• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک آفتابی مردانه و زنانه اصل و اورجینال و های کپی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
سلام سال نو مبارک جناب بلاخره چنتا عینک صفحه کشیده برا ما ارسال نکردی یه چنتا به ایمیلم فرستادی بعدشم نوشتی بقیش فردا ولی خبری نشد لطفا اگه وقت شد عکس به ایمیلم بفرست ممنون میشم

amir ho3in

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت تک فروشی 110 هست یکی بخری یکی رایگان به به انتخاب خودت هدیه میگیری قیمت مغازه های بالا شهر که سر به فلک هست
کارتنی 500 تایی هست یه 800 تا دارم اگر بخواین کارتنی خرید کنید به قیمت عمده میدیم
عزیز بنده مصرف کننده هستم
یعنی این 110ت ک بخرم میتونم یک عینک دیگه به انتخاب خودم بخرم ؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز بنده مصرف کننده هستم
یعنی این 110ت ک بخرم میتونم یک عینک دیگه به انتخاب خودم بخرم ؟
بله درست متوجه شدید با همان کیفیت و میتوانید بیرون هم قیمت کنید که چند میفروشند

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام سال نو مبارک جناب بلاخره چنتا عینک صفحه کشیده برا ما ارسال نکردی یه چنتا به ایمیلم فرستادی بعدشم نوشتی بقیش فردا ولی خبری نشد لطفا اگه وقت شد عکس به ایمیلم بفرست ممنون میشم
سلام والا سرم خیلی شلوغ هست دوست عزیز عینک کشیده براتون چند تا تو این هفته ارسال میکنم

amir ho3in

Registered User
لایک‌ها
11
بله درست متوجه شدید با همان کیفیت و میتوانید بیرون هم قیمت کنید که چند میفروشند
اینجوری ک عالیه ، فقط عینک 110ت اصل هست دیگه ؟
بنده مشهد هستم شرایط خرید و ارسال برام بفرستید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
اینجوری ک عالیه ، فقط عینک 110ت اصل هست دیگه ؟
بنده مشهد هستم شرایط خرید و ارسال برام بفرستید
های کپی هست و طرح مثل عینک های 35 تومنی نیست
اصل اون عینک هایی که شما میخواهید بالای 1/5 تا 2 هست که تو ایران هم نیست و نگرد که پیدا نمیکنی اگر باشه مسافری چند عدد اومده
کیفیت عینک ها های کپی هست و برابر با اصل هست و فقط کیفیتش به نسبت اصل پایین تر هست و دارای استاندارد های جهانی uv400 و هستند و کیفیت عینک ها هم که عالی هست همان طور که در تصویر مشاهده میکنید تو تاپیک شماره حساب آخر هست
واریز کردید براتون ارسال میشه با پست و بعد از ارسال نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق و کد پستی دقیق و شماره همراه و ثابت ارسال میکنید تا براتون ارسال بشه
سفارشی 6 تومن و پیشتاز هم 10 هست سفارشی 5 تا 7 روزه و پیشتاز 2 روزه به دستتان میرسد 110 + هزینه ارسال = دو عدد عینک با کیف و دستمال یا علی شب خوش

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
بخدا چند بار رفتم خیابون فلسطین عینک بخرم نخریدم گفتم بجاش میتونم از شما با اطمینان خرید کنم چون صادقانه به خریدار میگید کدوم اصله کدوم فیک منظورم از عینک کشیده صفحه بزرگ نیست صورتم پهنه هر عینکی میزنم برایه کنارهایه گوشام کوچیکه میخوام درست به پهنایه صورتم باشه بازم ازتون ممنونم

amir ho3in

Registered User
لایک‌ها
11
های کپی هست و طرح مثل عینک های 35 تومنی نیست
اصل اون عینک هایی که شما میخواهید بالای 1/5 تا 2 هست که تو ایران هم نیست و نگرد که پیدا نمیکنی اگر باشه مسافری چند عدد اومده
کیفیت عینک ها های کپی هست و برابر با اصل هست و فقط کیفیتش به نسبت اصل پایین تر هست و دارای استاندارد های جهانی uv400 و هستند و کیفیت عینک ها هم که عالی هست همان طور که در تصویر مشاهده میکنید تو تاپیک شماره حساب آخر هست
واریز کردید براتون ارسال میشه با پست و بعد از ارسال نام و نام خانوادگی و آدرس دقیق و کد پستی دقیق و شماره همراه و ثابت ارسال میکنید تا براتون ارسال بشه
سفارشی 6 تومن و پیشتاز هم 10 هست سفارشی 5 تا 7 روزه و پیشتاز 2 روزه به دستتان میرسد 110 + هزینه ارسال = دو عدد عینک با کیف و دستمال یا علی شب خوش
ممنون از لطفتون به خاطر اطلاعات کاملتون به زوردی با شما تماس میگرم
شب بخیر

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
بخدا چند بار رفتم خیابون فلسطین عینک بخرم نخریدم گفتم بجاش میتونم از شما با اطمینان خرید کنم چون صادقانه به خریدار میگید کدوم اصله کدوم فیک منظورم از عینک کشیده صفحه بزرگ نیست صورتم پهنه هر عینکی میزنم برایه کنارهایه گوشام کوچیکه میخوام درست به پهنایه صورتم باشه بازم ازتون ممنونم
خواهش میکنم دوست عزیز ممنون از صبوری تان و بابت اطمینانتان عزیز عکس تان را برای من تو پیام خصوصی ارسال کنید که به شما بگم چه عینکی مناسب شما هست و برای من هم بهتر خواهد بود و راحت تر به شما کمک میکنم

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز یک سالی گذشت، قرار شد برام مدل های ویفرر صفحه کوچیکتو بفرستی .

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز یک سالی گذشت، قرار شد برام مدل های ویفرر صفحه کوچیکتو بفرستی .
سلام من الان با گوشی موبایلم تک فروشی چون دردسر زیاد داره و نمیرسم نمیشه جواب همه را بدیم چون محل کارمان هم سرمان شلوغ هست و ارسالی عینک داریم فقط تعداد بالا و عمده کار میکنیم اگر تعداد میخواهید در خدمتم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوست عزيز، تك فروشي داريد؟
اگه اره مدل هاي اصل چه برندي موجود داريد ؟
سلام تک فروشی خیر نداریم فقط عمده و تعداد بالا و کارتنی
اصل فقط ری بن شیشه الماسی داریم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوست عزيز، تك فروشي داريد؟
اگه اره مدل هاي اصل چه برندي موجود داريد ؟
تک فروشی کمتر از ۱۵ روزه دیگه شروع میکنیم ۱۵ روزه دیگه عینک ری بن اصل و اورجینال و های کپی که مغازه ها به قیمت ۲۸۰ تا ۳۴۰ تک فروشی میفروشند رایگان هدیه میدهیم با خرید یک عدد یک عدد دیگر رایگان هدیه میدیم به انتخاب خوده خریدار

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
تک فروشی کمتر از ۱۵ روزه دیگه شروع میکنیم ۱۵ روزه دیگه عینک ری بن اصل و اورجینال و های کپی که مغازه ها به قیمت ۲۸۰ تا ۳۴۰ تک فروشی میفروشند رایگان هدیه میدهیم با خرید یک عدد یک عدد دیگر رایگان هدیه میدیم به انتخاب خوده خریدار
ممنون دوست عزيز،ممنون ميشم اگه شروع كرديد اطلاع بديد

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
سلام جناب فروشنده محترم عباس زاده هستم منتظر ارسال عکس از عینکی که قول دادین هستم عکس هم ارسال کردم رنج قیمتم عرض کردم مهم نیست زیاد . لطفا زحمتشو بکشین ممنونم ازتون

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام جناب فروشنده محترم عباس زاده هستم منتظر ارسال عکس از عینکی که قول دادین هستم عکس هم ارسال کردم رنج قیمتم عرض کردم مهم نیست زیاد . لطفا زحمتشو بکشین ممنونم ازتون
سلام داریم عکس هارا آماده میکنیم که ارسال کنیم هم برای شما و هم برای خریداران عمده صبر کنید تا شب ارسال میشه برایتان ایمیتان را بدید در این جا که شب همه عکس ها ارسال شود

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
اگر ایمیل ندارید نمیخواد ایمیل ارسال کنید براتون آپلودش میکنم که شب بتونید دانلود کنید و نگاه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا