم فقط پشت بلندگو هست و اصلا تو دید نیست .. باطن %100 سالم ... تنها مشکل همین یک مورد بود که تو ظاهر فقط یکی از بلندگوها ایجاد شده... و در ضمن 2تا پایه بلند که برای بلندگوهای سوراند هست هم به خریدار داده میشه.

دوستان تمامی سایتهارو اول چک کنید از قیمت این دستگاه با خبر بشید بعد نظرتون رو بگید... با بهترین قیمت گذاشتم که سریع بفروشم و اینکه تو سایتهای دیگه هم آگهی میکنم...
[/FONT]
[FONT=&quot]
قیمت : 580 تومان[/FONT]

IMAG1317.jpg

IMAG1313.jpg

IMAG1316.jpg

IMAG1282.jpg

IMAG1308.jpg

featit

Registered User
لایک‌ها
134
از بس عکسها زیاد بود یادم رفت عکس پایهارو بزارم

IMAG1301.jpg

featit

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان با این قیمت هیچکجا بهتون این ضبط رو نمیدنها ! با این حال من تخفیف هم میدم یه کوچولو :)

featit

Registered User
لایک‌ها
134
تا چند روز دیگه از رو این سایت بر میدارم ... هرکی طلبش بود با یه تخفیف خوب میفروشم بهش... دیگه این کیفیت رو با این قیمت هیچ کجا پیدا نمیکنید ! اگر هم باشه ضبطش ٪100 قاطی داره و لنز و کاست مشکل داره میتونید از همه جا آمار بگیرید !
در صورتی که من میگم حضوری بیاید ببینید که واقعا ضبط سلامته !

featit

Registered User
لایک‌ها
134
تخفیف خوبی میدم...
ولی تعویض ندارم دوستان.

betamax

Registered User
لایک‌ها
13
سلام. fl7d جعبه هم داره چرا پشت يکي از بلندگوهاش شکسته

featit

Registered User
لایک‌ها
134
تا به حال sony fl7d تو اینجا دیدید 480 بفروشن؟! حتی کاسب و دلال اینجا بالای 500 فروختن ! تازه سی دی و کاست مورد داشته !
اینم 480 میدم وگرنه کنسل میکنم فردا ... و دیگه کیفیت با این قیمت رو باید تو خواب ببینیند ! 90 دیسیبل حساسیتش هست ! تو همه این ضبط سونی قدرتیها عمرا 90 DB باشه ! برید تو سایت خود سونی ببینید ! تا باور کنید !!!
:)

بالا