• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ariana-bia2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرقیات گیاهی برا بدن مفیدن-من خودم ازشون استفاده میکنم-قیمت های شما مناسبه

attarud

Registered User
لایک‌ها
94

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستانی که از ایشون خرید کردن لطفا بگن کیفیت عرق ها چطور بوده

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
دوست عزیز برای کبد چرب و فشار خون و غلظت خون چی پیشنهاد میدید
همچنین برای سنگ کلیه

attarud

Registered User
لایک‌ها
94
دوست عزیز برای کبد چرب و فشار خون و غلظت خون چی پیشنهاد میدید
همچنین برای سنگ کلیه

سلام
برای کبدتون میتونید از کاسنی و شاطره و یا معجون کبد استفاده کنید .
برای فشار خون میتونید از سیر ، گردو و یا معجون فشار خون استفاده کنید .
غلظت خون هم همون کاسنی خوبه
برای سنگ کلیه خارشتر و یا معجون سنگ کلیه

- یک نکته درباره معجون ها اینکه ، تمامی معجون های تولیدی شرکت ما زیر نظر اساتید و با درصدی خاص از چندین نوع عرقیات گیاهی ترکیب می شوند .

n.ahmadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که از ایشون خرید کردن لطفا بگن کیفیت عرق ها چطور بوده

بنده کلا به خرید اینترنتی اعتقادی نداشتم و هنوزم یجورایی ندارم ، چون دو سه باری خرید کردم و به مشکل خوردم .
یبار از ایشون خرید کردم و فکر میکردم مثل دفعات قبل ممکنه باشه ولی واقعا عرقیات درجه یک به دستم رسید .
کارشون حرف نداره ، با خیال راحت خرید کنید . من هر روز به تاپیکشون سر میزنم و وبلاگشون رو میخونم

TiME'z UP

Registered User
لایک‌ها
7
درود

دوستان منم همون اوایل راه اندازی تاپیک ایشون ازشون خرید داشتم، کیفیت عرقیات عالی هستش ( من خودم عرق [گیاهی] باز حرفه ای ـم :دی ) و من واسه یکی از دوستانم هم خرید کردم اونم راضیه ...
و 100% دوباره مزاحم دوستمون میشم برای خرید دوباره، چون از چیزی مصرف کردم راضی بودم و قبلا که از مغازه ها و جاهای دیگه خرید میکردم همچین کیفیتی نداشتن، ایشاا... همیشه کیفیتشون همینطور باقی بمونه

attarud

Registered User
لایک‌ها
94
بنده کلا به خرید اینترنتی اعتقادی نداشتم و هنوزم یجورایی ندارم ، چون دو سه باری خرید کردم و به مشکل خوردم .
یبار از ایشون خرید کردم و فکر میکردم مثل دفعات قبل ممکنه باشه ولی واقعا عرقیات درجه یک به دستم رسید .
کارشون حرف نداره ، با خیال راحت خرید کنید . من هر روز به تاپیکشون سر میزنم و وبلاگشون رو میخونم

از لطف شما ممنونم و خوشحالم که محصولات ما رضایت شمارو جلب کرده

درود

دوستان منم همون اوایل راه اندازی تاپیک ایشون ازشون خرید داشتم، کیفیت عرقیات عالی هستش ( من خودم عرق [گیاهی] باز حرفه ای ـم :دی ) و من واسه یکی از دوستانم هم خرید کردم اونم راضیه ...
و 100% دوباره مزاحم دوستمون میشم برای خرید دوباره، چون از چیزی مصرف کردم راضی بودم و قبلا که از مغازه ها و جاهای دیگه خرید میکردم همچین کیفیتی نداشتن، ایشاا... همیشه کیفیتشون همینطور باقی بمونه

دوست گلم شما اولین مشتری ما در اینجا بودید ، خوشحالم که رضایت داشتید .
من نمیخوام تعریف از محصولات خودمون بکنم ولی اکثر عرقیاتی که تو بازار عرضه میشه بصورت مصنوعی تولید میشه ولی کلیه محصولات ما به روش صحیح و سنتی تولید میشه .

hh1300

Registered User
لایک‌ها
195
داداش عرقیات واسه افزایش وزن ندارید؟

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
آقا یونجه گرونه ؟ 10 لیتر چقدر میشه ؟. من عرقیات سینا 3 تومن میخرم . کیفیت مال شما بهتره؟

attarud

Registered User
لایک‌ها
94
آقا یونجه گرونه ؟ 10 لیتر چقدر میشه ؟. من عرقیات سینا 3 تومن میخرم . کیفیت مال شما بهتره؟

سلام
قیمت یونجه رو ما 3900 در نظر گرفتیم که البته با 5 درصد تخفیف ویژه بچه های PT میشه 3700 نومان ، که 10 لیترش میشه 37000 تومان .
بنده از کیفیت عرقیات سینا اطلاعی ندارم ولی کیفیت محصولات خودمون رو تضمین میکنم .
بازم اگر سفارش بالا بدید میتونم کمتر براتون حساب کنم.
با تشکر

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام برای جوش صورت چی مفید هست؟ من بچه که بودم برای خارش و اگزما شاطره مصرف کردم خیلی اثر داشت.

بالا