سوال بنده هم هستمدل های کررا هم موجود دارین ؟ سایز بندی هم داره عینک ها برای صورت بزرگ و اینکه امکان خرید حضوری هم هست ؟
ادرس رو برای من هم بفرستید
با سلام کررا همه مدل ها مدل موجود هست همه عینک ها سایز بندی دارند هم بزرگ هست و هم کوچک حضوری فقط به صورت پارتی میباشدمدل های کررا هم موجود دارین ؟ سایز بندی هم داره عینک ها برای صورت بزرگ و اینکه امکان خرید حضوری هم هست ؟
ادرس رو برای من هم بفرستید
با سلام AO اصل و شیشه سنگی هم موجود داریم تعداد یا تک کارتن 440 تایی تعداد بالا هم بخواهید موجود داریم تک میخواهید یا تعداد ؟سوال بنده هم هست
+ اینکه مدل oa هم دارید؟پخ کنید ممنون میشم
مدل های کائوچو چی؟؟
کائوچویی هم موجود هست در آینده عکس و مدل ها ارسال میشودسوال بنده هم هست
+ اینکه مدل oa هم دارید؟پخ کنید ممنون میشم
مدل های کائوچو چی؟؟
بنده تک میخوامبا سلام AO اصل و شیشه سنگی هم موجود داریم تعداد یا تک کارتن 440 تایی تعداد بالا هم بخواهید موجود داریم تک میخواهید یا تعداد ؟
اون های که زدیم 150 دوتاهست با یه خرید یکی دیگه به انتخاب خودتان هدیه میگیرید در کل پولی پرداخت نکردید به قیمت واردات و اون هایی که زدیم اصل هستند اصل هستند و میتوانید از 1000 جا سوال و قیمت کنید که چند دارند میفروشند و اون هایی که زدیم 3 تا برای عینک های 35 تومانی هست که عینک و اسپری و بطری آب جادویی همراهش هست و اسپری و بطری رایگان هستبنده تک میخوام
یعنی اگر یکی بگیرم 150 تومن 3 تا بهم میدید؟
عزیز سایز بندی دارن ؟1-با خرید یک عدد عینک آفتابی اصل همراه با پک کامل به قیمت 150 هزار تومان یک عدد دیگر به انتخاب خودتان عینک آفتابی اصل همراه با پک کامل به قیمت 150 هزار تومان از ما کاملا رایگان و مجانی به قیمت واردات مستقیم و بدون واسطه هدیه بگیرید
2- با خرید یک عدد عینک آفتابی به قیمت 110 هزار تومان یک عدد دیگر به انتخاب خودتان به قیمت 110 هزار تومان از ما کاملا رایگان و مجانی هدیه بگیرید
3-عینک های ازان جوایزش اسپری پنچرگیری و بطری آب میباشد به زبان ساده
با خرید یک عدد عینک آفتابی با هزینه ارسال رایگان در مجموع به قیمت 35 هزار تومان یک عدد اسپری پنچرگیری و باد کننده لاستیک و یک عدد بطری آب جادویی از ما کاملا رایگان و مجانی هدیه بگیرید
سلامبا سلام پخ شد
تو پیام پخ شدسلام
لطفا آدرس سایت را برای بنده نیز پخ کنید.
ممنون
بله موجود دارم تعداد هر تعداد بخواهید موجود میباشدعزیز 3025 aviator می خوام ولی با قاب طلایی نه نقره ای و شیشه دودی نه سبز والبته اصل . اگه موجود داری بگو
عکس مدلی را که میخواهید از سایت های خارجی یا ایرانی جستجو کنید و برای ما ارسال کنید چون خودمان عکس خیلی از ری بن ها را هنوز نگرفتیم و تو این هفته ۵۰ تا ۸۰ مدل عکس عینک هارا میزاریمعزیز 3025 aviator می خوام ولی با قاب طلایی نه نقره ای و شیشه دودی نه سبز والبته اصل . اگه موجود داری بگو
سلام شنبه شب ارسال میکنم الان با موبایلم هستم فردا براتون ارسال میکنمداداش اون کررا که می خواستم رو برای من ارسال نکردی عکسشو