• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عمده و تکی دیاگ قابل حمل و شخصی ELM327 با پایین ترین قیمت نسبت به بازار

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
فروش دیاگ قابل حمل ELM327 با پایین ترین قیمت نسبت به بازار .این دیاگ همراه با نرم افزارهای مربوطه و همچنین در دو مدل USB جهت اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ و بلوتوثی جهت اتصال به موبایل موجود می باشد . انواع نرم افزارهای PC و آندروید و Apple IOS و سیمبیان این دیاگ در CD همراه آن موجود می باشد . این دیاگ در حال حاضر ارزانترین و به صرفه ترین دیاگ برای خودرو می باشد. با این دیاگ می توانید تمام پارامترهای سنسورهای مختلف خودرو مانند سرعت و دور موتور و دما و سوخت باقی مانده و . . . را مشاهده و تست کرد و همچنین با توجه به قیمت پایین و کارکرد راحت با آن مناسب مناسب هر نوع افراد جهت دیاگ زدن خودرو در محل کار و خانه می باشد. همچنین توسط این دیاگ می توانید با روشن شدن چراغ چک، خودرو را عیب یابی کرد و یا آن خطا را پاک کنید.
خودروهای پشتیبانی شده: تویوتا-بنز-هیوندائی-نیسان-کیا-پژو-سیتروئن-مزدا-رنو-بی ام و-فیات-سوبارو-میتسیوبیشی وهوندا
پروتکل های پشتیبانی شده :
SAE J1850 PWM (41.6 kbaud)
SAE J1850 VPW (10.4 kbaud)
ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 kbaud)
ISO 14230-4 KWP (5 baud init, 10.4 kbaud)
ISO 14230-4 KWP (fast init, 10.4 kbaud)
ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 500 kbaud)
ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 500 kbaud)
ISO 15765-4 CAN (11 bit ID, 250 kbaud)
ISO 15765-4 CAN (29 bit ID, 250 kbaud)

تصاویری از این دیاگ و نرم افزار ScanTools :

Image0152.jpg 257460_1406301336.jpg Image0152.jpg Image0153.jpg Image0156.jpg Image0157.jpg Scantools.jpg Scantools2.jpg Scantools3.jpg
Image0160.jpg Image0161.jpg Image0162.jpg

جهت مشاهد نحوه عملکرد این دیاگ کلیپ زیر رو مشاهده کنید :
ویدیو کلیپ تست دیاگ ELM327 بر روی خودروی پارس
جهت دریافت درایور جدید مدل USB این دیاگ برای ویندوزهای 8.1 و 8 و 7 و xp بر روی لینک مقابل کلیکی کنید : ELM327 USB Driver
نرم افزارهای جدید آندروید این دیاگ در لینک های زیر موجود هستند. جهت آشنایی با محیط نرم افزارهای آندروید این دیاگ و پارامترهای قابل نمایش در این نرم افزارها می توانید این نرم افزارها را از لینک زیر دریافت کنید.
دانلود Torque Pro (OBD 2 & Car) v1.8.38
دانلود DashCommand v4.2.1 (Full Version All IAPs Unlocked)

دانلود DashCommand.v4.3
این دستگاه به صورت Orginal به فروش می رسد.
قیمت تکی مدل USB جهت اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ ویژه کاربران پرشین تولز : 55 هزار تومان
قیمت تکی مدل بلوتوث جهت اتصال به انواع گوشی و لپ تاپ ویژه کاربران پرشین تولز : 65 هزار تومان
به قیمت های فوق 8 هزار تومان هزینه پست نیز اضافه می گردد.
قیمت خارج از پرشین تولز این دیاگ بسیار بالاتر بوده و برای مثال مدل بلوتوثی این دیاگ در خارج از این انجمن 95 تا 120 تومن به فروش میرسد.
دوستان تعدادی دیاگ PPS هم موجود هست به قیمت 600 هزار تومان . دوستانی که نیاز دارند می تونند اعلام کنند .
این دستگاه قابلیت اتصال به انواع خودروهای پژو و سیتروئن توسط سوکت های مختلف را دارد . به وسیله این دیاگ می توان کلیه پارامترها و ارور های ECU را مشاهده و ارورها را پاک کرد. همچنین می توان کلید تعریف کرد مثلا کروز خودرو رو فعال کرد و . . . این دیاگ یک دیاگ کامل برای خودروهای پژو و سیتروئن می باشد.
63-large_default-jpg.746403
موقع تماس به عضویتتون در این انجمن اشاره کنید تا دیاگ رو یا قیمت های درج شده در بالا دریافت کنید.

Last edited:

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
اقا این مدل 85 همون 75 هست که قابلیت اتصال با بلوتوث رو هم داره ؟؟ بعد برای کسی که مبتدی هست هم خوبه نزنیم ماشیم رو به چیر بدیم :D مثلا ما یه پراید داریم یه پارس یه هیوندا برای هر 3 میشه از یه دیاگ استفاده کرد ؟ نرم افزار ها فرق نداره>>

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
اقا این مدل 85 همون 75 هست که قابلیت اتصال با بلوتوث رو هم داره ؟؟ بعد برای کسی که مبتدی هست هم خوبه نزنیم ماشیم رو به چیر بدیم :D مثلا ما یه پراید داریم یه پارس یه هیوندا برای هر 3 میشه از یه دیاگ استفاده کرد ؟ نرم افزار ها فرق نداره>>

سلام دوست من.

بله مثل هم هستن فقط اون مدل بلوتوثی با بلوتوث به گوشی متصل میشه(فقط بلوتوث داره) و مدل USB به کامپیوتر و لپ تاپ و هیچ فرقی با هم ندارند. درباره آسیب زدن به ECU ماشین هم باید بگم اصلاً اصلاً نگران نباش . چون فقط این دیاگ مقادیر رو مانیتور می کنه یا نمایش می ده (مقادیر انواع سنسورهای دما و سرعت و دور موتور و اکسیژن و . . . و همچنین عیب های و ارور های ماشین رو). اگه خواستید مثلا بفهمید چرا چراغ چک ماشین روشن شده می تونید بفهمید مشکل از کجا بوده . همچنین می تونید اون ارور رو پاک کنید . در کل با این دیاگ هیچ تغییری نمی تونی توی ECU بدی و از این لحاظ نگران نباش . خیالت جمع جمع :D اصلاً این دیاگ برای افراد معمولی ساخته شده که به جای اینکه هر دفعه 10 تا 15 تومن پول دیاگ بدی یکی از اینا بگیری و یک جوری شخصی هست . من به شخصه برای پراید 132 و پارس چک کردم درست کار میکرده .روی اکثر خودروهای خارجی هم کار میکنه چون استانداردهای بین المللی در ارتباط اون ها رعایت شده که خود کمپانی هم گفته . نرم افزارها هم برای همه ماشین ها یکی هست . با یک نرم افزار می تونی مقادیر همه ماشین ها رو بخونی . چون استاندارد بین المللی هست.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
امکان تست دستگاه هم هست ؟ خودروهای داخل کشور رو دقیقا تا چه حد ساپورت میکنه ؟ پراید (انواع مدل ) پژو (206 همه تیپ ها ، 405 ، 207 ) سمند ، زانتیا ، مگان و مابقی خودروهایی که بیشترین استفاده رو دارن

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
امکان تست دستگاه هم هست ؟ خودروهای داخل کشور رو دقیقا تا چه حد ساپورت میکنه ؟ پراید (انواع مدل ) پژو (206 همه تیپ ها ، 405 ، 207 ) سمند ، زانتیا ، مگان و مابقی خودروهایی که بیشترین استفاده رو دارن
ببینید در درجه اول برمی گردم به جواب شرکت سازنده که خودروهای زیر رو پیشنهاد داده :
تویوتا-بنز-هیوندائی-نیسان-کیا-پژو-سیتروئن-مزدا-رنو-بی ام و-فیات-سوبارو-میتسیوبیشی وهوندا

این دستگاه ها از نوعی اینترفیس جهانی جهت ارتباط با ECU استفاده می کنند به نام OBDII که خودروهای کمپانی های بالا از این پروتکل جهت ارتباط با ECU استفاده می کنند. از اونجایی که ECU های خودروهای داخلی (مثل زیمنس و . . . )در خارج تولید می شوند از این اینترفیس تبعیت می کنند. میمونه یکسری استثناءها که به خاطر عدم رعایت این استاندارد ایجاد میشه. بنده به شخصه این دیاگ رو روی پراید جدید 132 و پارس جدید (سال) تست کردم و بدون مشکلی کار کرد. بقیه خودروها هم که از پروتکل هایی که در پست اول قید شد حمایت می کنند با این دیاگ کار میکنند از جمله 206 . ولی خودروهایی مثل دوو که از استاندارد GM تبعیت می کنند با این دیاگ کار نمی کنند و اصلاً کانکتور ارتباطیشون هم فرق می کنه . خودورهایی که کانکتور یا پورت ECU اون ها مثل دیاگ پست اول هست نشون میده از اینترفیس OBDII استفاده می کنند و این دیاگ مناسب اون هاست.
برای اطلاعات بیشتر درباره اینکه دقیقاً چه خودروهایی ساپورت میشن به لینک زیر برید و مدل خودور رو وارد کنید :

http://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2.php?brand
برای تست هم شما متاسفانه تهران هستید و من مشهد . با این حال اگر راه حلی به ذهنتون میرسه جهت تست بنده استقبال می کنم.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
اگر امکانش رو دارید برای جلب نظر مشتری و جذب اون بر روی خودرو هایی که عرض کردم در مدل های مختلف علی الخصوص خودرو های پر کاربرد تست بفرمایید . برای مثال بنده پراید 84 ساژم دارم که ECU اون ظاهرا S2000 هست که این نوع مشترک با بعضی 206 ها هم هست . اگر تست اینجوری براتون امکانش هست که خب هیچ اگر نه من چون دوست صمیمی مکانیک دارم که دستگاه داره و سردر میاره مثال عرض میکنم یوقت به حساب پر رویی و سوء استفاده نذارید میتونید ارسال کنید من بدم ایشون باهاش کار کنه . همینکه جلوی مشتری با تبلت کار بشه یا گوشی خودش نوعی تبلیغ و تست هست . این صرفا یک مثال و برای جلوگیری از آزرده خاطر شدن شما پیشنهاد هم نیست . یک راهکار لحظه ای بود که عرض کردم

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از پیشنهاد شما
لینکی که داخل پست بالا گذاشتم / خودورهایی که توسط این دستگاه ساپورت میشن رو نشون میده.
با این حال بررسی می کنم نتیجه رو براتون PM می کنم.
با تشکر

پی نوشت :
فروش خوبی که این دیاگ داشته، نشون از کارکرد صحیح این دستگاه روی خودروهای مختلف هست . خیلی از شرکت های ایرانی سازنده دیاگ از این سخت افزار بعنوان سخت افزار دیاگشون استفاده می کنند به علاوه نرم افزار خودشون به زبان فارسی و . . . . .

Last edited:

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
آقا برای 405 مدل 83 با ECU Sagem s2000-10 جواب میده؟چطور وصل میشه؟مال ما که obd2 نیست

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
به نظرم سوکت پژو شما از این دو پین ها هست . درسته ؟ اگه اینطوره که خیر . این دیاگ فقط مخصوص OBDII هست. باید سوکتش مثل همین مدل بالا باشه .

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
بله دو پین هست.میشه از تبدیل به دو پین که دیاگی ها دارن استفاده کرد؟به ECU من میخوره؟

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
عزیز مدل بلوتوثی رو میشه با بلوتوث به لب تابم وصل کردش
من یدونه بلوتوثی میخوام شرایط لطفا

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
بله دو پین هست.میشه از تبدیل به دو پین که دیاگی ها دارن استفاده کرد؟به ECU من میخوره؟
دیاگ های شرکتی از تبدیل استفاده می کنند ولی نمی دونم اینجا هم جواب میده یا نه.
عزیز مدل بلوتوثی رو میشه با بلوتوث به لب تابم وصل کردش
من یدونه بلوتوثی میخوام شرایط لطفا
سلام عزیز
تست نکردم ولی به احتمال بسیار زیاد مشکلی نداره.
شرایط هم داخل پست اول گفتم . برای فروش تکی مدل بلوتوثی 85 قابلی هم نداره

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
یدونه بلوتوثی برای نمونه خریدارم فقط میشه بفرمایید بحث اعتماد چجوریاست
من نیشابورم شما کجا تشریف دارید

Sent from my SM-N900

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
یدونه بلوتوثی برای نمونه خریدارم فقط میشه بفرمایید بحث اعتماد چجوریاست
من نیشابورم شما کجا تشریف دارید
Sent from my SM-N900
بنده مشهد هستم . برای بحث اعتماد هم اگر پیشنهادی دارید بنده اسقبال می کنم.

در ضمن مدل بلوتوثی الان نداریم ولی تا 4 شنبه انشاالله به دستم میرسه ولی مدل کابلی در صورت درخواست موجود هست.

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان بالاخره مدل بلوتوثی بدستم رسید . البته با یکمی تاخیر ;) دوستانی که می خوان اعلام کنند تا براشون بفرستم. (به ترتیب اولویت)

Image0160.jpg Image0161.jpg Image0162.jpg

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
تعداد محدودی دیاگ مدل بلوتوثی با قیمت 78 تومان به فروش میرسد.

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
کسی رو اردی تست کرده؟
ورژن فریمورش چنده؟ 2.1-1.5؟

Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2

سلام دوست عزیز

ورژن 1.5 هست .

در ضمن دوستانی که سوال کرده بودند مدل بلوتوثی به لپ تاپ هم متصل میشه/ تست کردم متصل شد و جواب هم داد.

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
روش خاصی نداره . ساده است. یکی دوبار کارکنید دستتون میاد . سوکت رو متصل می کنید . سوییچ رو روی حالت قبل از استارت میذارید . داخل نرم افزار Connect رو میزنید . می ایستید تا ECU رو شناسایی کنه بعد استارت میزنید و پارامترها رو می خونید.

بنده روی پراید 132 تست کردم جواب گرفتم .

بالا