dralireza86
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
سلام لطف کنید قیمت و توضیحات 2 مدل hermes و cartier رو برای من ارسال کنید ممنون
اقا دومی رو بگبر . در بین این 2 تا دوممی محافظه کارانه تره و البته شکیل تر منم یکشو خریدم شانس ما 4 روز تو اداره پست مانده به تعطیلی خوردیممن بین دو مدل زیر گیر کردم.
http://img.overpic.net/thumbs/9/e/y/x9eyyglc1xfwygcu04d5_s.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/p/h/5/xph51gds71smv8wdatp_s.jpg
عینک یه چیزی هست که باید آدم تست کنه رو صورت موندم دوستان چجوری بدون تست میخرن مارم راهنمایی کنند
ماله کدوم برنده؟ سایتی چیزی داره چک کنماقا دومی رو بگبر . در بین این 2 تا دوممی محافظه کارانه تره و البته شکیل تر منم یکشو خریدم شانس ما 4 روز تو اداره پست مانده به تعطیلی خوردیم
خدمتتون ارسال شدسلام لطف کنید قیمت و توضیحات 2 مدل hermes و cartier رو برای من ارسال کنید ممنون
اطلاعات تکمیلی خدمتتون ارسال شدقیمت ویفری فریم مات رو می خواستم (رنگ مشکی)
پی ام فرستاده شدسلام:ریبن ویفری کاملا اصلی و اورجینال همراه با پک کامل و خاصیت منحصر به فرد بودن پلاریزد. فوق العاده سبک و با فریم کربنی مات چنده؟
سلام بامداداقا دومی رو بگبر . در بین این 2 تا دوممی محافظه کارانه تره و البته شکیل تر منم یکشو خریدم شانس ما 4 روز تو اداره پست مانده به تعطیلی خوردیم
دوست عزیزم فکر میکنم اطلاعات تکمیلی را براتون فرستاده بودم. این مدل از تولیدات شرکت اسپرینتو هستش که این مدل کلاب مستر واقعا جای خودش را در بین علاقه مندان باز کرده. متاسفانه اخرین عدد از این مدل را یکی از دوستان خریداری کردن و قرار هست مبلغ را واریزکنند. اگر منصرف شدن به شما اطلاع میدن ولی تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه بر اساس توضیحاتی که خودتون داده بودید به این نتیجه رسیدیم که اولی براتون مناسب تر هستش. ولی در کل نظر اخر با خودتون هستش.ماله کدوم برنده؟ سایتی چیزی داره چک کنم
خدمتتون ارسال شدba salam.age emkan dare ghymate .model hermes v cartier ro begide
خدمت شریفتون ارسال شدن فريم هاي چندن؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اطلاعات تکمیلی و عکس ها براتون ارسال شدالبته منظورم به ويفرر اوريجينال بود
اگع ميشه چندتا عكس بيشتر ازش برام بفرستيد
از بغل در حالتي كه دسته هاش باز شدن، و از جلو
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
تمامی مشخصات خدمت شما ارسال شدba salam.mark hermeso mikham.age emkan dare nahve kharido begid.va akharin ghemate varizi.
با سلام دوست عزیزممدل JIOVANI میخواستم
پی ام فرستادمba salam.shomare kart migid lotfan.