Dr.Cnet
Registered User
سلام به دوستان عزیز و درود به dr.cnet بزرگوار ، سفارش عسل های گون و آویشن من هم رسید با بسته بندی فوق العاده ! و مزه ناب و بینظیر، متشکرم
درود بزرگوار
خواهش میشه نوش جان شما و برادر گرامیتون
Last edited:
سلام به دوستان عزیز و درود به dr.cnet بزرگوار ، سفارش عسل های گون و آویشن من هم رسید با بسته بندی فوق العاده ! و مزه ناب و بینظیر، متشکرم
سری دوم جهت 1 کیلو(آویشن500 گرمی و گون 500 گرمی ) ثبت شد ، شماره رسید پرداخت وجه 324921933094
با تشکر از dr.cnet عزیز بخاطر محصولات درجه1 :specool:
یک و نیم کیلو آویشن (یدونه یک کیلویی و یه نیم کیلویی) + یک کیلو گون + یک کیلو بهارنارنج + نیم کیلو خارشتر،گون،یونجه خام ! لطفا همه عسل ها بدون موم باشه !
مبلغ 147 تومن واریز شد اینم شماره پیگیری تراکنش : 767561
بزرگوار مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد.به نقل از poyyesh :سلام سفارش بنده
عسل خام اویشن 300 گرم
خام گون 300 گرم
عسل خام موم دار بهارنارنج 300 گرم
عسل خارشتر+گون+یونجه خام 300 گرم
لطفا عسلای برداشت امسال و جدیدترین برداشتو برام بفرست .
لطفا تمام عسلا رو خام برام بفرست گرمادیده نباشه .
سری دوم جهت 1 کیلو(آویشن500 گرمی و گون 500 گرمی ) ثبت شد ، شماره رسید پرداخت وجه 324921933094
با تشکر از dr.cnet عزیز بخاطر محصولات درجه1 :specool:
بله باتشکر از حمید جان فداتتتتتتت
سفارش چهارم شامل 2 کیلو آویشن 1 کیلو بهارنارنج و 1 کیلو خارشتر ثبت شد
شماره پیگیری تراکنش :808342
عکس از بهارنارنج که کاربر REZA Z8 در قسمت نظرات گذاشتند رو ببینیدبا درود
اگر ممکن است تصویری از عسل های اسطوخدوس و بهار نارنج هم بگذارید
سلام
این عسل خراسان شمالی هست ؟
فکر کنم عسل های غربی بهتر باشند
جسارت نباشه
آقا عسل های ما هم رسید با بسته بندی زد گلوله ! :دی
با کیفیت خیلی عالی ! مخصوصا با عسل خام که حالت زبر داشت خیلی حال کردم ! جوری که از محتوای تاپیک برداشت کردم فکر میکردم عسل گرماندیده مزش جالب نباشه ولی میشه گفت حتی بیشتر دوس داشتم !
در ضمن راجبه طعمشونم خدمت دوستان عرض کنم که عسل گون مزه عسل های بازارو میده ! آویشن یه بوی تند و مزه جدیدی داره ! البته همون مزه عسل هست ولی با یه رابحه تقریبا جدید ! بهارنارنج هم که فوق العادست ! عطر و طعمش به یاد موندنیه !
جناب همه عسل هاتون فرم گرما ندیدشم موجوده ؟
سلام خدمت دکتر c.net عزیز ، دومین سری از سفارش های پیاپی من :happy: با کیفیت فوق العاده رسید . از لطف و دقت نظر ایشون کمال تشکر رو دارم ( مرسییی)
ایشالا جهت سفارش های بعدی مزاحمتون بشم :blush:
سلام هزینه دو عدد عسل بهاره بهارنارنج در بطری نیم کیلویی واریز شد . با تشکر از کیفیت مناسب عسل ارسالی سفارش قبلی
اصلاح شد :3 عدد عسل بهاره بهارنارنج در بطری نیم کیلویی
سلام
برای خرید اول نمیدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم
شما کدوم اصل رو پیشنهاد میکنید برای خرید اول که مشتری شیم؟![]()
سلام و خسته نباشید
4 کیلو عسل ( 2 کیلو گون - 1 کیلو اویشن - 1 کیلو بهار نارنج سفارش داده شد )
با تشکر از شما منتظر دریافت هستیم
سلام خوبی اقا عسل سر میزنید با این:
http://forum.persiantools.com/t432706.html