کاملا اصله!
دوست عزیز شما که جنس اصل استفاده میکنی لااقل اسمشو یاد بگیر
بهش میگن آویاتور
بابا مارک باز ...کاملا اصله!
دوست عزیز شما که جنس اصل استفاده میکنی لااقل اسمشو یاد بگیر
بهش میگن آویاتور
و اگر یک نفر معتمد شما در صنف عینک تایید کرد که اصل آمریکاست چی ...؟ممکنه عینکتون اصل لیتالیا باشه ولی امریکایی اصلا نیست
روی دسته یک سری عدد خیلی ریز نوشته مطمئن نیستم درست تونسته باشم بخونم: RB 110261 بقیه ارقام رو نمی تونم بخونم ذره بین هم دم دست ندارم.میشه مدلشو بگی ؟
روی دسته یک سری عدد خیلی ریز نوشته مطمئن نیستم درست تونسته باشم بخونم: RB 110261 بقیه ارقام رو نمی تونم بخونم ذره بین هم دم دست ندارم.
مهندس جان لینک قیمت از کجا پیدا کنم؟
قیمت هم با توجه به اینکه عینک فروش آشنا 1 تومن قیمت گذاشت بنده 800 زدم
با توجه به اینکه نه عکس درست حسابی از جاهای مختلف گذاشتی نه مدل و لینک میدی . من از روی جعبه و دستمالی که تو عکس گذاشتی 100% تضمین میدم که دسنمال و جعبه ریبن اصل نیست
ضمننا مدلش Outdoorsman هست
http://www.eyesave.com/images/products/RayBan.RB3029AviatorOutdoorsmanII.1264.jpg
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=10693440
دوست عزیزم جسارتا اگر روی بریج (پل بین دو شیشه) عینکتون عبارت B&L RAY-BAN USA با همین فونت و حروف بزرگ حک نشده و توی شیشه با سبز خیلی کم رنگ عبارت BL بصورت متداخل حک نشده باشه و همین عبارت روی پد های گیرهای بینی نباشه عینکتون اصل امریکایی نیست و احتمال زیاد همونطور که دوستمون فرمودن ایتالیایی باید باشه این عرایض رو از اونجا میگم که سال 71 شمسی من 3 عدد ریبن اصل امریکایی رو خریدم که دو مدلش شبیه عینک شماست ( کلاسیک متال) و یک مدل دیگرش از نوع ویفرر هست این عینکها از سری بارسلونا 92 بودن که برای بازیهای المپیک اون سال تولید شده بودن و همین پشت کارتنش قید شده از دوتا از عینکها استفاده کردم ویه دونه از کلاسیک متالها رو همونطور آکبند نگه داشتم(22 سال هست از کارتنش بیرون نیومده و تسمه پلاستیکی که گارانتی عینک رو روی پل نگه میداره به رنگ زرد شده و فوق العاده شکننده !!) و قصد فروشش رو هم ندارم جالبه اون موقع هر کدوم رو دونه ای 20 هزار تومان خریدم امیدوارم در فروش این عینک زیبا موفق باشید
بابا مارک باز ...
و اگر یک نفر معتمد شما در صنف عینک تایید کرد که اصل آمریکاست چی ...؟