سلام،
دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم که ایشون سه تا مورد زیر رو گفت... میشه نظرتون رو بفرمایید:
1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.
2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟
3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده!
تشکر.
دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم که ایشون سه تا مورد زیر رو گفت... میشه نظرتون رو بفرمایید:
1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.
2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟
3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده!
تشکر.