سلامسلام...مورد بالا گفتید خبر می دهم؟؟؟بعد نوشتید فروخته شد..
عطیقه های تمیززززز سالمممممم ASسلام و دمت گرررم واقا عطیقه فروشیه
صد در صد داداش جدیدا شبیح اسباب بازی یا به قول یکی از بچه ها پخشهای جدید انگار مارشال خوشکل شدهعطیقه های تمیززززز سالمممممم AS
چیزاییکه کمتر جایی پیدا میشه
پایونیر با این پخش هاش پایونیر شد!!!!
وگرنه پخش های جدیدی که میزنه افتضاحه (همه میدونن)
ساب دی دی فقط همون سری Zداری یا چیزه دیگه موجود داریصد در صد داداش جدیدا شبیح اسباب بازی یا به قول یکی از بچه ها پخشهای جدید انگار مارشال خوشکل شده
فقط همون هیولاساب دی دی فقط همون سری Zداری یا چیزه دیگه موجود داری
داداش اون هیولا خیلی بالاس من در اون حد نیستم را انداختن اون کلی تجربه و $میخاد ممنونمفقط همون هیولا
داداش خصلت ساب های dd جوریه که هرچقدر بهشون وات بدی همونقدر بهت صدا میدندستو بالت یا اشنا همکارات 3515 سراغ نداری من یکی دارم میخام جفتش کنم اکبند هم باشه چه خوب
خیلی ام بهتر
خیلی اقایی داداش من گرفتم چی میگی و دوس داری که سابتم دس اهلش بیوفته فقط اینکه امپای من روی لینک 4000 تا میده اونم روی دو اهم چون من دو تا امپ پی ار اس دی 2000 دارم و اگر امپام بیاد روی 1 اوهم میترکه ساب شما هم روی 1 اوهم بسته میشه و مطمیینم هر کسی ارزووووووووووووووی داشتن همچین سابیرو دارهداداش خصلت ساب های dd جوریه که هرچقدر بهشون وات بدی همونقدر بهت صدا میدن
یعنی حتما واجب نیست که کامل پرش کنی / هرچقدر از دستت برمیاذ بهش وات بده / اونم شرمندت نمیکنه
تازه رو 1اهم هم درایو میشه با هر آمپ معمولی بازار هم میتونی راش بندازی
---------
تو که میدونی این ساب ، قوی ترین ساب ووفر دنیاست
حالا فرض کن داخل ماشینت یه صفحه 18اینچی کربن با موتور نئودینیوم سوپر شارژ با اون ویس فلت هیولا برات بیس بزنه
مغزتو میترکونه /
اگه ساب چشمتو گرفته / من فروشنده ام / باهات کنار میام
همین 3515 خودتم ازت برمیدارم که هزینه ی کمی براش متقبل شی
فکر نکنم همچین پیشنهادی کسی بهت بده
ولی چون من دارم جمع میکنم میخوام کمتر بیشتر بدم بره
دوست عزیز شما تا مشخصاتی میخوای؟سلام عزیز ساب کارکرده گرند چی موجود دارید؟
بااحترامآمپ پایونیر اون سری A
2 کانال 150 وات 4 اهم
قیمت چند؟
برای dls 1073 میخوام_ حسابی جواب میده دیگه؟:general105:
سلامسلام.داداش مغازت کجاست حضوری برسیم خدمتت؟