با سلام
متاسفانه این مدل موجود نیست ولی در صورت تمایل اورجینال این مدل قابل تهیه هستش. اواخر خرداد انشاالله در سفری که در پیش دارم سفارشات خاص دوستان را وارد میکنم
برای طبی و افتابی شدن باید از عینک سازهای خبره کمک بگیرید. در حال حاضر فقط عینک های ورزشی به صورت گسترده چنین امکانی را دارن و عینک های برندهای معروف که برای استفاده روزمره هستند به ندرت چنین قابلیتی را دارند مگر اینکه برای انها توسط یک عینک ساز ماهر قالب تهیه کنید.
ممنون
ولی من قصد دارم تا پیس از خرید عینک افتابی ،بدم به عینک ساز تا شیشه عینک افتابی را بردارد و بجاش عدسی طبی که در کارخانه افتابی شده را بجاش بذاره .
نگاهی به عینک هاتون کردم و از عینک ویفرر ری بن خوشم اومد . سوالی که داشتم اینه که وزن این عینک سبک هست ؟ عینک بیس نداره و ایا صاف هست؟ و از سایز 56 بزرگتر ندارین و بنظرتون 56 کوچک نمیشه ؟
با سلام مجدد خدمت شما دوست گرامی
یکی مهم ترین نکات مثبتی که در این عینک میتونم اشاره کن 1- وزن فوق سبک ان هستش که به هیچ وجه حس نمیکنید که عینک روی صورتتون هستش ( مشکلی وزن در اکثر مدلهای وای فارر وجود داشت که در یکسال اخیر با معرفی مدلهای چدید از جمله این مدل این مشکل هم رفع شده ) 2- لنزهای بسیار شفاف و با کیفیت که کوچکترین فشاری بر روی دید شما نمیاره.
اگر دقایقی صبر کنید تا چند دقیقه دیگر عکس های بیشتر از این مدل را در پست 3 صفحه اول میتونید مشاهده کنید
قیمت این مدل رو برام بفرستید
چه رنگ بندی هایی داره ؟
rayban3025
اين عينک 100درصد اورجينال و شخصي واردات همراه با لنزهاي تمام شيشه اي نشکن و بسيار شفاف هستش. اين لنزها الماسي 100 درصد اورجينال هستن که براقيت خاصي در ان وجود دارد. حتي کساني که سررشته خاصي از عينک نداشته باشند با مشاهده کيفيت لنز و فريم ميتوانند به اورجينال بودن اين عينک پي ببرند.
تمامي کدهاي عينک به صورت طلايي روشن و ليزري برجسته بر روي فريم حک شده است.
داراي فريم فلزي مشکي مات که فقط در مدلهاي اورجينال ديده ميشود.
از اين مدل فقط به تعداد بسار محدود وارد شده است
داراي کيف 100 درصد اورجينال شرکتي همراه با دستمال و اسپري تميز کننده
دوستان گرامی : عکس تمامی مدلهای پست 1 در پست شماره 3 قرار داده شد دوستان میتونن برای مشاهده عینک هایی که با قیمت مناسب و به صورت حراجی قرار داده شدن به پست شماره 2 مراجعه کنند
با سلام خدمت شما دوست گرامی
به دلیل اینکه بازار پر شده از مدلهای کپی این مدل برای همین این مدل را وارد نکردم. ولی مدلهای تاپ فلت زیباتر و اورجینال هستش که میتونید در صفحه 1 مشاهده کنید
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ریبن امریکایی فعلا یک عدد موجود هستش که در صفحه اول عکسش هستش
بنده 1 تیر عازم هستم و در حال جمع اوری سفارشات خاص دوستان هستم
ایتالیاییش قابل تهیه هستش. اون عبارت bl هم فقط روی مدلهای تحت لیسانسش هستش و مدلهای ایتالیایی اصلی این عبارت را ندارن. ولی در کل عینک فوق العاده خاص و زیبا و از طرفی نسبتا کمیاب تر نسبت به دیگر مدلهای ریبن هستش