• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک اسپورت WILEYX (همراه با 4 لنز)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان لطف کنید قیمت های پیشنهادیتون رو همینجا اعلام کنید.ممنون.

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام.
دوست عزیز لطف میکنید مدل دقیق یا لینک به همراه مشخصات کامل رو بفرمایید
مرسی

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
چند نفر از دوستان میخواستن بدونن که uv این عینک چنده،من هم بردم یه گالری عینک برام تست کرد
گفت که:این عینک uv400(هر 4تا لنزش)هست،آنتی رفلکس هم هست.
عکس تست uv اضافه شد.

داستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نظر من که داری مفت میدی...قیمت پایه رو ببر 50...

من پسر عموم و پسر عمم وارد کننده عینک های طبی و آفتابی از چین به ایران هستند... البته این عینک شما آمریکایی نیست...چون عینک آمریکایی یا ایتالیایی اصلا به هیچ عنوان

زیر 300 هزار تومن گیر نمیاد تو ایران.... اونم یسری اورجینال فروشهای خیابون کاخ دارن...یه سر به خیابون کاخ بزنی میبینی که عینک اورجینال آدیداس 2 ملیون تومن هم داریم...

به هر حال این عینک درسته که چینیه ولی بیشتر از 25 تومن می ارزه....همینو از عینکسازی بخوای بخری هیچی نباشه 50 مایشه...

عدسی آنتی رفلکس پلانو ( یعنی بدون نمره) جفتی 14 تومنه ..حالا شما حساب کن گفتی 3 جفت یدک داره...42 تومن فقط عدسیشه...فریمش هم 20 تومن حدود 60 تومن

مایشه

البته پدر خودمم گه گاهی میره چین ....عینک وارد میکنه اون made in usa که زده رو دسته عینک الکیه ( ساخت چین)...البته پول گمرکش بیشتر میشه....made in italy هم همینطور

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
به نظر من که داری مفت میدی...قیمت پایه رو ببر 50...

من پسر عموم و پسر عمم وارد کننده عینک های طبی و آفتابی از چین به ایران هستند... البته این عینک شما آمریکایی نیست...چون عینک آمریکایی یا ایتالیایی اصلا به هیچ عنوان

زیر 300 هزار تومن گیر نمیاد تو ایران.... اونم یسری اورجینال فروشهای خیابون کاخ دارن...یه سر به خیابون کاخ بزنی میبینی که عینک اورجینال آدیداس 2 ملیون تومن هم داریم...

به هر حال این عینک درسته که چینیه ولی بیشتر از 25 تومن می ارزه....همینو از عینکسازی بخوای بخری هیچی نباشه 50 مایشه...

عدسی آنتی رفلکس پلانو ( یعنی بدون نمره) جفتی 14 تومنه ..حالا شما حساب کن گفتی 3 جفت یدک داره...42 تومن فقط عدسیشه...فریمش هم 20 تومن حدود 60 تومن

مایشه

البته پدر خودمم گه گاهی میره چین ....عینک وارد میکنه اون made in usa که زده رو دسته عینک الکیه ( ساخت چین)...البته پول گمرکش بیشتر میشه....made in italy هم همینطور

ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز.من خودم زیاد تو کار عینک نیستم،اینم ایران خریداری نشده،برام آوردن.حالا شاید دوستان با توجه به این که کاربر جدید هستین توجهی نکنن ولی امیدوارم کسی که اینجا قیمت میده ارزششو بدونه.این عینک هم چون دست دوم حساب میشه(با این که خیلی تمیزه) قیمت حداقل رو برای مزایده گذاشتم که فروش بره.با این حال امیدوارم که به قیمت فروش بره.بازم ممنون از شما.
راستی نگفتی با این اوصاف،خودت خریدار نیستی :D;)

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
1. آنتی فاگ هم داره؟! منظورم اینه که شیشه از داخل بخار نمیگیره؟! تستش راحته، جلوی بازدم دهان قرار بده و ببین بخار روی شیشه تشکیل میشه یا نه...
2. انتهای دسته عینک قابلیت خم شدن دور گوش رو هم داره یا اینکه پلاستیک خشک هست؟
3. بند هم داره؟

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
1. آنتی فاگ هم داره؟! منظورم اینه که شیشه از داخل بخار نمیگیره؟! تستش راحته، جلوی بازدم دهان قرار بده و ببین بخار روی شیشه تشکیل میشه یا نه...
2. انتهای دسته عینک قابلیت خم شدن دور گوش رو هم داره یا اینکه پلاستیک خشک هست؟
3. بند هم داره؟
اره دوست عزیز، آنتی فاگ داره.
انتهای دسته قابلیت خم شدن نداره.
بند کشی هم داره که قابلیت اتصال به دسته هاش در جای مخصوصش داره که میشه جداش کرد.یه بند کشیه به پهنای 1.5 سانت که روش wileyx درشت حک شده.کاملا سالمه.(سعی میکنم عکس ازش بذارم)

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
اره دوست عزیز، آنتی فاگ داره.
انتهای دسته قابلیت خم شدن نداره.
بند کشی هم داره که قابلیت اتصال به دسته هاش در جای مخصوصش داره که میشه جداش کرد.یه بند کشیه به پهنای 1.5 سانت که روش wileyx درشت حک شده.کاملا سالمه.(سعی میکنم عکس ازش بذارم)

اگه آنتی فاگ و بند اصلیشو داره، 32 خریدارم اگر مایل بودید پخ بدید.

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از همه.پخ داده خواهد شد.

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
upppppppppppppp

Last edited:

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون دوستان.پخ دادم.امیدوارم نهایتا خریدار راضی باشن.فروش نهایی شد،همینجا اعلام میشه.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان فروش نهایی شد، بنده فردا صبح ساعت 8 مبلغ مورد نظر رو میریزم به حساب این عزیز فروشنده و ایشون هم پست میکنن، وقتی هم عینک دستم رسید اعلام میکنم و امتیاز میدم...
با تشکر

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
شرمنده دوست من.خلاف قوانین نمیتونم عمل کنم،اگرچه خیلی دوست داشتم با قیمت بالاتر فروش بره.اینشاال.. بهترش گیرت بیاد ;)

ممنون دوست من، واسه پرواز می خواستم ولی ظاهراً قسمت ما نبود
خوشحالم که فروشنده متعهدی هستی :)
امیدوارم که مبارک خریدار و فروشنده باشه

پ.ن: پست منو کی پاک کرده؟؟!!!! :blink:
بعضی از مدیرا دارن حماقت به نهایتش می رسونن :blink:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان عینک به دست بنده امروز رسید، دقیقا همون چیزی بود که دوستمون فرموده بودن و من کاملا راضی ام از این معامله...

با تشکر از دوستان
پایان تاپیک!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا