• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فلش hp220 با قیمت های عالی و حجم های 4،8،16

shahvarshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
36
استارتر تاپیک

اگر جنس ریمارک یا غیر اورژینال میفروشی چرا قید نکردی این موضوع رو ؟

مورد معامله رو ظرف 48 ساعت عینا پس میگیری در غیر این صورت همین تاپیک میشه تاپیک شکایت جناب عالی و الباقی ماجرا که در بخش شکایات 100 ها تاپیک به این شکل وجود داره و چه اطلاعاتی از شما در همین تاپیک درج خواهد شد

دوست عزیز شما بایستی بیاین حرفها و ادله طرفین رو بشنوی بعد قضاوت کنی نه اینکه همینجوری بیای تهدید کنی

shahvarshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
36
تقلبی بودن فلش از رو چی مشخص میشه ؟
شما به ما یاد بده بفهمیم !
سرعت رید و زرایت فلش شما پایین تر از نمونه ی اصلیه
رنگ بدنه فرق داره
سریال نداره
بدنه خیلی راحت خط میفته
تو برنامه اچ دی تون شناسایی نمیشه (تمامی فلش های ارجینال مارک و مدلشون تو برنامه اچ دی تون معلوم میشه)

مدیران دقت کنن ایشون تو این پست به صراحت گفتن فلش فلش ها اصلیه،در صورتی که نیست
فک کنم همین دلیل برا امتیاز منفی کافی باشه،کلاهبرداری(فروش جنس تقلبی به جای اصلی)

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-فلش-hp220-با-قیمت-های-عالی-و-حجم-های-4،8،16.522980/page-2#post-9443203

به شمایی که جنس اصلی و تقلبی رو میخای از رو رنگ بدنه تشخیص بدی نمیشه ثابت کرد
با این حال بنده توو مهلت تست بهتون عرض کردم فلش هارو برگردونید ولی شما قبول نکردی
بنده در اصلی بودن فلش ها شکی ندارم

shahvarshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
36
ایشون مشکلش چیز دیگه ای هست

به تاریخ گفتگو دقت کنید

1.jpg

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بنده راه حل مشکل رو به شما در پیام خصوصی گفتم٬چون اصلا نمیخواستم مشکل به صورت علنی مطرح بشه
بنده قصد اخاذی نداشتم چون حس کردم شما انسان محترمی هستی٬گفتم نیازی نیست فلش ها رو برگشت بزنید که کلی پول پست هم ضرر کنید
ازتون محترمانه خواستم که دیگه از این فلش ها اینجا نفروشید٬یا اگر میفروشید اعلام کنید تقلبیه٬یه خواسته ی کاملا معقول
من به عنوان یه خریدار وظیفه دارم وقتی که میبینیم یه جنسی خلاف اوصاف اعلامی هستش و سایر خریدارا متوجه این مساله نشدن جلوی ادامه ی فروشش رو بگیرم٬اگر این کار رو نکنم خیلی راحت جلوی کلاهبرداری و موارد مشابه باز میشه٬میتونستم روز اول بیام تو تاپیک جار بزنم٬اما این کار رو نکردم٬به شما پ خ دادم و مشکل رو گفتم
(این پیامی که شما عکسش رو گذاشتی مال وقتی که من مطمین نبودم فلش تقلبیه فقط گمان میکردم٬انقدی انصاف داشتم که بهت تهمت نزنم٬بعدش بردم فلش رو 2 جا نشون دادم و وقتی مطمین شدم که تقلبیه به شما پ خ دادم که بله٬فلش های شما تقلبیه....اینجا بود که دیگه شما جواب من رو ندادی....)
با این حال بازم پیام دیگه دادم که آقاجان٬نفروش
بازم شما جواب ندادی
خوشت میاد خودت بری یه چیز بخری فروشنده بهت بگه اصلیه بعد بفهمی تقلبیه ؟؟
نه !
منم خوشم نیماد مخصوصا وقتی که شما دیگه پاسخگو هم نبودی
محبورم کردی کار به اینجا بکشه

shahvarshop

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
36
من ترسی از علنی کردن گفته توون ندارم
این شمایی که دنبال اینی که چوب لای چرخ دیگران بندازی
جالبه اون موقعی که من بهتون میگم پولو بهتون برگردونم رد میکنید بعد1ماه باز میای شکایت میکنی که طرف باید فلشارو پس بگیره

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من ترسی از علنی کردن گفته توون ندارم
این شمایی که دنبال اینی که چوب لای چرخ دیگران بندازی
جالبه اون موقعی که من بهتون میگم پولو بهتون برگردونم رد میکنید بعد1ماه باز میای شکایت میکنی که طرف باید فلشارو پس بگیره
گفتني ها تو پست قبلي گفته شد
الانم اصلا پس گرفتن يا نگرفتن فلش ها برام مهم نيست
فقط نميخوام جنس تقلبي به اسم اصلي تو پاچه ي كسي بره
والسلام

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا