شما هر محصولی رو که میخواهید سفارش بدید به همراه میزانش و آدرس و تلفن برای من ارسال کنید.
من سفارشم رو توی سایتتون ثبت کردم . کی برام ارسال میشه؟
شما هر محصولی رو که میخواهید سفارش بدید به همراه میزانش و آدرس و تلفن برای من ارسال کنید.
من سفارشم رو توی سایتتون ثبت کردم . کی برام ارسال میشه؟
ببخشید چون من یکم عجله دارم میخواستم ببینم ارسال کردید؟
سلام دوست عزیز من یه معجون چاقی یک لیتری میخوام
نحوه ی مصرف رو روش نوشته؟
هزینه ی ارسالش چقد میشه؟ شماره ی کارتتون رو پ.خ کنید
نحوه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
با خرید یک لیتر معجون چاقی نباید توقع معجزه داشته باشید.
هزینه ارسال با تیپاکس تا 5 لیتر هم 10000 تومان است که اگه 5 لیتر سفارش بدید ما براتون رایگان میفرستیم.
میتونید آنلاین از توی سایت سفارش بدید و پرداخت کنید.
اگر نخواستید بفرمایید شماره کارت رو براتون پ.خ کنم.
5 لیتر چقد میشه؟
سلام
5 لیتر معجون چاقی به همراه ارسال رایگان 22100 تومان
عزیز عوارض که نداره؟ میدونم داروهای گیاهی عوارضی نداره ولی یکی از آشناهای نزدیکم از معجون گیاهی واسه معدش استفاده کرده بود بهش نساخت و حالش بد شد. واسه همین پرسیدم
شماره کارتتو پ.خ کن عزیز تا شب واریز میکنم
عزیز شاطره 3 لیتری + کاسنی 3 لیتری با تخفیف 5% برای ما چقدر میشه مجموع؟ ( تهران هستم )
این دوستمون خیلی اقاست تو خرید شک نکنید
اقا عیب نداره جای 1لیوان نصف لیوان مصرف کنن؟
1لیوانش زیاده احساس میکنم
ارادتمند
سلام داداش-این معجون لاغری کارکردش به چه صورته؟اشتها رو از بین میبره یا چیز دیگه ای؟ میشه کنار ورزش دوندگی ازش استفاده کرد؟ مصرفش به چه صورته؟
معجون لاغری ترکیب چندتا عرق گیاهیه که خاصیت چربی سوزی و کم کردن اشتها دارن . قیمتهامون منصفانه است و 5درصد تخفیف برای خریدارهای پرشین تولز درنظر گرفته شده . کاسنی رو هم هرکسی برده بد دربارش نگفتهاین مواد ساخت لاغری چی هست؟بیشتر بخریم تخفیف داره؟من بیشتر کاسنی میخوام کیفیتش چطوره تو بازار زیاد از این شیشه کوچیک ها ولی کیفیتش خوب نیست
معجون سنگ شکن علاوه بر خارشتر عرقیات گیاهی دیگه ای هم داره که اثرش رو قویتر میکنه . بازم بستگی به مشکلتون داره .سلام و تشکر از تاپیک خوبتون این معجون سنگ شکنتون واقعا کارش درسته؟یا همون خارشتر رو بردارم؟