• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عمده و تکی دیاگ قابل حمل و شخصی ELM327 با پایین ترین قیمت نسبت به بازار

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
مدل ecu رو برام بفرستید.

Sent from my HUAWEI G630-U00 using Tapatalk

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان 2 خبر جدید براتون داشتم :

اول اینکه بالاخره مدل Wifi رو پس از بررسی روی مدل های مختلف این نوع دستگاه آوردیم. خیلی از بچه هایی که آیفون داشتند درخواست کرده بودند که با توجه به مشکلات آیفون با بلوتوث / مدل WIFI رو بیارید که در حال حاضر این کار رو انجام دادیم.

pmop_wifi.jpg

دوم اینکه خیلی از بچه هایی که تماس میگیرند درخواست دارند تا هزینه رو به مامور پست تحویل بدن . ما قبلا همچین روشی رو داشتیم ولی با توجه مشکلاتی که داشت (از جمله برگشت بدون دلیل کالا توسط خریدار و باقی ماندن هزینه پست و شرکت طرف قرداد بر گردن ما) این روش رو کنسل کردیم. اما پیشنهادی که برای این دوستان دارم این هست که از طریق سایت ایسام خرید رو انجام بدند که به نوع دیگری این مشکل رو برطرف کرده . اما با توجه به تعرفه ای که این سایت میگیره / مقداری قیمت کالا بالاتر هست از خرید مستقیم و تلفنی که طبیعی هست. لینک خرید 3 مدل دیاگ موجود رو اینجا میذارم جهت خرید دوستان.

خرید دیاگ شخصی و قابل حمل Elm327 مدل Wi-fi 1.5

خرید دیاگ شخصی و قابل حمل Elm327 مدل بلوتوث 1.5

خرید دیاگ شخصی و قابل حمل Elm327 مدل USB

قیمت خرید مستقیم کالا به صورت تلفنی به مبلغ 4 هزار تومان پایین تر از مبلغ ایسام محاسبه می گردد :
قیمت خرید مستقیم (هماهنگی تلفنی):
مدل WIFI :ا 83 هزار تومان
مدل بلوتوٍث : 65 هزار تومان
مدل USB :ا 55 هزار تومان
به کلیه خرید ها مبلغ 9 هزار تومان جهت بسته بندی و ارسال پیشتاز اضافه می گردد.
با تشکر

amir_zm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

ایا روی پژو روا (زیمنس) کار میکنه؟؟؟ کسی تست کرده؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

Ahmadtiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این دیاگ روتیبا جواب میده؟

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
تیبا فکر میکنم زیمنس باشه. اگر زیمنس باشه خیر.

Sent from my HUAWEI G630-U00 using Tapatalk

Ahmadtiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید شما چه دیاگی سراغ دارید برای زیمنس؟ خیلی احتیاج دارم.
خواهشا زیاد گرون نباشه.

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
متاسفانه فقط دیاگ های شرکتی به خانواده زیمنس میخورن که اون ها هم قیمت بالایی دارند. هیچ دیاگی توی رنج قیمت زیر 700 800 به زیمنس نمیخوره. البته علت اینکه نمیخورن عدم رعایت استاندارد ها در این ECU های چینی - ایرانی هست وگرنه مثلا به زیمنس ال 90 قدیمی به راحتی وصل میشه.

amir_zm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیر دوست عزیز جواب نمیده.

ممنون آقا محمد
ولی یه سوال پیش اومده. ecu روا زیمنس دقیقا همونی هست که رو پراید زیمنس نصب شده (فقط نرم افزار تغییرات جزئی داره فکر کنم) و تو یه انجمن در مورد همین elm 327 این رو نوشته بود:

"یه اینترفیس یو اس بی خریداری کردم یعنی کسی برام آورده بود با نرم افزار scanmaster 2.1 که آخرین نرم افزاره به ای سی یو پراید 89 زیمنس ایموبایلیزر دار نصب نمیشه همرو اوکی میکنه فقط میزنه ای سی یو ارور ولی با نرافزار PCMSCAN و Digimoto V خیلی راحت کانکت میشه ازونجایی که این نرم افزار ها کامل نیستن و اسکن مستر تقریبا کامل خواستم ببینم چزوری میشه این مشکل برطرف بشه تنظیمات هم همگی درسته و سرعت روی 38400 هست فقط قسمت کانکت شدن به ای سی یو رو ارور میده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید و اگر نرم افزاری بهتر سراغ دارید برای این کایل ای ال ام بهم معرفی کنید"

و بعدش خودش اومده بود و این راه حل رو داده بود:

"مشکل حل شد و رفع گردید قبل از کانکت باید سوییچ رو یک دندانه باز کنیم طوری که کیلومتر شمار روشن نشه بعد کانکت نرم افزار رو زدید سریعا سوییچ رو باز کنیم اینطوری خیلی راحت کانکت میشه"

پس چطور رو پراید زیمنس جواب داده!!!!
لطفا شما هم همین مورد رو تست کنید اگه جواب بده صد در صد روی روا هم جواب میده و مشکل همه دوستان زیمنس دار هم حل میشه. ممنون:general504:

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
کلا فرقی با هم ندارند . فقط برنامه هاشون متفاوت هست و ECU ها همه یکی هستند. این مدل ECU روی خیلی از خودروهای داخلی هست. مطمئن باشید نه با این روش (که قبلا تست شده) و نه با هیچ روش دیگه ای در حال حاضر امکان اتصال ECU های زیمنس به این سری از دیاگ ها وجود نداره و اون هم به علت عدم استاندارد بودن ارتباط هست چون همین دستگاه روی زیمنس ال 90 های قدیمی به راحتی دوستان تست کردند و متصل شده. البته بنده هم همون اوایل تونستم به زیمنس 132 متصل بشم ولی اطلاعات نمایش داده شده غلط بود و از اون به بعد دیگه دستگاه متصل نمیشد. من خودم هم خیلی دنبال این موضوع بودم که بتونم این دستگاه رو روی خانواده زیمنس راه اندازی کنم ولی از وقتی متوجه شدم که این موضوع به علت عدم رعایت استاندارد در اینترفیس اتصال به دیاگ ECU هست فهمیدم این مدل ها روی این دستگاه ها جواب نمیده.

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام بین این دو مدل در دیاگ مدل بلوتوث و یو اس بی چه تفاوتی هست و کدوم بهتره ؟
elm 327 v2.1
elm 327 v1.5

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
ورژن 2.1 این دستگاه هیچ قابلیت اضافه تری نسبت به این ورژن یعنی 1.5 نداره چون استاندارد OBD ده سال هست که تقریبا ثابت هست و نرم افزارهای هر دو ورژن یکی هست . ،،، تفاوت ورژن های مختلف این دستگاه در تعداد پروتکل هایی هست که ساپورت می کنه که ورژن 1.5 (همین مدل) تا به حال کارایی بسیار بهتری نسبت به ورژن 2.1 که بنده ،،، قبلا به عنوان نمونه وارد کردم داره و با خودروهای داخلی و خارجی هماهنگ تر هست . بنده از ورژن 2.1 فقط روی دو مدل خودروی بنز و BMW جواب گرفتم و نه تنها روی خودروهای داخلی بلکه روی هیوندا هم کار نمی کرد.

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
دو خبر خوش
اول به دوستانی که مدل ECU پراید اون ها بوش M7.4.11NG هست و اون هم اینکه امروز دستگاه روی این مدل ECU تست شد و دستگاه به خودرو بدون هیچ مشکلی متصل شد.
دوم اینکه این دستگاه روی لیفان 620 تست شد و بدون هیچ مشکلی دستگاه به خودرو متصل شد

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
سلام
دوست عزیز میخواستم بدونم با مدل بلوتوث دار میشه به لپتاپ وصل شد و از نرم افزار مخصوص ویندوز استفاده کرد؟

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
بله . هم مدل بلوتوث و هم مدل wifi این امکان رو دارند .

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
با توجه به تغییرات در رویه و حیطه کاری، تا اطلاع ثانوی امکان وارد کردن دستگاه رو نداریم. لذا تعداد محدودی از دستگاه ها باقی مانده که در حال فروش آن ها هستیم که پیش بینی میشه تا یکی دو روز دیگه به اتمام برسه. لذا دوستانی که قصد خرید دستگاه رو دارند نسبت به خرید اقدام کنند. همچنین دوستانی که چه قصد خرید دارند و چه قبلا خرید داشتند تا 5 شنبه همین هفته میتونند از طریق تماس با بنده سوالاتتشون رو با بنده در میون بذارند.
با تشکر

mohammad-mdn

Registered User
لایک‌ها
36
حراجی ویژه دیاگ همراه مدل های USB ، بلوتوث، WIFI

با تخفیف 20 درصدی و قیمتی استثنایی نسبت به بازار

ویژه خریداران ایسام

فقط تا فردا ظهر فرصت هست و پس از اون طبق اعلام قبلی تا اطلاع ثانوی امکان وارد کردن دستگاه نیست.

پس فرصت رو از دست ندید

جهت خرید مدل Wifi کلیک کنید

جهت خرید مدل بلوتوث کلیک کنید

جهت خرید مدل USB کلیک کنید

جهت خرید مستقیم با شماره 09305662972 تماس بگیرید.

tofigh59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم امروز به دستم رسید ممنون

بالا