• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک RayBanUSA اصل آمریکا قیمت بالاست اگه نمیتونی نیا تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

losts

Registered User
لایک‌ها
12
عینک RayBan USA اصل آمریکا (خلبانی) با تضمین تایید توسط هر عینک ساز یا فروشگاهی که شما قبول داشته باشید هر چند از قیافه معلومه اصله.
رنگ شیشه دودی:
RAYBANusa1.jpg
RAYBANusa2.jpg
RayBan1.jpg
RayBan2.jpg
RayBan3.jpg
RayBan4.jpg
قیمت 800
تحویل تهران

Last edited:

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
کاملا اصله!
دوست عزیز شما که جنس اصل استفاده میکنی لااقل اسمشو یاد بگیر

بهش میگن آویاتور

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
خب شما گوشی گلسیتو میگی کهکشان؟!

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
ریین اصل امریکایی تا اونجایی که م میدونم دیگه تولید نمیشه چون امتیاز ریبن رو یک شرکت ایتالیایی خرید چندین سال پیش.چون در ریبن های به اصطلاح خلبانی به دلیل فشار هوا در ارتفاع چندین هزارپایی که منجر به ترک خوردهن شیشه اون میشد از جیوهاستفاده کردن سازمان دارویی امریکا تولید اونهارو چون به مرور زمان باعث اسیب به چشم میشد ممنوع کرد و یک شرکت ایتالیایی امتیازشو خرید و به تولید اونها بدون جیوه ادامه داد تا الان....اگه اصلی و قدیمی باشه یعنی تو شیشه اش جیوه موجود باشه امواج ریموت کنترل ازش عبور نمیکنه یعنی اگر عدسی عینک وسط ریموت کنترل و یک دستگاه مثلا تلوزیون قرار بگیره ریموت عمل نمیکنه...ممکنه عینکتون اصل لیتالیا باشه ولی امریکایی اصلا نیست..ضمن اینکه روی عدسی ریبن قدیمی ها به جای حروف RB که الان روی ریبن های ایتالیایی حک شده حروف BL حک شده.

losts

Registered User
لایک‌ها
12
کاملا اصله!
دوست عزیز شما که جنس اصل استفاده میکنی لااقل اسمشو یاد بگیر

بهش میگن آویاتور
بابا مارک باز ...

ممکنه عینکتون اصل لیتالیا باشه ولی امریکایی اصلا نیست
و اگر یک نفر معتمد شما در صنف عینک تایید کرد که اصل آمریکاست چی ...؟

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی این عینک حداقل ماله 14 سال پیشه ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
میشه مدلشو بگی ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
روی دسته یک سری عدد خیلی ریز نوشته مطمئن نیستم درست تونسته باشم بخونم: RB 110261 بقیه ارقام رو نمی تونم بخونم ذره بین هم دم دست ندارم.

یه زحمت بکشید یه لینک قیمت براش بزارید،چون منم ریبن آمریکا دارم،اما قیمتاش اینجوری نیست

losts

Registered User
لایک‌ها
12
مهندس جان لینک قیمت از کجا پیدا کنم؟
قیمت هم با توجه به اینکه عینک فروش آشنا 1 تومن قیمت گذاشت بنده 800 زدم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مهندس جان لینک قیمت از کجا پیدا کنم؟
قیمت هم با توجه به اینکه عینک فروش آشنا 1 تومن قیمت گذاشت بنده 800 زدم

مدلش رو سرچ بکنی قیمتش میاد عزیز جان
پس اینطور باشه منم باید ۱تومن بزارم دیگه :-D
تاپیک من رو ببین

losts

Registered User
لایک‌ها
12
شما بالاخره فروشنده ای یا خریدار؟

losts

Registered User
لایک‌ها
12
بچه آبدان نبود ...:shades2:

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213

losts

Registered User
لایک‌ها
12
با توجه به اینکه نه عکس درست حسابی از جاهای مختلف گذاشتی نه مدل و لینک میدی . من از روی جعبه و دستمالی که تو عکس گذاشتی 100% تضمین میدم که دسنمال و جعبه ریبن اصل نیست

ضمننا مدلش Outdoorsman هست

http://www.eyesave.com/images/products/RayBan.RB3029AviatorOutdoorsmanII.1264.jpg

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=10693440

اولاً که دو پهلو صحبت نکنید. دستمال و جعبه اصل نیست یا عینک؟
دوماً اگر منظورتون عینکه بابت تضمینی که میدید مسئولیت قبول میکنید؟ یعنی بنده اگر با شما قرار بزارم و بریم 2 -3 تا مغازه عینک فروشی معتبر و اونها اصالت رو تایید کردند شما بابت این حرف بی اساس چه خسارتی میدید؟
سوماً مرسی از لینک . خوب اینم لینک، دیگه ؟ ...

masoudsalamat

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیزم جسارتا اگر روی بریج (پل بین دو شیشه) عینکتون عبارت B&L RAY-BAN USA با همین فونت و حروف بزرگ حک نشده و توی شیشه با سبز خیلی کم رنگ عبارت BL بصورت متداخل حک نشده باشه و همین عبارت روی پد های گیرهای بینی نباشه عینکتون اصل امریکایی نیست و احتمال زیاد همونطور که دوستمون فرمودن ایتالیایی باید باشه این عرایض رو از اونجا میگم که سال 71 شمسی من 3 عدد ریبن اصل امریکایی رو خریدم که دو مدلش شبیه عینک شماست ( کلاسیک متال) و یک مدل دیگرش از نوع ویفرر هست این عینکها از سری بارسلونا 92 بودن که برای بازیهای المپیک اون سال تولید شده بودن و همین پشت کارتنش قید شده از دوتا از عینکها استفاده کردم ویه دونه از کلاسیک متالها رو همونطور آکبند نگه داشتم(22 سال هست از کارتنش بیرون نیومده و تسمه پلاستیکی که گارانتی عینک رو روی پل نگه میداره به رنگ زرد شده و فوق العاده شکننده !!) و قصد فروشش رو هم ندارم جالبه اون موقع هر کدوم رو دونه ای 20 هزار تومان خریدم امیدوارم در فروش این عینک زیبا موفق باشید

losts

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیزم جسارتا اگر روی بریج (پل بین دو شیشه) عینکتون عبارت B&L RAY-BAN USA با همین فونت و حروف بزرگ حک نشده و توی شیشه با سبز خیلی کم رنگ عبارت BL بصورت متداخل حک نشده باشه و همین عبارت روی پد های گیرهای بینی نباشه عینکتون اصل امریکایی نیست و احتمال زیاد همونطور که دوستمون فرمودن ایتالیایی باید باشه این عرایض رو از اونجا میگم که سال 71 شمسی من 3 عدد ریبن اصل امریکایی رو خریدم که دو مدلش شبیه عینک شماست ( کلاسیک متال) و یک مدل دیگرش از نوع ویفرر هست این عینکها از سری بارسلونا 92 بودن که برای بازیهای المپیک اون سال تولید شده بودن و همین پشت کارتنش قید شده از دوتا از عینکها استفاده کردم ویه دونه از کلاسیک متالها رو همونطور آکبند نگه داشتم(22 سال هست از کارتنش بیرون نیومده و تسمه پلاستیکی که گارانتی عینک رو روی پل نگه میداره به رنگ زرد شده و فوق العاده شکننده !!) و قصد فروشش رو هم ندارم جالبه اون موقع هر کدوم رو دونه ای 20 هزار تومان خریدم امیدوارم در فروش این عینک زیبا موفق باشید

ممنونم دوست عزیز این عینکها یه حس خاصی داره از دیروز خودم دارم استفاده میکنم اولا که احساس آرامشی به آدم دست میده دوم اینکه تصویر HD میشه :D احساس میکنم عینک تک تیراندازی زدم به چشمم.
بله همه مواردی که فرمودید رو داره.نوشته B&L RAY-BAN USA هم بین U.S.A نقطه داره و رنگش نزدیک به طلاییه. نوشته R.B زیر پدهای بینی هم برجسته است. روی شیشه سمت چپ که تو عکس معلومه نوشته RayBan روی اون یکی شیشه هم دو حرف RB حک شده.

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
بابا مارک باز ...

و اگر یک نفر معتمد شما در صنف عینک تایید کرد که اصل آمریکاست چی ...؟

برادر هر ریموت کنترلی رو امتحان کن...اگه ریموت عمل نکنه رو بدون که از اون قدیمی هاست و 800 براش کمه...این کارش تا یه تومنم براش میده...من اگه خودم صاحبش بودم عمرا نمیفروختم

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
چه قدر جر و بحث برای یک عینک فیک !

بله دوستان , این عینک با توجه به عکسهای کیف و ... کاملا فیک هست. ما یه زمانی از چین یه پارت وارد کردیم همه همین مدلی بود کیف هاشون. برین توی یوتیوب Fake RayBans vs Original Raybans رو سرچ کنید و تو ویدئو فاکتور های متغییری که نشون میده چی فیک هست و چی اصل هست رو پیدا کنید.

اما با فرض اصل بودن

800 تومان برای یک عینک خلبانی ریبن دست دوم که تولید آمریکا باشه هم یه رقم چرت و پرت هست , مگر اینکه یک آدم ابلهی پیدا بشه و از روی سفاهت بیاد و این شما این عینک رو بکنین تو پاچه اش !

دوم اینکه این ادبیات شما نشانگر شخصیت شماست. از همون موضوع تاپیک هم معلومه "قیمت بالاس اگه نمیتونی نیا تو" مثلا خواستی بازار گرمی کنی, شخصیتت رو زیر سوال بردی !

خیلی از دوستان اینجا عینک فیک یا کپی میفروشند, با قیمت معقول ولی شرافت دارند و بیان میکن که این عینک فیک هست و پول حروم در نمیارن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا