• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عیب یاب (دیاگ) خودرو - جیبی – بلوتوثی – قابل اتصال به گوشی های اندرویدی

koorosh55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امشب دنبال دستگاه های دیگ میگشتم که به این سایت رسیدم و دستگاه شما رو دیدم فقط ظاهرا در مورد تست دستگاه مشکل دارید من برای 206 تیپ 2 میخواستم بخرمش اما فقط زمانی میخرم که دستگاه رو ماشینم کار بکنه و درست جواب بده
اگر از دستگاه خودتون واقعا مطمئن هستید با من تماس بگیرید دستگاه و تست میکنیم اگه دستگاه شما درست و کامل کار کرد من غیر از پول خود دستگاه 50،000تومان هم بیشتر میدم
یا علی
جواب از شما

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام امشب دنبال دستگاه های دیگ میگشتم که به این سایت رسیدم و دستگاه شما رو دیدم فقط ظاهرا در مورد تست دستگاه مشکل دارید من برای 206 تیپ 2 میخواستم بخرمش اما فقط زمانی میخرم که دستگاه رو ماشینم کار بکنه و درست جواب بده
اگر از دستگاه خودتون واقعا مطمئن هستید با من تماس بگیرید دستگاه و تست میکنیم اگه دستگاه شما درست و کامل کار کرد من غیر از پول خود دستگاه 50،000تومان هم بیشتر میدم
یا علی
جواب از شما
سلام
هیچ تضمینی وجود نداره روی خودروی شما کار کنه دوست عزیز، در صورتی که نیاز داشتید اطلاع بدید تا بصورت پیش سفارش براتون تهیه کنم.

super-man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام فرمودید روی اکثر ماشینها کار میکنه؟
اگه جواب مثبته به صورت پیش سفارش یعنی چی؟ (باید خیلی صبر کنیم تا به دستمون برسه؟)
اگه یکی دوروزه میرسه من یکی میخوام (همدان)
ممنون

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام فرمودید روی اکثر ماشینها کار میکنه؟
اگه جواب مثبته به صورت پیش سفارش یعنی چی؟ (باید خیلی صبر کنیم تا به دستمون برسه؟)
اگه یکی دوروزه میرسه من یکی میخوام (همدان)
ممنون
سلام
سوال اول : بله
سوال دوم : پیش سفارش یعنی در حال حاضر موجود نیست باید تهیه بشه.(معمولاً یک هفته طول میکشه به دستتون برسه)
در حال حاضر موجودی تمام شده، اگه 100 درصد میخواید اطلاع بدید موجود شد خبر بدم.

super-man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
سوال اول : بله
سوال دوم : پیش سفارش یعنی در حال حاضر موجود نیست باید تهیه بشه.(معمولاً یک هفته طول میکشه به دستتون برسه)
در حال حاضر موجودی تمام شده، اگه 100 درصد میخواید اطلاع بدید موجود شد خبر بدم.
سلام
ممنون میشم خبر بدید

بالا