Dr.Cnet
Registered User
سلام به دوستان عزیز و درود به dr.cnet بزرگوار ، سفارش عسل های گون و آویشن من هم رسید با بسته بندی فوق العاده ! و مزه ناب و بینظیر ، متشکرم
درود بزرگوار
خواهش میشه نوش جان شما و برادر گرامیتون
Last edited:
سلام به دوستان عزیز و درود به dr.cnet بزرگوار ، سفارش عسل های گون و آویشن من هم رسید با بسته بندی فوق العاده ! و مزه ناب و بینظیر ، متشکرم
سری دوم جهت 1 کیلو(آویشن500 گرمی و گون 500 گرمی ) ثبت شد ، شماره رسید پرداخت وجه 324921933094
با تشکر از dr.cnet عزیز بخاطر محصولات درجه1 :specool:
یک و نیم کیلو آویشن (یدونه یک کیلویی و یه نیم کیلویی) + یک کیلو گون + یک کیلو بهارنارنج + نیم کیلو خارشتر،گون،یونجه خام ! لطفا همه عسل ها بدون موم باشه !
مبلغ 147 تومن واریز شد اینم شماره پیگیری تراکنش : 767561
بزرگوار مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.به نقل از poyyesh :سلام سفارش بنده
عسل خام اویشن 300 گرم
خام گون 300 گرم
عسل خام موم دار بهارنارنج 300 گرم
عسل خارشتر+گون+یونجه خام 300 گرم
لطفا عسلای برداشت امسال و جدیدترین برداشتو برام بفرست .
لطفا تمام عسلا رو خام برام بفرست گرمادیده نباشه .
سری دوم جهت 1 کیلو(آویشن500 گرمی و گون 500 گرمی ) ثبت شد ، شماره رسید پرداخت وجه 324921933094
با تشکر از dr.cnet عزیز بخاطر محصولات درجه1 :specool:
بله باتشکر از حمید جان فداتتتتتتت
سفارش چهارم شامل 2 کیلو آویشن 1 کیلو بهارنارنج و 1 کیلو خارشتر ثبت شد
شماره پیگیری تراکنش :808342
عکس از بهارنارنج که کاربر REZA Z8 در قسمت نظرات گذاشتند رو ببینیدبا درود
اگر ممکن است تصویری از عسل های اسطوخدوس و بهار نارنج هم بگذارید
سلام
این عسل خراسان شمالی هست ؟
فکر کنم عسل های غربی بهتر باشند
جسارت نباشه
آقا عسل های ما هم رسید با بسته بندی زد گلوله ! :دی
با کیفیت خیلی عالی ! مخصوصا با عسل خام که حالت زبر داشت خیلی حال کردم ! جوری که از محتوای تاپیک برداشت کردم فکر میکردم عسل گرماندیده مزش جالب نباشه ولی میشه گفت حتی بیشتر دوس داشتم !
در ضمن راجبه طعمشونم خدمت دوستان عرض کنم که عسل گون مزه عسل های بازارو میده ! آویشن یه بوی تند و مزه جدیدی داره ! البته همون مزه عسل هست ولی با یه رابحه تقریبا جدید ! بهارنارنج هم که فوق العادست ! عطر و طعمش به یاد موندنیه !
جناب همه عسل هاتون فرم گرما ندیدشم موجوده ؟
سلام خدمت دکتر c.net عزیز ، دومین سری از سفارش های پیاپی من :happy: با کیفیت فوق العاده رسید . از لطف و دقت نظر ایشون کمال تشکر رو دارم ( مرسییی )
ایشالا جهت سفارش های بعدی مزاحمتون بشم :blush:
سلام هزینه دو عدد عسل بهاره بهارنارنج در بطری نیم کیلویی واریز شد . با تشکر از کیفیت مناسب عسل ارسالی سفارش قبلی
اصلاح شد :3 عدد عسل بهاره بهارنارنج در بطری نیم کیلویی
سلام
برای خرید اول نمیدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم
شما کدوم اصل رو پیشنهاد میکنید برای خرید اول که مشتری شیم؟
سلام و خسته نباشید
4 کیلو عسل ( 2 کیلو گون - 1 کیلو اویشن - 1 کیلو بهار نارنج سفارش داده شد )
با تشکر از شما منتظر دریافت هستیم
سلام خوبی اقا عسل سر میزنید با این:
http://forum.persiantools.com/t432706.html