سلام دوست عزیز ,بله ممنونم جناب حسینی
روی ایینه های بغل رو زدم
یخورده هوا بهتر بشه ایشالله هفته بعد زه هارو بزنم کامل که شد عکس میگیرم میزارم
برای سقف تیبا نقره ای , پیشنهادم رنگ مشکی هست ,قربان واسه سقف تیبا رنگ نقره ای بنظرتون چه رنگی قشنگ میفته؟
واسه جلو پنجره ش چطور؟ میخوام همرنگ کاپوت یا تو همون مایه ها بشه
سلام دوست عزیز , روی اگزوز تا حالا تست نشده , ولی اگرم نسوزه طول عمرش خیلی کم خواهد بود , در کل پیشنهاد نمیکنم دوست عزیزسلام
روی اگزوز میشه نصب کرد یا میسوزه
سیاه دوس دارم ولی خیلی تو چش میزنه. نقره ای کدومشو بزنم که خوشکلتر بشه؟ نقره ای تیره یا روشن و هزینه ش واسه سقف چقدر میشه؟ واسه ستون بین دو در ماشینم مثل 206 که سیاهه میشه رنگ سیاه زد؟ اون چند سانت لازمم میشه و اگه میشه لطف کنین قیمتا رو هم بهم بدین.برای سقف تیبا نقره ای , پیشنهادم رنگ مشکی هست ,
اگه همرنگ بخواین هم رنگ نقره ای موجوده میتونم تقدیم کنم ,
در خدمتتون هستم
Sent from my LG-P940 using Tapatalk
بهتره همرنگ بزنین یعنی نقره ای روشن ,سیاه دوس دارم ولی خیلی تو چش میزنه. نقره ای کدومشو بزنم که خوشکلتر بشه؟ نقره ای تیره یا روشن و هزینه ش واسه سقف چقدر میشه؟ واسه ستون بین دو در ماشینم مثل 206 که سیاهه میشه رنگ سیاه زد؟ اون چند سانت لازمم میشه و اگه میشه لطف کنین قیمتا رو هم بهم بدین.
راستی چجوری میفرستین که تو پست خم نشه؟ ممنونم
خیلی زیبا شده دوست عزیز , مبارکتون باشه , ممنون بابت عکس ,
بالا باش . . .
سلام دوست عزیز ،خسته نباشی دادا
من از این فیبر برای ازرا میخوام داری
چنتا سوال بعدا میشه برش داشت جا نمیزاره رو ماشین ممنون
پلیس گبر نمیده و این که چه جنسی بزنم رو ازرا ممنون
خيلي قشنگ ميشه، براي ستون 206 چقدر لازمه دوست عزيز رنگ مشكي با تشكر
مگر با چسب چسبونده نميشن جاي چسب كيلر رنگ رو نميبره يعني ؟!بايد با بنزين پاكشه ديگهسلام مجدد دوست عزیز ,
خیر هیچ مشکلی ایجاد نمیشه , رنگ خودروتون دقیقا مثل روزی که برچسب رو زدید میمونه , این برچسب ها در واقع محافظ رنگ هستن , مخصوصا در مقابل افتاب سوختگی و برخورد سنگ ریزه
Sent from my LG-P940 using Tapatalk