• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

7_f_7

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,760
لایک‌ها
255
سن
42
محل سکونت
کرج
سلام،

دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم :D که ایشون سه تا مورد زیر رو گفت... میشه نظرتون رو بفرمایید:

1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.

2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟

3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده! :eek:
تشکر.
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
سلام،

دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم :D که ایشون سه تا مورد زیر رو گفت... میشه نظرتون رو بفرمایید:

1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.

2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟

3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده! :eek:
تشکر.

مورد 2 رو کاملن رد میکنم و ااین تستهای من درآوردی رو محکوم!!!! عسل طبیعی رو خود زنبوردار هم نمیتونه تشخیص بده که توش چقد شکر داره فقط از طریق آزمایش فیزیکوشیمیایی میشه تشخیص داد اما عسلی که توش شکر داشته باشه وقتی یک قاشق بخوری ازش ته گلو رو میزنه، برای درک این مورد حتمن یه عسل شرکتی که تو سوپرمارکتا میفروشن رو تست کن.

مورد یک حرف ایشون درسته اما در مورد عسلی که رس نبسته، من هم تو یکی از کامنتها توضیح دادم که عسلی که از شانه در میاد به صورت نیمه جامد و نیمه مایع شفاف (البته شفاف بودن به نوع گل هم بستگی داره )هست که اگه حرارت نبینه در مرور زمان کریستالیزه میشه که با ریختن تو یه ظرف مخصوص و نگهداری اون، تبدیل به کریستالیزه میشه که ما میگیم عسل خام (چرا میگیم خام چون حرارت ندیده) حالا اگه این عسل خام رو براتون حرارت بدیم میشه مث همون عسل که از شانه میاد بیرون و شفافه، حالا اگه همین عسل دوباره در مرور زمان ساکن قرار بگیره کریستالیزه میشه اما این کریستالیزه کمی متفاوتر از زمانی خواهد بود که عسل گرما ندیده. برای تست این کار یکمی عسل خام رو بذارید تو ظرف فلزی و روی گرما قرار بدید تا مایع شه و شفاف! اونوقت شما عسل شفاف دارید اما حرارت دیده!
عسل معمولی که تو بازار فروش میره کاملن شفافه که گرمادیده هست.
نمیدونم تونستم شما رو متوجه کنم یا خیر.

مورد 3 هیچ کدومه :) آب شکر اصطلاح بازایه اما در اصل اون چیزی که تو زمستون به زنبور میدن تا ازش تغذیه کنه عسل+شکر+آب که این شکر رو میبرن آسیاب میکنن و با آب و عسل مخلوط میکنن که میشه خمیر (دقیقن شبیه خود عسل میشه)، حالا این خمیر رو روی کندو میکشن و مثلن وقتی باید استفاده کرد که زنبورها رو میخوای کوچ بدی، (نه اینکه همش به زنبور اینا رو بدی!!!! )وگرنه زمان کوچ دادن زنبورها میمیرن. البته در زمان کوچ و بعد از اون به مدت یک ماه زنبور اصلن ذخیره نمیکنه و همش تغذیه میکنه که اگه هم بدن مشکلی در عسل تولیدی نداره و یه کار دیگه هم میکنن که مثلن وقتی یک کندو رو میخوای خالی کنی 2 کیلو عسل رو ازش جدا نکنی تا زنبور از همون تغذیه کنه.
اینا چیزایی بود که من میدونستم در این رابطه و چون کلن ما باغهای تک گل داریم نه نیاز داریم به اینکه زنبورها رو کوچ بدیم و نه اجبار میکنیم در زمستون از زنبورها عسل تولید کنیم.

سلام
اول شرایط خرید تهران رو برام پخ کن
دوم من به خاصیت غذاها و طبع اونها وارد نیستم
دوم برای بیمار قلبی دارای مشکل دیابت و مشکل معده چی بهتره
سوم برای آدم کم اشتهای دارای دیابت و مشکل آرتروز
موفق باشی
پخ شد بزرگوار
 
Last edited:

amin63850

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
10
محل سکونت
تهران
سلام

شرایط رو جهت ارسال :
یک کیلو عسل گون
یک کیلو عسل آویشن
یک کیلو عسل اسطوخودوس
یک کیلو عسل اسطو خودوس خام

تحویل تهران پخ کنید. ترجیحا بانک تجارت باشه :)
 

hamidrezatarkhan

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
339
لایک‌ها
56
سلام
سفارش گرده گل چقدر باید باشه تا ارسالش رایگان باشه؟
یک سوال در مورد بهداشت عسل دارم : عسل حرارت داده شده میکروب یا آلودگیش کمتر از عسل خام است؟
 

amin63850

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
10
محل سکونت
تهران
مبلغ 145000 تومن / شماره پیگیری:38671824/ 1Kآویشن/1K گون/ 2 تا نیم اسطوخودوس/ 1Kاسطوخودوس نیمه خام
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
من 217.500 براتون واريز كردم..شماره ارجاع هم اين هستش: 012391898111.مشخصات هم براتون اس ام اس شد..فقط اون نكاتي كه ذكر كردم تو پست قبليم فراموشتون نشه ممنون ميشم قربان..مرسي

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.

مبلغ 145000 تومن / شماره پیگیری:38671824/ 1Kآویشن/1K گون/ 2 تا نیم اسطوخودوس/ 1Kاسطوخودوس نیمه خام

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.

سلام بنده عسل می خوام
لطفا شراط خرید را بفرمایید برای تهران واینکه چه عسلی طعم عادی اصلی که می حوریم رو مدهد ؟

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.


براتون pm زدم . با تشکر .

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.

مبلغ
5 کیلو عسل اسطوخودوس
طى شماره حواله ۳۸۰۶۳۱
واریز گردید

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.

سلام
سفارش گرده گل چقدر باید باشه تا ارسالش رایگان باشه؟
یک سوال در مورد بهداشت عسل دارم : عسل حرارت داده شده میکروب یا آلودگیش کمتر از عسل خام است؟

براتون پخ دادم :(
بابت گرده گل یه نوع داشتیم که زیاد کیفیت نداشت و از اون دیگه نداریم اما بهترین گرده ایرانی هست که یکم گرونه و کیلویی 145 تومن میشه :( از این اگه خواستید بگید تا براتون سفارش بدم.
در مورد سوالت:
عسل خام آلودگیش کمتره چون از کندو در میاد و میره تو ظرف اما عسل گرما دیده چون جابجایی داره شاید بیشتر باشه
 
Last edited:

farshid14

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2005
نوشته‌ها
1,201
لایک‌ها
110
محل سکونت
tehran


عسل خام آلودگیش کمتره چون از کندو در میاد و میره تو ظرف اما عسل گرما دیده چون جابجایی داره شاید بیشتر باشه


:( من فکر میکردم عسل گرما دیده آلودگیش کمتر باشه برای همین هم خام سفارش ندادم ! امروز هم لطف کردید و برام ارسال کردید و دیگه پشیمونی سودی نداره دی:
 

hamidrezatarkhan

Registered User
تاریخ عضویت
16 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
339
لایک‌ها
56
دستتون درد نکنه 4کیلو عسل خام اسطخدوس من امروز رسید
ولی ظروفش نیم کیلویی بود
ممنون
 

irancelltopup

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
956
لایک‌ها
95
محل سکونت
shiraz
سلام
بهترین نوع عسل شما از همه نظر کدومه ؟ آویشن ؟ گون ؟ و یا .... ؟
یا اینکه مثلا ترکیبی از همشون وجود داره ؟
این کندوها توی منطقه کوهستانی هست ؟
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
دکتر,
عسل ما هم رسيد,
راضيم,
دمت گرم

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

نوش جان :)

دستتون درد نکنه 4کیلو عسل خام اسطخدوس من امروز رسید
ولی ظروفش نیم کیلویی بود
ممنون

اون روز بطری یک کیلویی پیدا نکردم واسه همین ریختم تو نیم کیلویی.
نوش جان :)
شیرین کام باشید

سلام
بهترین نوع عسل شما از همه نظر کدومه ؟ آویشن ؟ گون ؟ و یا .... ؟
یا اینکه مثلا ترکیبی از همشون وجود داره ؟
این کندوها توی منطقه کوهستانی هست ؟

پخ شد بزرگوار
بله تو مناطق کوهستانی (کوه شاه جهان و گلیل) هست
 

khoosani

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2013
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
0
نیم کیلو آویشن بدون موم و
نیم کیلو گون بدون موم میخوام

چرا اسطوخودوس نیم کیلویی ندارید ؟؟؟
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
نیم کیلو آویشن بدون موم و
نیم کیلو گون بدون موم میخوام

چرا اسطوخودوس نیم کیلویی ندارید ؟؟؟

اسطوخودوس نیم هم داریم :)
شرایط رو براتون پخ کردم بزرگوار
 

7_f_7

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,760
لایک‌ها
255
سن
42
محل سکونت
کرج
مورد 2 رو کاملن رد میکنم و ااین تستهای من درآوردی رو محکوم!!!! عسل طبیعی رو خود زنبوردار هم نمیتونه تشخیص بده که توش چقد شکر داره فقط از طریق آزمایش فیزیکوشیمیایی میشه تشخیص داد اما عسلی که توش شکر داشته باشه وقتی یک قاشق بخوری ازش ته گلو رو میزنه، برای درک این مورد حتمن یه عسل شرکتی که تو سوپرمارکتا میفروشن رو تست کن.

مورد یک حرف ایشون درسته اما در مورد عسلی که رس نبسته، من هم تو یکی از کامنتها توضیح دادم که عسلی که از شانه در میاد به صورت نیمه جامد و نیمه مایع شفاف (البته شفاف بودن به نوع گل هم بستگی داره )هست که اگه حرارت نبینه در مرور زمان کریستالیزه میشه که با ریختن تو یه ظرف مخصوص و نگهداری اون، تبدیل به کریستالیزه میشه که ما میگیم عسل خام (چرا میگیم خام چون حرارت ندیده) حالا اگه این عسل خام رو براتون حرارت بدیم میشه مث همون عسل که از شانه میاد بیرون و شفافه، حالا اگه همین عسل دوباره در مرور زمان ساکن قرار بگیره کریستالیزه میشه اما این کریستالیزه کمی متفاوتر از زمانی خواهد بود که عسل گرما ندیده. برای تست این کار یکمی عسل خام رو بذارید تو ظرف فلزی و روی گرما قرار بدید تا مایع شه و شفاف! اونوقت شما عسل شفاف دارید اما حرارت دیده!
عسل معمولی که تو بازار فروش میره کاملن شفافه که گرمادیده هست.
نمیدونم تونستم شما رو متوجه کنم یا خیر.

مورد 3 هیچ کدومه :) آب شکر اصطلاح بازایه اما در اصل اون چیزی که تو زمستون به زنبور میدن تا ازش تغذیه کنه عسل+شکر+آب که این شکر رو میبرن آسیاب میکنن و با آب و عسل مخلوط میکنن که میشه خمیر (دقیقن شبیه خود عسل میشه)، حالا این خمیر رو روی کندو میکشن و مثلن وقتی باید استفاده کرد که زنبورها رو میخوای کوچ بدی، (نه اینکه همش به زنبور اینا رو بدی!!!! )وگرنه زمان کوچ دادن زنبورها میمیرن. البته در زمان کوچ و بعد از اون به مدت یک ماه زنبور اصلن ذخیره نمیکنه و همش تغذیه میکنه که اگه هم بدن مشکلی در عسل تولیدی نداره و یه کار دیگه هم میکنن که مثلن وقتی یک کندو رو میخوای خالی کنی 2 کیلو عسل رو ازش جدا نکنی تا زنبور از همون تغذیه کنه.
اینا چیزایی بود که من میدونستم در این رابطه و چون کلن ما باغهای تک گل داریم نه نیاز داریم به اینکه زنبورها رو کوچ بدیم و نه اجبار میکنیم در زمستون از زنبورها عسل تولید کنیم.


پخ شد بزرگوار

دستت درد نکنه عزیز، خیلی ممنون از پاسخ کامل و دقیقتون. :rolleyes:

حالا که این همه زحمت دادم، یه سوال هم که واسه خودم پیش اومده بپسرم. :blush: رابطه ای بین تغذیه زنبور از شکر یا ساخت عسل به طور مصنوعی از شکر با زمان و میزان رس بستن هست؟ مثلاً میتوانیم بگیم عسلی که کاملاً خالصه خیلی زود رس می بنده، عسلی که زنبوراش از شکر و گل تغذیه کردن دیرتر رس می بنده و عسلی که زنبوراش همش از شکر تغذیه کردن یا به طور مصنوعی از شکر درست شده، هیچ وقت رس نمیبنده؟

الآن احتمالاً میگی فلانی 4 کیلو عسل خریده، 4 ساعت داره وقت مارو میگیره!!! :D خلاصه شرمنده :blush: البته از حق نگذریم این اطلاعات شفاف سازی کار شماست و مشتری ها وقتی جواب صادقانه شما رو می بینن، برای اولین بار خیلی راحتتر اعتماد میکنن... :)
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
دستت درد نکنه عزیز، خیلی ممنون از پاسخ کامل و دقیقتون. :rolleyes:

حالا که این همه زحمت دادم، یه سوال هم که واسه خودم پیش اومده بپسرم. :blush: رابطه ای بین تغذیه زنبور از شکر یا ساخت عسل به طور مصنوعی از شکر با زمان و میزان رس بستن هست؟ مثلاً میتوانیم بگیم عسلی که کاملاً خالصه خیلی زود رس می بنده، عسلی که زنبوراش از شکر و گل تغذیه کردن دیرتر رس می بنده و عسلی که زنبوراش همش از شکر تغذیه کردن یا به طور مصنوعی از شکر درست شده، هیچ وقت رس نمیبنده؟

الآن احتمالاً میگی فلانی 4 کیلو عسل خریده، 4 ساعت داره وقت مارو میگیره!!! :D خلاصه شرمنده :blush: البته از حق نگذریم این اطلاعات شفاف سازی کار شماست و مشتری ها وقتی جواب صادقانه شما رو می بینن، برای اولین بار خیلی راحتتر اعتماد میکنن... :)

این جمله آخریت منو مجبور میکنه که جواب بدم دیگه :D
شکرک زدن یک فرآیند طبیعیه که قند در عسل به صورت جامد درمیاد این فرآیند باید تو دمای 14 درجه باشه یعنی زیر 5 درجه و بالای 25 درجه شکرک نمیبنده،اوکی؟
حالا ذرات جامد داخل عسل (مثل دانه های گرده) باعث سرعت بخشیدن به فرآیند شکرک زدن می شه و به هر میزان که قند گلوکز در عسل زیاد باشه عمل شکرک زدن زودتر انجام میشه و اگه قند ساکاروز زیاد باشه شکرک زدن دیرتر انجام میشه یعنی اصن نمیشه، مثلن عسل اقاقیا که به خاطر کمبود گلوکز چهار سال طول می کشه تا شکرک بزنه!!!!!!!!!
عامل بعدی که در شکرک زدن نقش داره آنزیم دیاستاز یا آمیلازه که فقط تو عسل های طبیعی یافت میشه کسی هم نمیدونه چطوری و از کجا وارد عسل میشه البته بزرگان علم میگن که از ترشح بزاق زنبوره و و و و !!! خلاصه در این باره خیلی ها رفتن رو منبر و حرف زدن که ما میدونیم این آنزیم از کجا میاد!
حالا این آنزیم چیکار میکنه ؟؟! این آنزیم "موادجامدمحلول" در عسل رو جذب میکنه که عسل ته نشین میشه که باعث میشه از پایین شکرک بزنه.
اگه با خوندن اینا جوابتو نگرفتی دوباره بخون :)
سوال دیگه داری درخدمتم بزرگوار؟
 

7_f_7

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,760
لایک‌ها
255
سن
42
محل سکونت
کرج
این جمله آخریت منو مجبور میکنه که جواب بدم دیگه :D
شکرک زدن یک فرآیند طبیعیه که قند در عسل به صورت جامد درمیاد این فرآیند باید تو دمای 14 درجه باشه یعنی زیر 5 درجه و بالای 25 درجه شکرک نمیبنده،اوکی؟
حالا ذرات جامد داخل عسل (مثل دانه های گرده) باعث سرعت بخشیدن به فرآیند شکرک زدن می شه و به هر میزان که قند گلوکز در عسل زیاد باشه عمل شکرک زدن زودتر انجام میشه و اگه قند ساکاروز زیاد باشه شکرک زدن دیرتر انجام میشه یعنی اصن نمیشه، مثلن عسل اقاقیا که به خاطر کمبود گلوکز چهار سال طول می کشه تا شکرک بزنه!!!!!!!!!
عامل بعدی که در شکرک زدن نقش داره آنزیم دیاستاز یا آمیلازه که فقط تو عسل های طبیعی یافت میشه کسی هم نمیدونه چطوری و از کجا وارد عسل میشه البته بزرگان علم میگن که از ترشح بزاق زنبوره و و و و !!! خلاصه در این باره خیلی ها رفتن رو منبر و حرف زدن که ما میدونیم این آنزیم از کجا میاد!
حالا این آنزیم چیکار میکنه ؟؟! این آنزیم "موادجامدمحلول" در عسل رو جذب میکنه که عسل ته نشین میشه که باعث میشه از پایین شکرک بزنه.
اگه با خوندن اینا جوابتو نگرفتی دوباره بخون :)
سوال دیگه داری درخدمتم بزرگوار؟

قشنگ روشن شد قضیه... بازم ممنون از وقت و پاسخت عزیز. :D

میگم از صحبتهای شما اینطور هم میشه نتیجه گیری کرد که این عسلهای مهرام که 2 سال هم بمونه شکرک نمیزنه، مصنوعیه :D :wacko:
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
قشنگ روشن شد قضیه... بازم ممنون از وقت و پاسخت عزیز. :D

میگم از صحبتهای شما اینطور هم میشه نتیجه گیری کرد که این عسلهای مهرام که 2 سال هم بمونه شکرک نمیزنه، مصنوعیه :D :wacko:

واسه همین گفتم برو از سوپر مارکت عسل بگیر بعد با اینا مقایسه کن خودت نتیجه گیری کن :)
خوشحالم که روشن شد.
 

aminen

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,271
لایک‌ها
98
محل سکونت
TeHrAn
سلام و درود
من عسل اسطوخودوس گرفتم، قبل از خریدن فکر میکردم طعم خاصی ممکنه بده یا ...
ولی هم بوی خیلی خوبی میده و طعم خوشمزه ای داره :)
عسل خیلی غلیظی هم هست، من که دوست داشتم :blush: امیدوارم بقیه هم که میخرن خوششون بیاد...:)
مرسی از آقای رحیمیان که راهنماییهاشون حرف نداره انصافا :blush:
 

Dr.Cnet

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2009
نوشته‌ها
5,223
لایک‌ها
2,176
محل سکونت
کرد کرمانج خراسان
سلام و درود
من عسل اسطوخودوس گرفتم، قبل از خریدن فکر میکردم طعم خاصی ممکنه بده یا ...
ولی هم بوی خیلی خوبی میده و طعم خوشمزه ای داره :)
عسل خیلی غلیظی هم هست، من که دوست داشتم :blush: امیدوارم بقیه هم که میخرن خوششون بیاد...:)
مرسی از آقای رحیمیان که راهنماییهاشون حرف نداره انصافا :blush:

خواهش میشه بزرگوار نوش جونتون خوشحالم که شما هم راضی بودید و منو از نگرانی در آوردید :)
 

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2005
نوشته‌ها
412
لایک‌ها
460
عسلهای من هم رسید
دستتون درد نکنه
عالی بود
 
بالا