• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
از هر کدام نیم کیلو می خواهم...:rolleyes:
لطفا شرایط را برام پ.خ بفرمایید
فقط بدون موم باشه بهتره چون از موم خوشم نمیاد!:happy:
فقط همین دو نوع عسل را دارید؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

پخ شد بزرگوار

scrum half

Registered User
لایک‌ها
20
عسلتو بخورم هم ولایتی!!!
:|
:)
پ.ن:شرایط رو بصورت کامل چیزی جا نندازی واسه 1 تن عسل میخوام!!!!
;)

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عسلتو بخورم هم ولایتی!!!
:|
:)
پ.ن:شرایط رو بصورت کامل چیزی جا نندازی واسه 1 تن عسل میخوام!!!!
;)
نوش جان بزرگوار به امید خدا شما هم از کیفیت راضی میشید.
پخ شد.

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

شماره حساب و طریقه ارسال رو برای من پیغام کنید لطفا

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
لطفا شرایط ارسال یک کیلو عسل آویشن رو برام بفرستید .
امکان ارسال با پیک برای تهران هست ؟
با موم و بدون موم از نظر قیمت فرق میکنن ؟

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
لطفا شرایط برای 1 کیلو آویشن با موم رو برام پخ کنید
ممنون

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

پخ شد بزرگوار

لطفا شرایط برای 1 کیلو آویشن با موم رو برام پخ کنید
ممنون

پخ شد بزرگوار

دوست عزیز یعنی عسل های شما ارگانیکه؟

سلام بزرگوار.
عسل ارگانيك، به عسلي گفته مي شود كه زنبورعسل از گل گياهاني كه "بدون مصرف" آفت كش ها،كودهاي شيميايي و تركيبات اصلاح شده ژنتيكي كشت شده اند، شهد جمع آوري كرده و پس از فرآوري آنرا به عسل تبديل مي كند.
این نوع عسل هم موجوده کیلویی 220 تومن و ما این نوع رو پیش فروش میکنیم چون باید مخصوص شخص و به مقدار نیاز کندو از محل خارج شه.
اما در مورد عسل های ما:
موقع ورود زنبور به کندو یک نوار 2 سانتی آپیستان قرار میدیم تا با عبور زنبور از روی این نوار کنه و آفت زنبور از بین بره ولی موقع برداشت دیگه این نوار رو برمیداریم.
و موقع برداشت محصول هم یه تنه درخت رو با فاصله 2 متری از کندوها آتیش میزنیم تا این دود در هوا پخش بشه و زنبور حالت تهاجمی به خودش نگیره و نیش نزنه.
تنها این 2 مورد یعنی نوار آپیستان و دود استفاده میشه.
ببخشید که دیر جواب دادم پست شما رو ندیده بودم تا صبح

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پخ شد بزرگوار

پخ شد بزرگوار

سلام بزرگوار.
عسل ارگانيك، به عسلي گفته مي شود كه زنبورعسل از گل گياهاني كه "بدون مصرف" آفت كش ها،كودهاي شيميايي و تركيبات اصلاح شده ژنتيكي كشت شده اند، شهد جمع آوري كرده و پس از فرآوري آنرا به عسل تبديل مي كند.
این نوع عسل هم موجوده کیلویی 220 تومن و ما این نوع رو پیش فروش میکنیم چون باید مخصوص شخص و به مقدار نیاز کندو از محل خارج شه.
اما در مورد عسل های ما:
موقع ورود زنبور به کندو یک نوار 2 سانتی آپیستان قرار میدیم تا با عبور زنبور از روی این نوار کنه و آفت زنبور از بین بره ولی موقع برداشت دیگه این نوار رو برمیداریم.
و موقع برداشت محصول هم یه تنه درخت رو با فاصله 2 متری از کندوها آتیش میزنیم تا این دود در هوا پخش بشه و زنبور حالت تهاجمی به خودش نگیره و نیش نزنه.
تنها این 2 مورد یعنی نوار آپیستان و دود استفاده میشه.
ببخشید که دیر جواب دادم پست شما رو ندیده بودم تا صبح

ممنون

کیلویی 220 هزار تومن؟؟؟؟؟ ولی من عسل ارگانیک میشناسم تقریبا در همین مایه های نیم کیلو 30 تومن!

حتی در نمایشگاه اخیر محصولات ارگانیک کشور هم عسل های ارگانیک بود ولی نه 220 هزار تومن! :blink:

اتفاقا من شنیدم عسل خالص که حتی 1% هم از شکر استفاده نمیشه بالای 100 هزار تومان نیم کیلوش قیمت داره...جالبه که عسل های معمولی شما حتی 1% هم شکر یا ماده ای مشابه شکر در تغذیه زنبور ها استفاده نشده ولی این قیمته....

یعنی زنبور های شما فقط و فقط و فقط از شهد همون گیاه به طور 100% استفاده کردند؟ در کل اون دوره؟

ممنون
ببخشید اینقدر سوال میکنم....چون ما خانوادگی عسل خور هستیم....گفتم با اطلاعات کامل مشتری بشیم.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ممنون

کیلویی 220 هزار تومن؟؟؟؟؟ ولی من عسل ارگانیک میشناسم تقریبا در همین مایه های نیم کیلو 30 تومن!

حتی در نمایشگاه اخیر محصولات ارگانیک کشور هم عسل های ارگانیک بود ولی نه 220 هزار تومن! :blink:

اتفاقا من شنیدم عسل خالص که حتی 1% هم از شکر استفاده نمیشه بالای 100 هزار تومان نیم کیلوش قیمت داره...جالبه که عسل های معمولی شما حتی 1% هم شکر یا ماده ای مشابه شکر در تغذیه زنبور ها استفاده نشده ولی این قیمته....

یعنی زنبور های شما فقط و فقط و فقط از شهد همون گیاه به طور 100% استفاده کردند؟ در کل اون دوره؟

ممنون
ببخشید اینقدر سوال میکنم....چون ما خانوادگی عسل خور هستیم....گفتم با اطلاعات کامل مشتری بشیم.

ببینید در مورد اینکه چه جور عسلی رو به نام ارگانیک به این قیمت به شما میدن من اطلاعی ندارم اما اگه خواستید من همینی که شما میگید نیم کیلو 30تومن رو ازتون میخرم ومستقیم آزمایشگاه.
اگه نتیجه مطلوب بود بیشتر برمیدارم اما اگه ساکاروزش بیشتر از عسل ما بود شما هزینه آزمایشگاه + هزینه عسل + هزینه پست رو بهم برمیگردونید؟

آره فقط و فقط و فقط از شهد همون گیاه به طور 100% استفاده کردند و به خاطر همین گفتیم ببرید آزمایشگاه!
متوجه این قسمت نشدم "در کل اون دوره؟"

ever green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک کیلو آویشن بدون موم .
شماره پیگیری و آدرس برای شما پیام خصوصی شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ببینید در مورد اینکه چه جور عسلی رو به نام ارگانیک به این قیمت به شما میدن من اطلاعی ندارم اما اگه خواستید من همینی که شما میگید نیم کیلو 30تومن رو ازتون میخرم ومستقیم آزمایشگاه.
اگه نتیجه مطلوب بود بیشتر برمیدارم اما اگه ساکاروزش بیشتر از عسل ما بود شما هزینه آزمایشگاه + هزینه عسل + هزینه پست رو بهم برمیگردونید؟

آره فقط و فقط و فقط از شهد همون گیاه به طور 100% استفاده کردند و به خاطر همین گفتیم ببرید آزمایشگاه!
متوجه این قسمت نشدم "در کل اون دوره؟"

والا اون عسل هایی که میگم جدول آزمایش دارن ولی زدن حداکثر ساکاروز 5
ساکاروز مگه نباید حداکثر 5 باشه؟ حالا اگه مال یکی 3 و مال اون یکی 3 و نیم باشه خیلی فرق داره؟
منظورم کل دوره ای بود که زنبور تغذیه میکنه و مشغول عسل سازی میشه تا موقع برداشت...نمیدونم چند ماه هست...آخه بعضیا میگن چون مثلا در زمستون امکان این نیست که زنبور ها بیان بیرون و گلی وجود نداره مقداری شکر قرار میدن تا زنبور تغذیه کنه ازش...یه همچین چیزی...حالا شاید دقیق نگفتم
بعد یه سوال دیگه شرمنده....اگه بد بود بگید حذف کنم
چرا عسل های شما با این کیفیت خوبی که مسلما داره یه لیبل یا اسمی نداره...شکیل تر نیست اونجوری؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
والا اون عسل هایی که میگم جدول آزمایش دارن ولی زدن حداکثر ساکاروز 5
ساکاروز مگه نباید حداکثر 5 باشه؟ حالا اگه مال یکی 3 و مال اون یکی 3 و نیم باشه خیلی فرق داره؟
بعد یه سوال دیگه شرمنده....اگه بد بود بگید حذف کنم
چرا عسل های شما با این کیفیت خوبی که مسلما داره یه لیبل یا اسمی نداره...یا شماره نظارت بهداشتی چیزی..
چرا داره عزیزم وقتی بخوایم بفروشیم خواستین لیبل هم میزنیم عکس لیبل رو هم همینجا با موبایل گرفتم میذارم اگه کیفیتش عکس لیبل شما رو راضی نکرد بگید با یه موبایل دیگه عکس بگیرم.

یک کیلو آویشن بدون موم .
شماره پیگیری و آدرس برای شما پیام خصوصی شد.

شماره پیگیری مرسوله خدمت شما:
26858316411109117876

عسل اسطوخودوس هم داریم که چون مقدار محدود 500 کیلو موجود بود اینجا نیاوردم، اما چون درخواست شده بود اینجا هم گذاشتم :)

خیر برای تهران باید با پست ارسال شه یا با اتوبوس که زحمت گرفتن از ترمینال تهرانپارس با خود شماست.
قیمت با موم و بدون موم هم تفاوتی ندارن

Last edited:

scrum half

Registered User
لایک‌ها
20
به به تاپیک راه اندازی شد مجدد...
آقا ما عسل گرفتیم از ایشون صاف رفتیم پیش کارشناس صنایع مواد غذایی یه قاشق زدیم توش کردیم تو حلق طرف!!!
اونم نه گذاشت نه برداشت گفت عسل نیست(به خدا راسته!!!)
گفتم یا امامزاده کامبیز آب شکر دادن دسته ما...
بعد یه خورده همین جور که داشت مزه مزه میکرد و دنبال ظرف عسل بود گفت اینا عسل آویشنه...
عسل معمولی نیست!!!
همونجا بود که نعره ی انالحق زدم.
دیگه هم تا ایشون به ما عسل بفروشن از جای دیگه عسل نمیخرم
نقطه...
پ.ن:نامرد اسطوخودوس و گرمت ندیده رو نکرده بودی اونا جریانش چیه؟؟؟!!!

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
به به تاپیک راه اندازی شد مجدد...
آقا ما عسل گرفتیم از ایشون صاف رفتیم پیش کارشناس صنایع مواد غذایی یه قاشق زدیم توش کردیم تو حلق طرف!!!
اونم نه گذاشت نه برداشت گفت عسل نیست(به خدا راسته!!!)
گفتم یا امامزاده کامبیز آب شکر دادن دسته ما...
بعد یه خورده همین جور که داشت مزه مزه میکرد و دنبال ظرف عسل بود گفت اینا عسل آویشنه...
عسل معمولی نیست!!!
همونجا بود که نعره ی انالحق زدم.
دیگه هم تا ایشون به ما عسل بفروشن از جای دیگه عسل نمیخرم
نقطه...
پ.ن:نامرد اسطوخودوس و گرمت ندیده رو نکرده بودی اونا جریانش چیه؟؟؟!!!

نوش جونت هم ولایتی :) ما تا وقتی که شما عسل بخوایین از رو خود کوه هم که شده برات پیدا میکنیم :)

والا در مورد عسل خام اینطوریه که اگه عسل بیشتر از 67 درجه گرما ببینه اون خاصیت درمانیش رو از دست میده، اصولن عسل خام بهتره اما متاسفانه به علت اینکه عسل خام همون حالت رس یا شکرک رو داره مردم فک میکنن این نوع عسل از آب و شکره!!
واسه همین هست که عسل رو گرم میکنیم تا اون حالت رس یا شکرک رو نداشته باشه!
وگرنه عسل واقعی عسلی هست که شکرک ببندد

scrum half

Registered User
لایک‌ها
20
نوش جونت هم ولایتی :) ما تا وقتی که شما عسل بخوایین از رو خود کوه هم که شده برات پیدا میکنیم :)

والا در مورد عسل خام اینطوریه که اگه عسل بیشتر از 67 درجه گرما ببینه اون خاصیت درمانیش رو از دست میده، اصولن عسل خام بهتره اما متاسفانه به علت اینکه عسل خام همون حالت رس یا شکرک رو داره مردم فک میکنن این نوع عسل از آب و شکره!!
واسه همین هست که عسل رو گرم میکنیم تا اون حالت رس یا شکرک رو نداشته باشه!
وگرنه عسل واقعی عسلی هست که شکرک ببندد

آها..
اسطوخودوس چه جوریاس؟؟؟

بالا