باشه دوست عزیز هرطور که راحتیدمي دونم در جريانم اروميه حضوري مشكلي نيست ولي جاهاي ديگه اول واريز سپس ارسال دوست عزيز
باشه دوست عزیز هرطور که راحتیدمي دونم در جريانم اروميه حضوري مشكلي نيست ولي جاهاي ديگه اول واريز سپس ارسال دوست عزيز
مگه از تبریز تا ارومیه چقدر راه هست؟باشه دوست عزیز هرطور که راحتید
برادر من که چیزی نمیگمدوستان عزیز امتیاز بالا من با پوریا صحبت کردم بنده رو قبول داره و مشکلی نداره شما هم اگه واقعا خریدارین واسطه میشم دیگه الحمدالله از گوشی هم سر در میارم خط و خش ایناش مشکلاتش بررسی میکنم اگه مشکلی بود همونجا میگم
برادر من که چیزی نمیگم
من میگم حضوری تبریز تحویل بدن یا با ماشینی چیزی!ایشون میگن نه که نه!بنده به خاظر مشکل کاری نمیتونم بیام
1700 هم گفتم در صورت در حد بودن نقدا خریدارم!
یکی واسطه بشه بیاد تو تبریز وقتی بنده رو قبول ندارن!
نمیدونم انگار امتیاز بازارچه و اینا دیگه ارزش نداره!!!!!
برادر من که چیزی نمیگم
من میگم حضوری تبریز تحویل بدن یا با ماشینی چیزی!ایشون میگن نه که نه!بنده به خاظر مشکل کاری نمیتونم بیام
1700 هم گفتم در صورت در حد بودن نقدا خریدارم!
یکی واسطه بشه بیاد تو تبریز وقتی بنده رو قبول ندارن!
نمیدونم انگار امتیاز بازارچه و اینا دیگه ارزش نداره!!!!!
فربد اتوبوس خطریه قبول نمیکنن تو بازرسی گیر میدندادا ۱۷۰۰ فوری میخوام البته با اجازه یاشار و بقیه دوستان
تهران هستم
اگرم تهران نیستی الان بده اتوبوس رانی شب دستمه
امتیازم هم که مشخصه فکر کنم سر جمع ۵نفر از من با سابقه تر باشه اینجا
مهم امتیازه برادر!شما 54 داری!خوش به حالت!!!!دی:| 60 تا من ارزش نداره دلت به 13 خوشه داداش
13 خیلی کمه دوستان زیر 30 رو من ندیدم کسی قبول کنه اصلا برای اول ارسال
مهم امتیازه برادر!شما 54 داری!خوش به حالت!!!!دی
اما ببین چیا خرید فروش کردیم!بنده هم میکشم کنار!از قدیم گفتن زیاد رو چیزی اصرارر کنی ظرف فکر میکنه.......
در کل خوب بفروشی
بنده نه سر پیازم نه تهش دوسته من فقط ایشون از من مشاوره خواست زنگ زد حرف زدیم منم گفتم چون بار اولت هست کمکت میکنم قصدشون از فروش خرید مک بوک هستمهم امتیازه برادر!شما 54 داری!خوش به حالت!!!!دی
اما ببین چیا خرید فروش کردیم!بنده هم میکشم کنار!از قدیم گفتن زیاد رو چیزی اصرارر کنی ظرف فکر میکنه.......
در کل خوب بفروشی
مرد حسابی دو ساعته بیا بزن خوبدوستان لطفا بحث رو كنار بزارين
گوشي بيرون فروم فروخته شد