سلام،
دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم
که ایشون سه تا مورد زیر رو گفت... میشه نظرتون رو بفرمایید:
1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.
2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟
3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده!
تشکر.
دیروز یه بنده خدا اومد منم طبق معمول داشتم تبلیغ عسلهای شما رو میکردم
1. وقتی شان رو تکه تکه کنیم و عسلش بیرون بیاد، شفافه و نیازی به حرارت دادن نیست... میگفت عسل خام باید شفاف باشه! :wacko: البته راست هم میگفت، من یادمه قدیما شان میگرفتیم تکه تکه میکردیم و عسلش خارج میشد، کاملاً شفاف بود تا جایی که یادمه.
2. اگه عسل طبیعی باشه و یه چوب کبریت رو به عسل آغشته کنیم توش و بعد از مدتی عسل رو ازش پاک کنیم، باید به راحتی روشن بشه. این تست رو انجام داد و البته کبریت برای عسلهای شما روشن شد. چقدر واقعیه این تست؟
3. میگفت اونایی که از شکر استفاده میکنن، گونی شکر رو میزارن کنار کندو و سینی آب و شکر درست نمیکنن... همونطوری شکر جامد رو میزارن و زنبورا میرن ازش تغذیه میکنن! :blink: هر چی ما گفتیم بابا سینی آب و شکره، میگفت نه گونی شکر جامده!
تشکر.