• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوري يك جفت 6975 اصل و دوجفت 718 و تعدادي امپلي و ضبط (شديدازير قيمت)!

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
عزیز آمپ دو کانال 3500 پایونیر الان نوش حدود 160 تومنه سی الی چهل درصدم که کم کنی میشه حدود 100 پس لطف کن یه تخفیفی بده

Sent from my HTC One X using Tapatalk

درود
قصد اسپم ندارم ولی دوستمون کاملا درست میگن
قیمت5500هم الان280تومن هست لطفا در قیمت تجدید نظر کن

Last edited:

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اينو ضبط و باند فروشي به من 110 قيمت داد منم اومدم اينجا كه به مصرف كننده به قيمت واقعي بفروشم ...من همون سي درصد كه ميفرماييد كم ميكنم 115 تقديم ميكنم (ولي حقيقتش خيلي سالمه و درحده )
عزیز آمپ دو کانال 3500 پایونیر الان نوش حدود 160 تومنه سی الی چهل درصدم که کم کنی میشه حدود 100 پس لطف کن یه تخفیفی بده

Sent from my HTC One X using Tapatalk

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز من روو ماشينم 780 وات گذاشتم اگه اشتباه نكنم 350 بهم قيمت دادن نوش رو...چطوري شما ميگي 5500 رو 280 ميدن انصافا نميدونم !!

درود
قصد اسپم ندارم ولی دوستمون کاملا درست میگن
قیمت5500هم الان280تومن هست لطفا در قیمت تجدید نظر کن

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله حتما

.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
دوست عزيز من روو ماشينم 780 وات گذاشتم اگه اشتباه نكنم 350 بهم قيمت دادن نوش رو...چطوري شما ميگي 5500 رو 280 ميدن انصافا نميدونم !!

سند دارم دوست عزیز
6500 با5500 فقط 5تا10هزار تومن اختلاف قیمت دارن
قیمتی که گفتم قیمت روز هست و اگه میخوای شماره چندتا فروشگاه رو بدم که تماس بگیری و مطمئن شی

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
عزیز مدل دقیق پخش چیه؟
خازن چندفاراده؟عکس بهتر بزار بشه دیدش

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا من امروز 240 فروختمش...خريدار هم تا قيمتو شنيد فقط گفت واسه من ! نميدونم شما منبعتون چيه و كيه ولي انصافا مغازه دار 220 خواست ندادم بهش

سند دارم دوست عزیز
6500 با5500 فقط 5تا10هزار تومن اختلاف قیمت دارن
قیمتی که گفتم قیمت روز هست و اگه میخوای شماره چندتا فروشگاه رو بدم که تماس بگیری و مطمئن شی

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
خازن که قیمت نوش این حدوده عزیز
پخشتم چون یو اس بی نمیخوره یکم بالا میگی
اون شدیدا"زیرقیمتت باید یکم ارزونتر باشه دادا

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر ضبط حرفه اي سراغ دارم 2 تومن قيمتشه اصلا فلش نميخوره...شما نيمه ي پر ليوانم ببين انصافا...ضبط ال سي دي داره بعدش هم حرفه ايه ...ضبط پشتش فقط نزديك 20 تا سيم اومده بيرون و فكر كنم 4تا خروجي امپلي داره
خازن هم والا من خودم نوش رو 210 قيمت كردم تازه به خوشكلي اين نبود و اين همه ال اي دي كه اين داره نداشت

خازن که قیمت نوش این حدوده عزیز
پخشتم چون یو اس بی نمیخوره یکم بالا میگی
اون شدیدا"زیرقیمتت باید یکم ارزونتر باشه دادا

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
برادر ضبط حرفه اي سراغ دارم 2 تومن قيمتشه اصلا فلش نميخوره...شما نيمه ي پر ليوانم ببين انصافا...ضبط ال سي دي داره بعدش هم حرفه ايه ...ضبط پشتش فقط نزديك 20 تا سيم اومده بيرون و فكر كنم 4تا خروجي امپلي داره
خازن هم والا من خودم نوش رو 210 قيمت كردم تازه به خوشكلي اين نبود و اين همه ال اي دي كه اين داره نداشت

خب دادا این اون حرفه ای که نیست اونا پروسسور دارن نتورک دارن هزارتا امکانات دارن....
اگر پایینتر راه داشت من خریدارم
خازنتم به چراغو شکل نیست دادا!یا اون اصلی بوده یا طرف خیلی بالا گفته.بهرحال ب قیمت منطقی خریدارم اونم

mehran80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم نگفتم به چراغ و شكله گفتم اونا رخ اينو نداشتن برادر...در كل خازن و ضبط رو(اگه با هم بخواي) ديگه نهايت ميتونم 400 بدم...

خب دادا این اون حرفه ای که نیست اونا پروسسور دارن نتورک دارن هزارتا امکانات دارن....
اگر پایینتر راه داشت من خریدارم
خازنتم به چراغو شکل نیست دادا!یا اون اصلی بوده یا طرف خیلی بالا گفته.بهرحال ب قیمت منطقی خریدارم اونم

Yoollooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
امپ پایونر دوکانل رو چند اخرش ؟!!!

و اینکه دزدگیر مجیک کار دیگه چیزی نداری ؟!!

cure

Registered User
لایک‌ها
619
آمپ 2 کانال توسط بنده خریداری شد
ممنون از استارتر عزیز

بالا