بارها گفته ام که بزرگواری شما دوستان بنده را شرمنده و مسئولیت بنده بیشتر میکنهیک عدد عینک پورشه دیزاین از اقا جواد عزیز خریداری شد و به دستم رسید
همه چیز طبق فرموده خود ایشون بود و در یک کلام عاااالی بود
ممنون از لطفی که داشتیدسلام دوستان چندوقتی بود دنبال خرید یک عینک مناسب بودم از بس سایتای مختلف رو رفتم خسته شدم تصمیم گرفتم خودم یه وبلاگ در رابطه با عینک آفتابی ، شرایط استاندارد بودن عینک آفتابی ، رنگ مناسب محیط، فریم مناسب صورت و عینک کودکان و ... بنویسم. مطالبش واقعا کامل و مفیده سر بزنید و نظرتون رو بگید ممنون
http://sunglass.blogfa.com
خدمت شریفتون به صورت مفصل اطلاعات تکمیلی ارسال شدسلام دوست عزیز قیمت ها تو چ رنجی هستن؟؟مثلا این مدل؟مدل زیاد هست منتهی میخوام ببینم مینیمم و ماکسیمم قیمت ها چقدرن؟
سلامبارها گفته ام که بزرگواری شما دوستان بنده را شرمنده و مسئولیت بنده بیشتر میکنه
انشالله که سربلند و سرافراز باشید
ممنون از لطفی که داشتید
مطالب خوبی بود که دوستان میتونن استفاده کنن
خدمت شریفتون به صورت مفصل اطلاعات تکمیلی ارسال شد
حراج چند مدل پر فروش به دلیل تک مدل شدن فقط به مدت 2 روز
برای دیدن اطلاعات هر مدل به صفحه اول تاپیک مراجعه فرمایید
جدید ترین مدلهای 2016 در صفحه اول تاپیک و سایت لاکچری اپتیک به روز شدند
با ما مشاوره تخصصی را تجربه کنید
حتی اگر قصد خرید از بنده را ندارید........
ارتباط از طریق پی ام در انجمن و یا تماس , پیامک , telegram , line , whats app
09396269191
شعار همیشگی ما :
ساده زیباست.....
کانال تلگرام ما
telegram.me/Luxery_optic
برای دیدن تمامی مدلها و دانستنی های مفید از سایت ما دیدن فرمایید :
لاکچری اپتیک
فروش با شرایط و تخفیفات ویژه ادامه دارد .................
خدمت شریفتون پی ام ارسال شدسلام
ببخشید قیمت مورد عکس اول چند در میاد؟
sent from my J700fd
مدلها متنوع هستن ولی به نظر من مدل 8566 پورشه با لنز قهوه ای کار بسیار خوبی هستشسلام کدوم عینکتون با رنگ قهوه ای موجوده ادرس مغازتون کجاست؟
خدمت شریفتون اطلاعات کامل ارسال شدسلام
قیمت پرسول dark havana رو لطف کنید.
بنده با شما موافق هستم ولی با توجه به 8 سال فروش تخصصی عینک افتابی در فضای مجازی باید بگم که هیچ کدام از این فیلد ها نمیتونه به صورت قطعی در انتخاب عینک به شما کمک کنه. بهترین فاکتور برای انتخاب عینک افتابی به صورت غیر حضوری مشاوره تخصصی فروشنده هستشکاش سایتتون فیلترهایی مثل وبسایت لوناتو داشت
با سلامآقا جواد قیمت http://www.overpic.net/viewer.php?file=x7eepxl9wdhpw56qhne.jpg
رو لطف میکنید ؟
های کپی هست ؟
عینک هایی در این سبک دیگه ندارید ؟
تحویل سفارشات با پست پیشتاز و به صورت کاملا رایگان هستشتحویل چند روزه است؟ و این که اورجینال است یا کپی؟ می خواهم به شخص دیگری معرفی کنم، خودم خریدار نیستم.
جناب فتاحی با تشکر فراوان از لطف بی دریغ شمادو عدد فریم طبی پرادا و پورشه به فاصله یک هفته از جناب براتی خریداری شد.
واقعا درجه 1 هم خود ایشون هم عینک ها.
توصیه میکنم حتما در این زمینه از آقا جواد عزیز مشاوره بگیرید. از اهالی فن و بسیار محترم و مشتریمدار هستند.
انشاألله قسمت بشه باز مزاحم ایشون بشیم...
اطلاعات تکمیلی خدمت شریفتون ارسال شدقیمت هاشونو رو بهم پیام بدین
با سلام خدمت شما دوست گرامیسلام دوست عزیز من عینک کد RB 3026 BLACK رو لازم دارم آیا شما موجود دارید ؟ یه سوال هم دارم اینکه چرا همین کار شما رو رو توی سایت های دیگه مثل این سایت دارن چند برابر قیمت میفروشن؟ ممکنه کیفیت فرق کنه؟
لطف شما همیشه همراه من بودهیه عدد عینک ری بن aviator از جناب براتی عزیز خریداری شد
و باید از راهنمایی و وقتی که برای بنده گذاشتن تا انتخاب خوبی داشته باشم تشکر کنم .
خدمت شریفتون اطلاعات کامل ارسال شدسلام
مدل GUCCI جنس شیشه یا طلق؟ قیمت؟
عدم درج قیمت ها به دلایل بسیار مختلف هستش که توضیحات مفصل خدمت شریفتون اسال شدلطفا قیمت ها رو بزارید
سپاس
از این مدلها زیاد بود که قبل از اگهی در سایت فروخته شدنداز این جور عینک ها ندارید ؟
مشاهده پیوست 996075
در کشورهای کویت - چین - روسیه - بلاروس و هر 4 ماه یکبار در هلند به صورت حضوری میتونم خدمت شریفتون تحویل بدمسلام
بعد از خرید به خارج از ایران هم ارسال میکنید؟
RAYBAN 3025
این عینک همانطور که اکثر دوستان میدونن نیاز به هیچ توضیحی نداره
به درخواست دوستان تعدادی از رنگ های سفارشی این عینک را که بسیار کمیاب میباشند را وارد کردم.
به جرات میتونم بگم این رنگ بندی ها حتی در خارج از کشور هم جلب توجه میکنند و بسیار جذاب هستن
برخی مدلها 100 درصد اورجینال شرکتی و تعداد محدودی تحت لیسانس مستقیم شرکتی هستن
دارای رنگ بندی کامل لنزها
بدنه تمام ALUMINIUM
رنگ های بسیار خاص و کمیاب
دارای لنزهای ANTIREFLEX فوق العاده شفاف و زیبا
دارای فریم تمام فلزی الومینیومی فوق العاده سبک
دوستان توجه کنند عینک ها نسبت به عکس ها فوق العاده با کیفیت تر و دارای لنزهای شفاف تر هستن
دارای پک کامل شرکتی ( به دلیل کم کردن هزینه خرید و واردات پک های ارائه شده تحت لیسانس هستن )
دربالای هر عینک کدرنگ فریم و لنز که بر روی بدنه فریم حک شده نوشته شده که یکی از علائم مهم در عینک های اویاتور ریبن مخصوصا در مدلهایی که دارای لنزهای بسیار خاص می باشند هستش.
برای دریافت عکس های بیشتر پی ام لطفا
ارتباط از طریق تماس , پیامک , telegram , line , whats app
09396269191
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb 3025 002/32
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb 3025 001/51
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 001/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 002/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3025 003/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : 001/3F
کد رنگ فریم و لنز عینک : 004/51
کد رنگ فریم و لنز عینک : 014/51
کد رنگ فریم و لنز عینک : 002/51
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RAYBAN 3026
این عینک همانطور که اکثر دوستان میدونن نیاز به هیچ توضیحی نداره
به درخواست دوستان تعدادی از این رنگ سفارشی را که بسیار کمیاب میباشد را وارد کردم.
به جرات میتونم بگم این رنگ بندی حتی در خارج از کشور هم جلب توجه میکنند و بسیار جذاب هستن
100 درصد اورجینال شرکتی
رنگ بسیار خاص و کمیاب
دارای لنزهای انتی رفکلس فوق العاده شفاف و زیبا
دارای فریم تمام فلزی الومینیومی فوق العاده سبک
دوستان توجه کنند عینک ها نسبت به عکس ها فوق العاده با کیفیت تر و دارای لنزهای شفاف تر هستن
دارای پک کامل شرکتی و اورجینال
برای دریافت عکس های بیشتر پی ام لطفا
ارتباط از طریق تماس , پیامک , telegram , line , whats app
09396269191
کد رنگ فریم و لنز عینک : rb3026 003/2f
کد رنگ فریم و لنز عینک : 014/51