فروخته شد!
درود دوستان،
فروش فوری لپ تاپ دل DELL INSPIRON 1420 از آخرین سری نوت بوک های ساخت مالزی. این لپ تاپ در 4 سال اخیر فقط بطور لایت برای کاربردهای اینترنتی استفاده شده است و در حد بسیار عالی نگهداری شده، در طول این مدت 3-4 دفعه باز شده و خاک گرفتگی ها داخل آن تمیز شدند. همراه این لپ تاپ یک عدد خنک کننده فن لپ تاپ ارائه می شود.
باتری ساخت ژاپن از کار افتاده الان 2 سالی میشه و تو بازار و آنلاین بگردید بین 70 تا 90 هزار تومان باتری پیدا میکنید. در کل یکی از لپ تاپ های محکم و مقاوم با استفاده از بهترین سخت افزارهای داخلی ساخته شده در مالزی.
مادربرد تنها در بازار قیمت 480 هزار تومان هست، کیبرد نزدیک 80 هزار تومان، ال سی دی بین 300- 500 هزار تومان بسته به نوع مورد نظر و ... من واقعا با یک قیمت بسیار مناسب دارم ارائه میدم.
لازم به ذکر است که این لپ تاپ به علت تجهیزات سخت افزاری بسیار مناسب برای کارهای لایت، دفتری و اینترنتی است و برای بازی پیشنهاد نمی شود.
جزئیات فنی
نمایشگر: 14.1 اینچی 1280x800
پردازنده: Intel Core 2 Duo 1.50GHz
رم: 2GB
گرافیک: GeForce 8400M 128MB
هارد دیسک: 160GB 5,400rpm
سیستم عامل: Windows Vista Home Basic genuine
رنگ: آبی تیره
درایوها: DVD/rw
ابعاد: عرض 33.3 سانتیمتر، طول 24.2 سانتیمتر، ارتفاع 3.8 سانتیمتر
وزن: حدود 2.5 کیلوگرم
Webcam, LAN, Bluetooth, WLAN, Microphone, 4usb ports, D-SUB (VGA), Card Reader, 2Headphonet Microphone 1
با تمامی سی دی های اوریجینال (ریکاوری، ویندوز، اپلیکیشنها و ...)
Bluetooth به دلیل مشکلات سخت افزاری کار نمی کند.
بدون جعبه و کیف
قیمت 590 هزار تومان
COD تهران
عکس ها:

درود دوستان،
فروش فوری لپ تاپ دل DELL INSPIRON 1420 از آخرین سری نوت بوک های ساخت مالزی. این لپ تاپ در 4 سال اخیر فقط بطور لایت برای کاربردهای اینترنتی استفاده شده است و در حد بسیار عالی نگهداری شده، در طول این مدت 3-4 دفعه باز شده و خاک گرفتگی ها داخل آن تمیز شدند. همراه این لپ تاپ یک عدد خنک کننده فن لپ تاپ ارائه می شود.
باتری ساخت ژاپن از کار افتاده الان 2 سالی میشه و تو بازار و آنلاین بگردید بین 70 تا 90 هزار تومان باتری پیدا میکنید. در کل یکی از لپ تاپ های محکم و مقاوم با استفاده از بهترین سخت افزارهای داخلی ساخته شده در مالزی.
مادربرد تنها در بازار قیمت 480 هزار تومان هست، کیبرد نزدیک 80 هزار تومان، ال سی دی بین 300- 500 هزار تومان بسته به نوع مورد نظر و ... من واقعا با یک قیمت بسیار مناسب دارم ارائه میدم.
لازم به ذکر است که این لپ تاپ به علت تجهیزات سخت افزاری بسیار مناسب برای کارهای لایت، دفتری و اینترنتی است و برای بازی پیشنهاد نمی شود.
جزئیات فنی
نمایشگر: 14.1 اینچی 1280x800
پردازنده: Intel Core 2 Duo 1.50GHz
رم: 2GB
گرافیک: GeForce 8400M 128MB
هارد دیسک: 160GB 5,400rpm
سیستم عامل: Windows Vista Home Basic genuine
رنگ: آبی تیره
درایوها: DVD/rw
ابعاد: عرض 33.3 سانتیمتر، طول 24.2 سانتیمتر، ارتفاع 3.8 سانتیمتر
وزن: حدود 2.5 کیلوگرم
Webcam, LAN, Bluetooth, WLAN, Microphone, 4usb ports, D-SUB (VGA), Card Reader, 2Headphonet Microphone 1
با تمامی سی دی های اوریجینال (ریکاوری، ویندوز، اپلیکیشنها و ...)
Bluetooth به دلیل مشکلات سخت افزاری کار نمی کند.
بدون جعبه و کیف
قیمت 590 هزار تومان
COD تهران
عکس ها:

Last edited: