من رو پراید 86جواب نگرفتمروش خاصی نداره . ساده است. یکی دوبار کارکنید دستتون میاد . سوکت رو متصل می کنید . سوییچ رو روی حالت قبل از استارت میذارید . داخل نرم افزار Connect رو میزنید . می ایستید تا ECU رو شناسایی کنه بعد استارت میزنید و پارامترها رو می خونید.
بنده روی پراید 132 تست کردم جواب گرفتم .
معمولاٌ به طور اتوماتیک شناسایی می کنه .روی چه پروتکلی باید بزاریم من که هر کاری کردم وصل نشد
درباره آپدیت ورژن اطلاعی ندارم.میشه ورژنش رو اپدیت کرد به 2.1؟
من رو پراید 86جواب نگرفتم
با چه نرم افزاری تست کردید؟
تنظیمات خاصی انجام دادید؟
Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزسلام عزیز خسته نباشی .
رویِ اِل 90 جواب میده آیا ؟
سلامhttp://forum.persiantools.com/threads/فروش-ویژه-کنسول-های-بازی.611959/
دوتاش رو میخوام تعویض داشتی توی تاپیک خودم بگو..
روی دو فیش ها تست نکردم ولی خود دیاگ های شرکتی هم با تبدیل وصل میشن به این مدل دو پین.سلام
روی 405 با S2000pl4 جواب میده ؟
فیش من دوتایی هست و آیا به تبدیلی نیاز داره ؟
بستگی به استفاده خودتون داره. مدل بلوتوثی هم به لپ تاپ و هم به گوشی اندروید و کلاً هر دستگاهی که دانگل بلوتوث داشته باشه وصل میشه و نرم افزاهای خوبی و گرافیکی ای هم داره . لینک چندتاشون رو داخل پست اول گذاشتم. می تونید ببینید. مدل USB هم فقط به لپ تاپ و PC وصل میشه و برای اون هم نرم افزاهای زیادی درست شده. مدل بلوتوثی به دلیل نداشتن کابل جمع و جور تر هم هست . البته مدل بلوتوثی اون فروش بهتری تا به حال داشته. چون هم جمع و جور تر هست و هم نیاز به کابل و کامپیوتر هم نداره و از طریق گوشی همراهتون میشه به راحتی به اون وصل شد. همچنین قابلیت اتصال به لپ تاپ یا هر نوع دانگل بلوتوثی رو هم داره.سلام به نظرشما درکل کدوم مدل ارزش خرید بهتری داره.ممنون