• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عمده تبلت زیر قیمت خرید خودم(فقط 255 هزار تومان)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
من تو 10 دقیقه باهاش کار کردم تو انتونو امتیاز 12450 بهش داد یا یه زره بیشتر بود فکر کنم( دقیق یادم نیست ولی شب رفتم خونه دقیق میگم)
صحفه نمایشش 1024*544 کیفیت صحفه نمایش عالی یه ویدئو فول اچی گذاشتم خیلی خوب نشون دادم
واسه اون دوستمون که در مورد زاویه دید سوال کردن تبلت رو حدود چند درجه نه زیاد ولی طوری که ببینم تار میشه یا نه ولی خیلی خوب بود
در کل با 250 یا 260 تومن واقعا معرکه بود
دوتا کابل همراهش بود خدایش اند کیفیت بود
یه دستمال بسیار نرم وشیک هم همراهش بود واسه تمیزز کردن محافظ صحفه نمایشش کاور دوم رو هنوز روشه وباید بردادرید
فقط اداپتور شارژ نداشت؟
شب یه سری تنظیمات هست انجامش دادم با انتوتو تست میگیرم ببینم بیشتر میشه چون قبلا یه سری تنظیمات واسه تبلت های قبلیم انجام میدادم خیلی خوب از تست در میومد
فقط اینو میگم نهایتا این تست ها خیلی خیلی بالا بگم 15 تا 20 دقیقه وقت داشتم شب همه چیز رو میگم همراه با تست انتوتو
ولی از قیافه اش پیداست که به هیچ بازی نه نمیگه (نظر شخصی)
با سپاس

Last edited:

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
اداپتور نداره؟توعکسش هست که ؟بعد با انتوتو 4بنچمارک بگیر
اره تو عکس دیدم الان کلی باهاش ور رفتم خدایش تبلت عالی هستش من که از سرم زیاده ولی بهتون قول میدم بازی اچ دی رو راحت میکشه
در حین تست ها fps قسمت اول 60 کم نمیشد بعد تست دوم هم زیر 18 نمیومد اکثرا بالا 2 بود که خیلی خوب هست حدود12800 با بالا گرفتم
تا الان باهاش کار کردم چندین برنامه همزمان اجرا بوده نه هنگی و نه .... داشته کیفیت صحفه نمایش هم خود ایشون گفتن عالی واقعا عالی هست زاویه دید هم خیلی خوبه تقریبا مثل گفته سایت خودش هست
شارژر هم نداشت واسه این با کابل یو اس بی شارژ میخوره یه کم دیر فول میشه ولی بنده بازم مشکلی نمیبینم فقط اگه داشت خیلی بهتر بود چون ایشون گفته توش بوده
جنس کابل ها هم واقعا عالی هستش نمیدونم از کجا بگم ولی در کل از خریدنش پشیمون نمیشید من نمیدونم این دوستمون تو بالا واسه چی اینقدر میگن تست بگیرید این بنده خدا فقط وفقط تنها ایرادی که ازشون میگیرم همون شارژر هست وگرنه هیچ حای ایران یا دنیا با 250 هزار تومان نمیشه همچین تبلتی گیر اورد باور کنید دارم پول جور میکنم چندتا از این ها بخرم چون خیلی خوش فروش و سود خوبی داره و میتونم به مشتری هم تضیمن بدم
من که خیلی راضی هستم
دستت طلا اقای عمادیان
منتظر چندتای دیگه تون هستم به امید خدا ببینم میتونم یه کم پول گیر بیارم
دوستان واقعا هرکی نخره پشیمون میشه

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
اره تو عکس دیدم الان کلی باهاش ور رفتم خدایش تبلت عالی هستش من که از سرم زیاده ولی بهتون قول میدم بازی اچ دی رو راحت میکشه
در حین تست ها fps قسمت اول 60 کم نمیشد بعد تست دوم هم زیر 18 نمیومد اکثرا بالا 2 بود که خیلی خوب هست حدود12800 با بالا گرفتم
تا الان باهاش کار کردم چندین برنامه همزمان اجرا بوده نه هنگی و نه .... داشته کیفیت صحفه نمایش هم خود ایشون گفتن عالی واقعا عالی هست زاویه دید هم خیلی خوبه تقریبا مثل گفته سایت خودش هست
شارژر هم نداشت واسه این با کابل یو اس بی شارژ میخوره یه کم دیر فول میشه ولی بنده بازم مشکلی نمیبینم فقط اگه داشت خیلی بهتر بود چون ایشون گفته توش بوده
جنس کابل ها هم واقعا عالی هستش نمیدونم از کجا بگم ولی در کل از خریدنش پشیمون نمیشید من نمیدونم این دوستمون تو بالا واسه چی اینقدر میگن تست بگیرید این بنده خدا فقط وفقط تنها ایرادی که ازشون میگیرم همون شارژر هست وگرنه هیچ حای ایران یا دنیا با 250 هزار تومان نمیشه همچین تبلتی گیر اورد باور کنید دارم پول جور میکنم چندتا از این ها بخرم چون خیلی خوش فروش و سود خوبی داره و میتونم به مشتری هم تضیمن بدم
من که خیلی راضی هستم
دستت طلا اقای عمادیان

عزیز حافظه داخلیش چطوری تقسیم بندی شده ؟
واقعه رم 1گیگه ؟؟

viruskosh

Registered User
لایک‌ها
27
من که خیلی راضی هستم
دستت طلا اقای عمادیان
ممنون عزیز
فکر میکنم فراموش کردم لوازم جانبی رو براتون بفرستم
یک بار دیگه چک کنین اگه نبود بگین چند روز دیگه براتون میفرستم

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
سلام داش من این عکسا رو تو سایتب که گذاشته بودی دیدم منو کلا چینی هست اون عکسا و اسلایدهای داخلش اونارو از تنظیمات میشه تغییر داد یا همون حالت میمونه؟

viruskosh

Registered User
لایک‌ها
27
سلام داش من این عکسا رو تو سایتب که گذاشته بودی دیدم منو کلا چینی هست اون عکسا و اسلایدهای داخلش اونارو از تنظیمات میشه تغییر داد یا همون حالت میمونه؟
اون سایت من نیست
بله فارسی هم میشه

javad.dakhili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خریدارم
زنگ زدم پاسخ ندادید 0912703

My Persiantools

Registered User
لایک‌ها