عزیز بنده مصرف کننده هستمقیمت تک فروشی 110 هست یکی بخری یکی رایگان به به انتخاب خودت هدیه میگیری قیمت مغازه های بالا شهر که سر به فلک هست
کارتنی 500 تایی هست یه 800 تا دارم اگر بخواین کارتنی خرید کنید به قیمت عمده میدیم
بله درست متوجه شدید با همان کیفیت و میتوانید بیرون هم قیمت کنید که چند میفروشندعزیز بنده مصرف کننده هستم
یعنی این 110ت ک بخرم میتونم یک عینک دیگه به انتخاب خودم بخرم ؟
سلام والا سرم خیلی شلوغ هست دوست عزیز عینک کشیده براتون چند تا تو این هفته ارسال میکنمسلام سال نو مبارک جناب بلاخره چنتا عینک صفحه کشیده برا ما ارسال نکردی یه چنتا به ایمیلم فرستادی بعدشم نوشتی بقیش فردا ولی خبری نشد لطفا اگه وقت شد عکس به ایمیلم بفرست ممنون میشم
اینجوری ک عالیه ، فقط عینک 110ت اصل هست دیگه ؟بله درست متوجه شدید با همان کیفیت و میتوانید بیرون هم قیمت کنید که چند میفروشند
های کپی هست و طرح مثل عینک های 35 تومنی نیستاینجوری ک عالیه ، فقط عینک 110ت اصل هست دیگه ؟
بنده مشهد هستم شرایط خرید و ارسال برام بفرستید
ممنون از لطفتون به خاطر اطلاعات کاملتون به زوردی با شما تماس میگرمهای کپی هست و طرح مثل عینک های 35 تومنی نیست
اصل اون عینک هایی که شما میخواهید بالای 1/5 تا 2 هست که تو ایران هم نیست و نگرد که پیدا نمیکنی اگر باشه مسافری چند عدد اومده
کیفیت عینک ها های کپی هست و برابر با اصل هست و فقط کیفیتش به نسبت اصل پایین تر هست و دارای استاندارد های جهانی uv400 و هستند و کیفیت عینک ها هم که عالی هست همان طور که در تصویر مشاهده میکنید تو تاپیک شماره حساب آخر هست
واریز کردید براتون ارسال میشه با پست و بعد از ارسال نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق و کد پستی دقیق و شماره همراه و ثابت ارسال میکنید تا براتون ارسال بشه
سفارشی 6 تومن و پیشتاز هم 10 هست سفارشی 5 تا 7 روزه و پیشتاز 2 روزه به دستتان میرسد 110 + هزینه ارسال = دو عدد عینک با کیف و دستمال یا علی شب خوش
خواهش میکنم دوست عزیز ممنون از صبوری تان و بابت اطمینانتان عزیز عکس تان را برای من تو پیام خصوصی ارسال کنید که به شما بگم چه عینکی مناسب شما هست و برای من هم بهتر خواهد بود و راحت تر به شما کمک میکنمبخدا چند بار رفتم خیابون فلسطین عینک بخرم نخریدم گفتم بجاش میتونم از شما با اطمینان خرید کنم چون صادقانه به خریدار میگید کدوم اصله کدوم فیک منظورم از عینک کشیده صفحه بزرگ نیست صورتم پهنه هر عینکی میزنم برایه کنارهایه گوشام کوچیکه میخوام درست به پهنایه صورتم باشه بازم ازتون ممنونم
سلام من الان با گوشی موبایلم تک فروشی چون دردسر زیاد داره و نمیرسم نمیشه جواب همه را بدیم چون محل کارمان هم سرمان شلوغ هست و ارسالی عینک داریم فقط تعداد بالا و عمده کار میکنیم اگر تعداد میخواهید در خدمتمدوست عزیز یک سالی گذشت، قرار شد برام مدل های ویفرر صفحه کوچیکتو بفرستی .
سلام تک فروشی خیر نداریم فقط عمده و تعداد بالا و کارتنیسلام دوست عزيز، تك فروشي داريد؟
اگه اره مدل هاي اصل چه برندي موجود داريد ؟
تک فروشی کمتر از ۱۵ روزه دیگه شروع میکنیم ۱۵ روزه دیگه عینک ری بن اصل و اورجینال و های کپی که مغازه ها به قیمت ۲۸۰ تا ۳۴۰ تک فروشی میفروشند رایگان هدیه میدهیم با خرید یک عدد یک عدد دیگر رایگان هدیه میدیم به انتخاب خوده خریدارسلام دوست عزيز، تك فروشي داريد؟
اگه اره مدل هاي اصل چه برندي موجود داريد ؟
ممنون دوست عزيز،ممنون ميشم اگه شروع كرديد اطلاع بديدتک فروشی کمتر از ۱۵ روزه دیگه شروع میکنیم ۱۵ روزه دیگه عینک ری بن اصل و اورجینال و های کپی که مغازه ها به قیمت ۲۸۰ تا ۳۴۰ تک فروشی میفروشند رایگان هدیه میدهیم با خرید یک عدد یک عدد دیگر رایگان هدیه میدیم به انتخاب خوده خریدار
خواهش میکنم شروع کردیم و اطلاع میدیمممنون دوست عزيز،ممنون ميشم اگه شروع كرديد اطلاع بديد
سلام داریم عکس هارا آماده میکنیم که ارسال کنیم هم برای شما و هم برای خریداران عمده صبر کنید تا شب ارسال میشه برایتان ایمیتان را بدید در این جا که شب همه عکس ها ارسال شودسلام جناب فروشنده محترم عباس زاده هستم منتظر ارسال عکس از عینکی که قول دادین هستم عکس هم ارسال کردم رنج قیمتم عرض کردم مهم نیست زیاد . لطفا زحمتشو بکشین ممنونم ازتون
اگر ایمیل ندارید نمیخواد ایمیل ارسال کنید براتون آپلودش میکنم که شب بتونید دانلود کنید و نگاه کنیدسلام جناب فروشنده محترم عباس زاده هستم منتظر ارسال عکس از عینکی که قول دادین هستم عکس هم ارسال کردم رنج قیمتم عرض کردم مهم نیست زیاد . لطفا زحمتشو بکشین ممنونم ازتون