• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فلش patriot supersonic USB 3 - 32gb آک با گارانتی انفورماتیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
داداش، بدجوری قیمتت گرونه
من چکار به دلار دارم، دادش من، قیمتِ usb3فلش 32GB، دیگه خیلی گرون باشه 90تاست، دیگه نمیدونم شما چجوری 170تومان خریدی خدا میدونه!
من خودم یه هفته پیش یه دونه هاردِ 500لبتاپ خریدم که سر جم شد 140تومان، که امروز یه بدنه واسش خریدمو اکسترنالش کردم، کلا واسه من یه هارد 500 گیگ اکسترنال 150تومان آب خورد!
نمیخوام اسپم داده باشم، داری گرون میدی ، اگه فروشنده ای، من 75خریدارم
اینم یه قیمت از فلش 32گیگی
فلش درایو ای دیتا | Flash Drive ADATA | قیمت و مشخصات فلش درایو ای دیتا Flash Drive ADATA | صفحه : 1 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

اگه فروشنده ای که ما خریداریم 75تومان

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
من چکار به دلار دارم، دادش من، قیمتِ usb3فلش 32GB، دیگه خیلی گرون باشه 90تاست، دیگه نمیدونم شما چجوری 170تومان خریدی خدا میدونه!
من خودم یه هفته پیش یه دونه هاردِ 500لبتاپ خریدم که سر جم شد 140تومان، که امروز یه بدنه واسش خریدمو اکسترنالش کردم، کلا واسه من یه هارد 500 گیگ اکسترنال 150تومان آب خورد!
فلش درایو ای دیتا | Flash Drive ADATA | قیمت و مشخصات فلش درایو ای دیتا Flash Drive ADATA | صفحه : 1 | کیمیا آنلاین | Kimia Online

الله اکبر ... آدم میمونه چی بگه :دی برادر حداقل قیمت های قبلی دوستان رو که خیلی قدیمی تر و با تجربه تر از شما هستند رو میدیدی بعد قیمت میدادی

ولی بازم جوابتون را میدم

داداش بدجوری گرون نیست هر کس باید به اندازه جیبش خرید کنه
من چکار به دلار دارم
خیلی جالبه که شما با دلار کار ندارید ولی قیمت و تاثیر دلار تمام زندگی مردم ایران رو سیاه کرده
قیمتِ usb3فلش 32GB، دیگه خیلی گرون باشه 90تاست
اگر شما این فلش رو می شناختین هیچ وقت روتون نمی شد این حرفو بزنید و با اون فلش که لینک دادین مقایسه کنید و قیمت بدین
دیگه نمیدونم شما چجوری 170تومان خریدی خدا میدونه!
خدا خودش میدونه من چند خریدم :دی فکر کنم صداقت در گفتارم تو این چند ساله برای دوستانی که منو میشناسند ثابت شده باشه
هیچ وقت نمی شه قابلیت پرتابل ... بودن فلش رو با یه هارد 500 لپتاب که گذاشتین داخل باکس مقایسه کرد ناگفته هم نمونه که باکس هم مشکلات خودش رو داره ...
خواهش میکنم من با پست شما مشکلی ندارم، فروشنده ام ولی نه به قیمت های خنده دار، بنده برای فلشی که فقط دو مرتبه تست شده! و گارانتی داره از قیمتی که خریدیم دارم 20 تومن ارزونتر میدم درضمن این فلش تو بازار نایابه و با این قیمت گیرتون نمیاد
لینکی هم که گذاشتی not available :دی

کلام آخـــــر
* روزی که این فلش رو برای فروش گذاشتم خودم میدونستم به راحتی فروش نمیره و به درد هر کسی نمی خوره باید یه کسی مثل من طالبش بشه و به کارش بیاد تا رو هوا بزنه و حالشو ببره، البته از دوستانی هم که همچین پیشنهادهایی میدن انتظاری ندارم حق دارن تو این وضعیت بد و نابسامان اقتصادی هر کسی نمی تونه این مبلغ رو برای این فلش پرداخت کنه ولی بازم دلیل نمی شه به قیمت 75 تومن خیرات کنم

aso_asw عزیز ممنون بابت آپ

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887

آقا فلش پتریوت رو با ADATA مقایسه کردی اصن اشک تو چشمام جم شد . :D
نکن این کارو با خودت و بقیه . پتریوت USB2 دارم به قیمت USB3 مارکای دیگه خریدم.

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
آقا فلش پتریوت رو با ADATA مقایسه کردی اصن اشک تو چشمام جم شد . :D
نکن این کارو با خودت و بقیه . پتریوت USB2 دارم به قیمت USB3 مارکای دیگه خریدم.
قربان آدم چیز فهم
داداش خیلی ممنون از توضیحاتتون

داداش با خط اول امضام تعویض داری؟
داداش خیلی توپه ولی لازم ندارم مرسی از پیشنهادت

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
بافلش 8 گیگ ضد آب و ضد ضربه همین برند و USB3 تعویض دارید؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
فروخته شد به کاربر ah.gh مبارکشون باشه
امروز هم براشون ارسال کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا