korosh_ddr
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
سلام دوست عزیز من یه ام جی 3 نقره ای دارم پیشنهادتون چیه برا این ماشین . در ضمن مایلم یه کایت هم عقبش بزارم
سلام چند متر نیاز دارین برای کجا ؟سلام برچسب کروم هم دارید
سلام دوست عزیز من یه ام جی 3 نقره ای دارم پیشنهادتون چیه برا این ماشین . در ضمن مایلم یه کایت هم عقبش بزارم
کیامرث جان شرمنده باز مزاحم شدمسلام دوست عزیز
برای بیتل 2013 ، 2متر عرض 122 ببرید کافیه
قیمت متری 30000 تومان هست
برچسب بیرنگ درواقع کاور مخافظت رنگ خودرو هست ، فقط یه برند آلمانی داره که خاطرم نیست برندش رو و نماینده دارن توی ایران که بنده اطلاعی ازشون ندارم متاسفانه
نمونه کار روی سراتو یکی از دوستان که به تازگی نصب کردن و زحمت کشیدن نمونه عکس فرستادن برای بنده :
عکس gt86 کجا میشه دید منم ا جمله آخ بال عقب هستشسلام چند متر نیاز دارین برای کجا ؟
کروم فقط متراط بالا قابل تهیه است
سلام
میتونین سقف رو مشکی کنین مثل نمونه های کاستوم خود ام جی
جمله آخرتون رو متوجه نشدم
بدنه رو هم میتونین نقره ای مات متالیک کنین ، به تازگی برای یدونه gt86 نقره ای انجام شده
فوق العاده ساده و خاص میشه
تماس بگیرید برای سفارش و سوالاتتون در خدمتتون هستم
09394420505 کیامرث
عکس gt86 کجا میشه دید منم ا جمله آخ بال عقب هستشسلام چند متر نیاز دارین برای کجا ؟
کروم فقط متراط بالا قابل تهیه است
سلام
میتونین سقف رو مشکی کنین مثل نمونه های کاستوم خود ام جی
جمله آخرتون رو متوجه نشدم
بدنه رو هم میتونین نقره ای مات متالیک کنین ، به تازگی برای یدونه gt86 نقره ای انجام شده
فوق العاده ساده و خاص میشه
تماس بگیرید برای سفارش و سوالاتتون در خدمتتون هستم
09394420505 کیامرث
کیامرث جان شرمنده باز مزاحم شدم
برچسب بیرنگ رو رفتم دیدم راستش زیاد خوشم نیومد و اون چیزی که فکر میکردم نبود
بنظرم برای مشکی همون برچسب مشکی براق خیلی خوب باشه البته با توجه به عکس هایی که دیدم هر چند که تو ایران مشکی براق ندیدم
فقط شما مطمئنی برای کل بیتل 2 متر کافیه ؟
اگه ممکن یه عکس از برچسب مشکی براق یا نمونه کار بزاری ممنون میشم
عکس gt86 کجا میشه دید منم ا جمله آخ بال عقب هستش
سلام میخواستم ببینم برچسب نقره ای برای 206 دارید اگه ممکنه یه نمونه از عکسشو واسم بفرستید ممنون میشم
سلام
این برچسب مشکی طلایی براق رو برای نصب روی قسمتهای چوبی رنگ داشبورد سمند توصیه میکنید؟
حدودا چقدر نیاز داره؟
عمرش و زیباییش چقدره حدودا
ممنون
عکسی از نمونه نصب شده این رنگ دارین؟سلام دوست عزیز
با توجه به قیمتش اصل توجیه نداره از نظر من
و ضمن اینکه ظاهر و زیبایی یک امر کاملا سلیقه ای هست
اگر از نظر قیمتی مشکلی نداشته باشین ، بقیه کاملا سلیقه هست
احتمال داره این رنگ موجود نباشه ولی رنگ مشکی نقره ای و الباقی موارد 100% موجود هستن
در خدمتتون هستم
عکسی از نمونه نصب شده این رنگ دارین؟
رنگهای دیگه به کارم نمیاد فقط از این رنگ خوشم اومد میشه آمارشو بگیرین ببینید موجود هست یا نه؟ ( جنس درجه یک )
سلام رنگ سقف و کاپوت ماشین من سوخته میخواستم بجای رنگ کردن از برچسب کربن به رنگ نقره ای روشن که همرنگ بدنه ماشین هست استفاده کنم اگه از این رنگ موجود دارین لطفا قیمتش رو بفرمایید و مقدار لازم و هزینه نصب برای ماشین پراید . ممنون
آیا بعدا دوباره موجود میشه این رنگ؟سلام مجدد ، از این رنگ کار شده ندارم ،
و موجود هم نیست متاسفانه
آیا بعدا دوباره موجود میشه این رنگ؟
سلام
عزیز من فیبر کربن اورجینال اصلی میخوام
میتونی برام تهیه کنی ؟
روی کاپوت ماشینی که خط و خش و رنگ پریدگی داره بخواین کربن بزنید
آیا بعدا که میخوایم کربن رو برداریم ,رنگ ماشینم کنده میشه ؟
یا سالم میمونه مثل اول ؟
سلام داداش.عکس از پژو 405 رنگ نقره ای که از این برچسبها روش کار شده باشه ندارین؟میخوام ببینم چه طرحهایی میشه روی این رنگ کار کرد.با تشکر