خدمت دوست بزرگوار:یک کیلو عسل ارگانیک بعلاوه سه کیلو عسل بهار نارنج و آنخ از آقا حمید گل خریداری شد.
انشالله فردا پولشو واریز میکنم و ایشونم ارسال میکنن.
درود گرامیدوست عزیز به نظرت 3-4 درصد ساکاروز یه کمی زیاد نیست برای عسل خوب؟ من آویشن 1.1% گرفتم قیمتش هم خوبه. تنوع عسل های شما زیاده من دنبال بعضی هاش بودم ولی ساکاروز 3-4% به نظرم زیاده
درود گرامی
بزرگوار ابتدا خدمتتون عرض کنم که مقدار استاندارد ساکاروز 5 گرم در 100 گرم هست که میشه همون 5%.
بالای این مقدار ساکاروز به عنوان عسل طبیعی، مرغوب و با کیفیت شناخته نمیشه.
در رابطه با آویشنی که شما تهیه کردید خدمتتون عرض کنم که اگه عسل بصورت خام بوده باشه که نوش جانتون شما بهترین عسل آویشن کشور رو مصرف کردید، امااااااااااااااا اگه آویشن مصرفی شما گرم شده باشه* متاسفانه باید بگم که در اولین فرصت مقداری از عسل رو به آزمایشگاه ارایه بدید و تست HMF بگیرید و ببینید آیا این مقدار ساکاروز 1.1 با HMF استاندارد به دستتون رسیده یا خیر.
پ.ن:
*- همیشه سعی کنید عسل خام تهیه کنید، چون با هربار گرم کردن عسل مقدار ساکاروز کاهش پیدا میکنه که برای تبلیغات واقعن موثر هست اماااااااااااااا متاسفانه با گرم کردن های متوالی مقدار HMF به حدی میرسه که با تغییرات شیمیایی در عسل باعث میشه که مصرف عسل مضر باشه...
اگه اجازه بدید در پخ براتون توضیح میدمخیلی ممنون از توضیحات مبسوط و خوب شما
عسلی که میگیرم صاف نشده هست. یعنی موم داره. مومش منظم نیست روی شانه (چوبی) هم نیست. شکل هندسی منظمی نداره. حقیقتش من این عسل یکی از هم خدمتی هام برام میفرسته خودش لیسانس کشاورزی هست و نزدیک اردبیل زنبورداری دارن. امکان گرما دیده بودن عسل با این شرایط هست؟ یعنی با موم طبیعی و ... میشه عسل گرما دیده باشه؟ چون من شنیدم عسل صاف شده بدون موم رو گرم میکنن مکه ساکاروز کم بشه. ضمنا این عسل خیلی رقیق هت و خیلی سفت و غلیظ نیست و اصلا حالت کشدار و سخت نداره. خیلی سریع توی دهان آب حل میشه. نظر شما؟
مرسی
درود گرامیسلام
برای سرماخوردگی خوبه سرفه اینا؟
درود گرامیسلام
عسل طبیعی تیره رنگ چی دارید ؟ کدوم پیشنهاد می کنید ؟
طعم کدوم بهتره ؟
درود گرامیسلام،
شما ژل رویال هم دارین؟ کیفیت بالا، اگه آره، قیمت پی ام کنین لطفا.
ممنون
پاسخ شد بزرگوارسلام
عزیز برای رفع اکنه های صورت و لکه های بجا مانده از جوش چی پیشنهاد میدید ؟
برای استفاده بصورت ماسک
قیمت و شرایط رو در صورت امکان پ خ کنید
سپاس