• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فلاشر TYPE R

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
داداش یه جوری حرف میزنی انگار من از گل نازکتر بت گفته بودم
داداش به من میچسبه کلاهبرداری؟
میخاستم مرام بزارم و گفتم در هر صورت جنس مال خودت پولتو برمیگردونم
اگه من واقعا جنس خراب ارسال کردم چرا 20 روز صبر کردم تا اینو بگم ؟ها؟
منم خیلی خسارت دادم دلیلی نداره بیام تو تاپیک بگم چند سالمه و چقد خسارت دادم اصلا ربطی نداره به این موضوع
پس دیدی حرفات بی ربطه خیلیاش و واسه خراب کردن جو تاپیک هست

اگه حرفا منم بی ربطه بگو
من مگه بچه هستم تاپیک کسی رو خراب کنم چه سودی واسم داره مرد مومن
مثلا بیام شما رو محاکمه کنم چه فایده ای واسم داره چی گیرم میاد
ما گفتی کلاهبردارم آیا من این جمله رو به شما گفتم؟؟؟
واقعا مرامت منو کشته داداش
الان که دارم به پیچاش نگاه میکنم میبینم قبلا هم باز شده ما اطلاعی داری؟؟؟
دوست عزیز 30 سالمه درک کن خیلی راهها رو رفتم خیلی راهها ضربه خوردم در کل سردی و گرمی زندگی رو کشیدم پس مثل بچه ها برخورد نکن شما با بچه یا آدم 18 ساله یا 25 ساله حرف نمیزنی مقتضای سنمون اینو میگه که حرف منطقی بزنیم و بعضی حرفارو کلی پس شما جز برداری نکن لطفا
شما میگی کلاهبردارم بنده هم میگم اینقدر خسارت یکی دیگه رو دادم حرفی نزدم حالا بیام واسه 30 تومن پول
بعد شما گفتی مردک آیا ما نمیدونی این کلمه بی احترامیه؟؟؟آدم با بزرگتر از خودش اینجوری صحبت میکنه؟؟؟

sourenajan

Registered User
لایک‌ها
13
صلوات بفرستید! زشته به خدا ....

با هم کنار بیاین !

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
داداش من اصلا بش گفتم پولتو میدم و جنس هم چه خراب چه سالم مال خودت
کاری که هیچ کسی نمیکنه
ولی بخاطر اینکه چند روز نبودم (مسافرت بودم)بیاد و زود قضاوت کنه و اامتیاز منفی بده خیلی حرفه
حالا ببینید که کی مقصر هست

داداش 20،30 تومن ارزششو نداره بخوام اینهمه سرو کله بزنم
امتیاز منفی دادی بازم بده اشکالی نداره
پولتم برمیگردونم با کمال میل
جنس هم همونطور که گفتم مال خودت چه سالم چه خراب
درسته رفیق نبودی ولی من رفاقتمو با این کار تموم میکنم که حرفی توش نباشه

یاحق
ما نارفیق خوبه شما اند رفاقت
بنده آدم بده هیچ مشکلی نیست
من نیومدم بدونم کی مقصره کی نیست کی چی میگه کی چی نمیگه حرف منطقی میزنم جواب منطقی میخوام
شما گفتی بنده سوزوندمش دارم بهت اثبات میکنم که داری اشتباه میکنی دارم واست دلیل و منطق میارم
وگرنه نه بحثیه نه چیزی
متوجه منظورم شدی
شما هم اگه واقعا مطمئن بودی سالمه باید بهم زنگ میزدی میگفتی سالم بوده به این دلیل به اون دلیل نه اینکه بزاری 20 روز بگذره هر شخصی تا حدودی صبر داره
موفق و پیروز باشی
همه چی که ردیف شد اگه موافقت کردن میگم امتیاز منفتو بردارن چون خودم خوشم نمیاد کسی که میاد میبینه یوزر منو ببینه که منفی داده
شما هم بگو پستهای زده شده رو پاک کنن

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
من مگه بچه هستم تاپیک کسی رو خراب کنم چه سودی واسم داره مرد مومن
مثلا بیام شما رو محاکمه کنم چه فایده ای واسم داره چی گیرم میاد
ما گفتی کلاهبردارم آیا من این جمله رو به شما گفتم؟؟؟
واقعا مرامت منو کشته داداش
الان که دارم به پیچاش نگاه میکنم میبینم قبلا هم باز شده ما اطلاعی داری؟؟؟
دوست عزیز 30 سالمه درک کن خیلی راهها رو رفتم خیلی راهها ضربه خوردم در کل سردی و گرمی زندگی رو کشیدم پس مثل بچه ها برخورد نکن شما با بچه یا آدم 18 ساله یا 25 ساله حرف نمیزنی مقتضای سنمون اینو میگه که حرف منطقی بزنیم و بعضی حرفارو کلی پس شما جز برداری نکن لطفا
شما میگی کلاهبردارم بنده هم میگم اینقدر خسارت یکی دیگه رو دادم حرفی نزدم حالا بیام واسه 30 تومن پول
بعد شما گفتی مردک آیا ما نمیدونی این کلمه بی احترامیه؟؟؟آدم با بزرگتر از خودش اینجوری صحبت میکنه؟؟؟

عزیز پیچ هاش به این عنوان باز نشده
چون میگم که یک هفته هم استفاده نشده
پیداست خودت یه شیطونیایی کردی
اعصابم رو خورد کردی وقتی دیدم من اینجوری بات رفتار کردم و تو رفتی امتیاز منفی دادی
بابت حرفم هم عذر خواهی میکنم
ولی وژدانی راضی نیستم ایشالله چوبشو یه جا بخوری
مگه من 18 سالمه؟
برو داداش حال کن ولی نگو طرفو گول زدم سرشو کلاه گذاشتم
من رفاقتی پولتو برمیگردونمو اصلا کاری به معالمه ندارم

صلوات بفرستید! زشته به خدا ....

با هم کنار بیاین !

والا ما که از همون اولش کنار اومدیم
جنسی که یه بار هم پیچگوشتی طرفش نرفته و سالم رو واسش فرستادیم بعد اومده میگه خرابه منم گفتم چشم
چون بش اعتماد داشتم
بعدشم وژدانی رفتم مسافرت جاتون خالی شمال گردی (از غرب به شرق)تا دیشب رسیدم
که امتیاز منفی داد و میگه پیچاش باز شده و اینا
شما بودی اعصابت خورد نمیشد؟

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
عزیز پیچ هاش به این عنوان باز نشده
چون میگم که یک هفته هم استفاده نشده
پیداست خودت یه شیطونیایی کردی
اعصابم رو خورد کردی وقتی دیدم من اینجوری بات رفتار کردم و تو رفتی امتیاز منفی دادی
بابت حرفم هم عذر خواهی میکنم
ولی وژدانی راضی نیستم ایشالله چوبشو یه جا بخوری
مگه من 18 سالمه؟
برو داداش حال کن ولی نگو طرفو گول زدم سرشو کلاه گذاشتم
من رفاقتی پولتو برمیگردونمو اصلا کاری به معالمه ندارم
بازم حرف خودتو زدی
چجور رفتار کردی؟؟؟خب بفهم که بد رفتار کردی،بین حلاجی کن ببین کی چجور رفتار کرده،چه آدمایی پیدا میشن به قرآن
لطف کن منت سرم نزار جنس خراب تحویلم دادی بدهکار هم شدم (آیا منم مثل شما باید حرف بزنم؟؟؟)
داداش ما مارگزیده ایم نمیتونی جو رو عوض کنی میخوای چی رو ثابت کنی؟؟؟من خیلی معامله کردم هنوز هیچ کس نتونسته سرم کلاه بزاره
داداش هنوز نمیدونی با چه آدمی طرفی با چی حال کنم؟؟؟با 30 تومن پول؟؟؟باشه اگه بنده مقصر باشم ایشالا چوبشو بخورم،اونیکه باید راضی باشه خداست چون اون میدونه جریان از چه قراره
گفتم که شما فردین بنده یه آدم نامرد خوبه خوشت اومد؟؟؟شما همه چی دار بنده ندار،،،آخرش که چی؟؟؟به چی میخوای برسی؟؟؟به محبوبیت تو فروم؟؟؟به اعتماد بقیه؟؟؟اینا راهش نیست مردم عقل دارن شعور دارن هیچکس رفاقتی واسه کسی که نمیشناسه قدم بر نمیداره
ببین نزار بیشتر از این توضیح بدم
پولو دادی دادی ندادی هم ندادی من واگذارش کردم به خدا
وسلام برو به سلامت

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
بازم حرف خودتو زدی چجور رفتار کردی؟؟؟خب بفهم که بد رفتار کردی،بین حلاجی کن ببین کی چجور رفتار کرده،چه آدمایی پیدا میشن به قرآن لطف کن منت سرم نزار جنس خراب تحویلم دادی بدهکار هم شدم (آیا منم مثل شما باید حرف بزنم؟؟؟) داداش ما مارگزیده ایم نمیتونی جو رو عوض کنی میخوای چی رو ثابت کنی؟؟؟من خیلی معامله کردم هنوز هیچ کس نتونسته سرم کلاه بزاره داداش هنوز نمیدونی با چه آدمی طرفی با چی حال کنم؟؟؟با 30 تومن پول؟؟؟باشه اگه بنده مقصر باشم ایشالا چوبشو بخورم،اونیکه باید راضی باشه خداست چون اون میدونه جریان از چه قراره گفتم که شما فردین بنده یه آدم نامرد خوبه خوشت اومد؟؟؟شما همه چی دار بنده ندار،،،آخرش که چی؟؟؟به چی میخوای برسی؟؟؟به محبوبیت تو فروم؟؟؟به اعتماد بقیه؟؟؟اینا راهش نیست مردم عقل دارن شعور دارن هیچکس رفاقتی واسه کسی که نمیشناسه قدم بر نمیداره ببین نزار بیشتر از این توضیح بدم پولو دادی دادی ندادی هم ندادی من واگذارش کردم به خدا وسلام برو به سلامت

داداش اولا اگه 8 سال اعتمادی که جمع کردم تو نت رو بخوام با حرفای تو از دست بدم باید برم سینه قبرستون

دوما داداش من حاطرم قسم بخورم که جنس رو اک خریدم و 1 هفته هم بیشتر رو موتور نبوده و قبل ارسال هم تست کردم که خودت هم میدونی فیشش رو جا گذاشتم و تاحالا دستگاه و لامپ ها هیچ ضربه ای نخورده و پیچگوشتی طرفش نرفته و باز نشده

بازم حرف خودتو زدی چجور رفتار کردی؟؟؟خب بفهم که بد رفتار کردی،بین حلاجی کن ببین کی چجور رفتار کرده،چه آدمایی پیدا میشن به قرآن لطف کن منت سرم نزار جنس خراب تحویلم دادی بدهکار هم شدم (آیا منم مثل شما باید حرف بزنم؟؟؟) داداش ما مارگزیده ایم نمیتونی جو رو عوض کنی میخوای چی رو ثابت کنی؟؟؟من خیلی معامله کردم هنوز هیچ کس نتونسته سرم کلاه بزاره داداش هنوز نمیدونی با چه آدمی طرفی با چی حال کنم؟؟؟با 30 تومن پول؟؟؟باشه اگه بنده مقصر باشم ایشالا چوبشو بخورم،اونیکه باید راضی باشه خداست چون اون میدونه جریان از چه قراره گفتم که شما فردین بنده یه آدم نامرد خوبه خوشت اومد؟؟؟شما همه چی دار بنده ندار،،،آخرش که چی؟؟؟به چی میخوای برسی؟؟؟به محبوبیت تو فروم؟؟؟به اعتماد بقیه؟؟؟اینا راهش نیست مردم عقل دارن شعور دارن هیچکس رفاقتی واسه کسی که نمیشناسه قدم بر نمیداره ببین نزار بیشتر از این توضیح بدم پولو دادی دادی ندادی هم ندادی من واگذارش کردم به خدا وسلام برو به سلامت
داداش اولا اگه 8 سال اعتمادی که جمع کردم تو نت رو بخوام با حرفای تو از دست بدم باید برم سینه قبرستون دوما داداش من حاطرم قسم بخورم که جنس رو اک خریدم و 1 هفته هم بیشتر رو موتور نبوده و قبل ارسال هم تست کردم که خودت هم میدونی فیشش رو جا گذاشتم و تاحالا دستگاه و لامپ ها هیچ ضربه ای نخورده و پیچگوشتی طرفش نرفته و باز نشده اگه هم حرفمو باور نداری بگو تا من رفاقتی برخورد نکنم و اونجوری که باید برخورد کنم

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
داداش اولا اگه 8 سال اعتمادی که جمع کردم تو نت رو بخوام با حرفای تو از دست بدم باید برم سینه قبرستون

دوما داداش من حاطرم قسم بخورم که جنس رو اک خریدم و 1 هفته هم بیشتر رو موتور نبوده و قبل ارسال هم تست کردم که خودت هم میدونی فیشش رو جا گذاشتم و تاحالا دستگاه و لامپ ها هیچ ضربه ای نخورده و پیچگوشتی طرفش نرفته و باز نشده

داداش اولا اگه 8 سال اعتمادی که جمع کردم تو نت رو بخوام با حرفای تو از دست بدم باید برم سینه قبرستون دوما داداش من حاطرم قسم بخورم که جنس رو اک خریدم و 1 هفته هم بیشتر رو موتور نبوده و قبل ارسال هم تست کردم که خودت هم میدونی فیشش رو جا گذاشتم و تاحالا دستگاه و لامپ ها هیچ ضربه ای نخورده و پیچگوشتی طرفش نرفته و باز نشده اگه هم حرفمو باور نداری بگو تا من رفاقتی برخورد نکنم و اونجوری که باید برخورد کنم
داداشت نیستم اسم داداش رو هی نیار
این جنس مال قدیمه خیلی وقته تولید شده منم یه روزی یه ضبطی خریدم آک خریده بودم
جای پیچش هم دست خورده اگه نخورده بود نمیگفتم مگه دیوانه ام
جنست مال عهد تیرکمونه رو چی داری مانور میری؟؟؟
بحثی نداریم پول ریختی حساب که ریختی نریختی هم نریختی گفتم قبلا،این بین من و شما و خداست
وسلام حوصله داریا
جوری دیگه برخورد کن ببینم چجور برخورد میکنی

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
داداشت نیستم اسم داداش رو هی نیار
این جنس مال قدیمه خیلی وقته تولید شده منم یه روزی یه ضبطی خریدم آک خریده بودم
جای پیچش هم دست خورده اگه نخورده بود نمیگفتم مگه دیوانه ام
جنست مال عهد تیرکمونه رو چی داری مانور میری؟؟؟
بحثی نداریم پول ریختی حساب که ریختی نریختی هم نریختی گفتم قبلا،این بین من و شما و خداست
وسلام حوصله داریا
جوری دیگه برخورد کن ببینم چجور برخورد میکنی
با چندتا از بچه ها صحبت کردم بهترین و درست ترین کار اینه که اولا شما امتیاز منفی منو پاک کنی که بیخود و بی جهت دادی بخاطر زود قضاوت کردن
بعدش جنس رو ارسال کنی و منم هزینه رو واریز کنم
در غیر این صورت منم یه امتیاز منفی میدم و توضیحاتش مینویسم که شما میخاستی کلاهبرداری کنی و قصدت خراب کردن من بوده و لینک تاپیک رو میزارم که امتیاز منفی که دادی بی ارزش بشه
امری بود درخدمتم
یاحق

aranic_p

Registered User
لایک‌ها
9
اوه اوه چه خبر شده !!!!!
دوستان کوتاه بیاین خواهشا !!! اشتباه از هرکس بوده مهم نیست
خداییش ارزش نداره این همه بحث کردن و ......
داداش مجید شما هم خودتو ناراحت نکن

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
اوه اوه چه خبر شده !!!!!
دوستان کوتاه بیاین خواهشا !!! اشتباه از هرکس بوده مهم نیست
خداییش ارزش نداره این همه بحث کردن و ......
داداش مجید شما هم خودتو ناراحت نکن
میگه کلاهبرداری میخواستم بکنم
بده امتیاز منفی رو
شرایط رو گفتم
اول واریز میکنی بعد واست میفرستم و امتیاز منفی رو پاک میکنم
واقعا وصله کلاهبرداری نمیچسبه بهم مخصوصا واسه جنس چندرغازی
بفهم داری چی میگی هی خودتو ضایع نکن
زود قضاوت کردم؟؟؟آقایون 20 روز زوده؟؟؟باید میزاشتم 2 ماه بعد امتیاز منفی بهت میدادم تا بیای سریع کارارو راه بندازی؟؟؟
شما امتیاز منفی بده من میدونم چکار کنم
صد بار گفتم منو تهدید نکن راهی به جایی نمیبری از این بیدا نیستیم که ار این بادا بلرزیم کاکو
هرچی یه حدی داره احترام،صبر،درست صحبت کردن
قبول داشتی یا علی حلش میکنیم

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
میگه کلاهبرداری میخواستم بکنم
بده امتیاز منفی رو
شرایط رو گفتم
اول واریز میکنی بعد واست میفرستم و امتیاز منفی رو پاک میکنم
واقعا وصله کلاهبرداری نمیچسبه بهم مخصوصا واسه جنس چندرغازی
بفهم داری چی میگی هی خودتو ضایع نکن
زود قضاوت کردم؟؟؟آقایون 20 روز زوده؟؟؟باید میزاشتم 2 ماه بعد امتیاز منفی بهت میدادم تا بیای سریع کارارو راه بندازی؟؟؟
شما امتیاز منفی بده من میدونم چکار کنم
صد بار گفتم منو تهدید نکن راهی به جایی نمیبری از این بیدا نیستیم که ار این بادا بلرزیم کاکو
هرچی یه حدی داره احترام،صبر،درست صحبت کردن
قبول داشتی یا علی حلش میکنیم

اقای به اصطلاح محترم
باتوجه به این این اخرین پستم در این تاپیک هست
اول امتیاز منفی رو پاک کن بعد جنس رو بفرست بعدش هزینه رو واریز میکنم
در غیر این صورت
امتیاز منفی بت میدم و توضیح میدم در مورد معامله که کسی که میخونه هم شخصیت شمارو متوجه بشه هم بفهمه کی مقصر هست
امری بود در خدمتم
یاحق

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
اقای به اصطلاح محترم
باتوجه به این این اخرین پستم در این تاپیک هست
اول امتیاز منفی رو پاک کن بعد جنس رو بفرست بعدش هزینه رو واریز میکنم
در غیر این صورت
امتیاز منفی بت میدم و توضیح میدم در مورد معامله که کسی که میخونه هم شخصیت شمارو متوجه بشه هم بفهمه کی مقصر هست
امری بود در خدمتم
یاحق
هر کاری میدونی لازمه بکن
دیگه هم مزاحم تلفنی نشو میدونم میخواستی رو اعصابم راه بری ولی هنوز زوده واست
دقیقا بعد از اس ام اسهای دیشبت متوجه شدم که دستگاه خراب بهم دادی با شناختی که پیدا کردم کسیکه از خیلی چیزا بگذره مطمئنن از وجدان هم میگذره
اینجا یه شخصیت دیگه ای نشون میدی اونجا یه شخصیت دیگه
بنده عرض کردم با هرکی مثل خودش صحبت میکنم هرجور صحبت کنی همونجور جوابت داده میشه
والا به خدا خودکرده را تدبیر نیست هر کاری کنی انگار داری چاه رو میکنی هی عمیقترش میکنی
این قدرها هم ما ایرانیا ساده نیستیم مردم عقل و شعور دارن میفهمن جریان از چه قراره شما هم هی زور الکی بزن
تو اس منو تهدید میکنی
متن اس ام اس:اگه تا فردا شب راس ساعت 12 امتیازمو پاک بشه یعنی شانس آوردی وگرنه میدونم بات چکار کنم مردکه کلاهبردار
جوابشو هم گرفتی از آدم ایجوری که به خاطر هدفش قید خونوادشو میزنه متنفرم
من نمیدونم چرا تو دنیای مجازی همه شجاع میشن چون دست کسی به کسی نمیرسه؟؟؟واقعا اگه رو در رو بود شما میتونستی جنس خراب به بنده بدی؟؟؟میتونستی تو روم تهدیدم کنی یا فحش بدی؟؟؟به خدا اگه میتونستی سرتو بالا نکنی
من که گفتم واگذارش کردم به خدا شما هم هر کاری لازمه بکن
چی دیگه بهت بگم که روت کم شه بچه بازی هم حدی داره یه کار اشتباهی کردی کاری میکنم بپذیریش کاری میکنم دفعه بعد جنس خراب به کسی نندازی
فکر نکن همه اسکلن هیچی حالیشون نیست
امتیاز منفی هم دادی مطمئن باش ازت شکایت میکنم و تا حقمو ازت نگیرم حتی 200000 تومن خرج کنم میکنم تا بدونی درسته دنیای مجازیه ولی شیر تو شیر نیست هر کی هرکاری دلش خواست بکنه
ممنون که تا آخر مطلب رو خوندین سپاسگزارم

Last edited:

par3web

Registered User
لایک‌ها
4
هر کاری میدونی لازمه بکن
دیگه هم مزاحم تلفنی نشو میدونم میخواستی رو اعصابم راه بری ولی هنوز زوده واست
دقیقا بعد از اس ام اسهای دیشبت متوجه شدم که دستگاه خراب بهم دادی با شناختی که پیدا کردم کسیکه از خیلی چیزا بگذره مطمئنن از وجدان هم میگذره
اینجا یه شخصیت دیگه ای نشون میدی اونجا یه شخصیت دیگه
بنده عرض کردم با هرکی مثل خودش صحبت میکنم هرجور صحبت کنی همونجور جوابت داده میشه
والا به خدا خودکرده را تدبیر نیست هر کاری کنی انگار داری چاه رو میکنی هی عمیقترش میکنی
این قدرها هم ما ایرانیا ساده نیستیم مردم عقل و شعور دارن میفهمن جریان از چه قراره شما هم هی زور الکی بزن
تو اس منو تهدید میکنی
متن اس ام اس:اگه تا فردا شب راس ساعت 12 امتیازمو پاک بشه یعنی شانس آوردی وگرنه میدونم بات چکار کنم مردکه کلاهبردار
جوابشو هم گرفتی از آدم ایجوری که به خاطر هدفش قید خونوادشو میزنه متنفرم
من نمیدونم چرا تو دنیای مجازی همه شجاع میشن چون دست کسی به کسی نمیرسه؟؟؟واقعا اگه رو در رو بود شما میتونستی جنس خراب به بنده بدی؟؟؟میتونستی تو روم تهدیدم کنی یا فحش بدی؟؟؟به خدا اگه میتونستی سرتو بالا نکنی
من که گفتم واگذارش کردم به خدا شما هم هر کاری لازمه بکن
چی دیگه بهت بگم که روت کم شه بچه بازی هم حدی داره یه کار اشتباهی کردی کاری میکنم بپذیریش کاری میکنم دفعه بعد جنس خراب به کسی نندازی
فکر نکن همه اسکلن هیچی حالیشون نیست
امتیاز منفی هم دادی مطمئن باش ازت شکایت میکنم و تا حقمو ازت نگیرم حتی 200000 تومن خرج کنم میکنم تا بدونی درسته دنیای مجازیه ولی شیر تو شیر نیست هر کی هرکاری دلش خواست بکنه
ممنون که تا آخر مطلب رو خوندین سپاسگزارم
فیدبک داده شد
متن اس ام اس ارسالی من: تا فردا ساعت 12 شب پاک کن امتیاز منفی رو و جنس رو بفرست تا هزینه رو واریز کنم
متن اس ام اس ارسالی ایشون: چه گ ه ی خوردی؟
ببخشید از اینکه متنش رو براتون کپی کردم
البته اس هایی که فحش ناموسی دادند و به اصفهانی های توهین کردند رو دیگه خجالت کشیدم براتون کپی کنم
عذر میخام از همتون
ولی این اقا نمیخاست معامله رو تمومش کنیم به خوبی
بنده دیگه حرفی ندارم به این اقای به ظاهر محترم که قصد عوام فریبی داشت ولی موفق نشد
یاحق

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
فیدبک داده شد
متن اس ام اس ارسالی من: تا فردا ساعت 12 شب پاک کن امتیاز منفی رو و جنس رو بفرست تا هزینه رو واریز کنم
متن اس ام اس ارسالی ایشون: چه گ ه ی خوردی؟
ببخشید از اینکه متنش رو براتون کپی کردم
البته اس هایی که فحش ناموسی دادند و به اصفهانی های توهین کردند رو دیگه خجالت کشیدم براتون کپی کنم
عذر میخام از همتون
ولی این اقا نمیخاست معامله رو تمومش کنیم به خوبی
بنده دیگه حرفی ندارم به این اقای به ظاهر محترم که قصد عوام فریبی داشت ولی موفق نشد
یاحق
ههههه عجب آدم گندی هستی تو
چی رو میخوای ثابت کنی؟؟؟چرا قبل اون پیامی که فرستادی برای جمع نزاشتی؟؟؟
پسر خوب مردم عقل و شعور دارن شما تا فردا چرت و پرت بزار
صد بار گفتم با هر شخصیتی مثل خودش باهاش رفتار میکنم
به خدا تا پای دادگاه هم که شده میرم که بدونی اینجا کسی هالو نیست و کسی نمیتونه سوءاستفاده کنه
آخه 30 تومن پوله که کسی بخواد کلاهبرداری کنه بچه؟؟؟خیلی بچه ای هی حالا خودتو ضایع کن
نه بیام هرچی میگی هیچی بهت نگم وایسم نگات کنم اگه دم دستم بودی که اوضاع فرق میکرد خداشاهده
کسی نمیتونه سرم کلاه بزاره به قرآن سایت کاری نکرد میرم مرجع قضایی خداوکیل
گفتم که 200 تومن هم بشه خرج میکنم ولی حال تو یکی رو میگیرم
مثل اینکه هنوز شیرازیا رو نشناختی؟؟؟نه نشناختی مطمئنم
فکر کردی احترام میزارم گفتی پول ندارم تو وضع بدیم سریع واست واریز کردم اسکلم نه؟؟؟باشه شما همچین خیالی کن در کل فکر میکنم 30 تومن دادم به یه گدایی
اول واگذارت کردم به خدا الکی آبرومو بردی خدا آبروتو میبره دومندش هم خودم ترتیبتو میدم مطمئن باش
در کل یه کلام آدم گیر آدم نامرد و پول دوست نیفته

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
لطفا این تاپیک رو نبندین تا مدتی بیارمش بالا تا درس عبرتی واسه بقیه شه
ممنون
دوستان محترم کسی اطلاع داره جوری در مرجع قضایی الکترونیکی میشه شکایت کرد
کسی بلد بود مارو دریغ نکنه

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها