من حرفی نزدم . ببخشید اگه ناراحت شدی .
صبح میرم سند بزنم دلالا داشتن همدیگرو میخوردن از در بالا تا ورودی ولم نمیکردن گفتم 9/7 آخرش 9/6 نوشتواقعا دلال خرید 9.600؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما 2هفته پیش 84 بدون رنگ باکارکرد 88تا رو دادیم 8.500
واقعا از بر خوردت متاسفم من سمت غرب بلوار فردوس هستم صبح اگه افتخاربدید با هم بریم سند بزنیم شمارمو اگه خواستی بگو برات بفرستم من دلال ماشین نیستم تو لاله زار مغازه دارم صبح اصلا ماشینمو پارک هم نکردم دلالا دورش جمع شدن همون اول در ورودی قولنامه نوشت 100 بیعانه داد نمیدونم چه دلیلی داره بخوام چیزی بگم که دوستان بدون دلیل و اطلاعات به ادم اینجوری بتازندوستان مالیات که نداره. باور کنید هر کالایی قیمتی داره. یعنی دارم شاخ در میارم از بعضی از صحبتای این تاپیک. به خدا بچه های پی تی هم شاخ ندارن. منم همبن بعد از عید حداقل ,4 تا ماشین خرید و فروش کردم. اخریش هم اینجا اگهی کرده بودم. درسته بچه های اینجا ماشین بخر نیستن ولی از پشت کوه هم نیومدن. باور کنید. اخه دلال مگه پواشو پیدا کرده از این طوری پول بده. خداییش به شعور بفیه توهین نکنید
استارتر. مبارکه.
alish
بي خيال دوست عزيز،زياد خودت رو درگير صحبتهاي اينجا نكن!واقعا از بر خوردت متاسفم من سمت غرب بلوار فردوس هستم صبح اگه افتخاربدید با هم بریم سند بزنیم شمارمو اگه خواستی بگو برات بفرستم من دلال ماشین نیستم تو لاله زار مغازه دارم صبح اصلا ماشینمو پارک هم نکردم دلالا دورش جمع شدن همون اول در ورودی قولنامه نوشت 100 بیعانه داد نمیدونم چه دلیلی داره بخوام چیزی بگم که دوستان بدون دلیل و اطلاعات به ادم اینجوری بتازن
دوست عزیز من نه شما رو میشناسم که بخوام ازت دفاع کنم نه اون دوستی رو که این حرف رو زد من فقط تجربه خودم رو از چیتگر و فروشی که داشتم گفتم ولی نمیدونم چرا یه دفعه جبهه گیری میکنن هنوزم پای حرفم هستم دوستی که قبول نداشتن صبح برم دنبالشون و با هم بریم سر قراربي خيال دوست عزيز،زياد خودت رو درگير صحبتهاي اينجا نكن!
بالاخره من و شما ديگه (حداقل) امروز بازار رو ديديم
منم اگه همين الان قولنامه رو اسكن كنم و براشون بذارم،ممكنه برخي بيان بگن فوتوشاپه!
جاي خريد يا فروش ماشين اينجا نيست
پ،ن:منم اصلا تو پاركينگ كارشناسي نرفتم،تو صف بودم كه يه بنده خدايي اومد براي خريد و توافق كرديم!
حتما بذارمنم اگه همين الان قولنامه رو اسكن كنم و براشون بذارم،ممكنه برخي بيان بگن فوتوشاپه!
شماره دلالشو بده ....سلام
من امروز تو چیتگر ماشینم رو دادم به دلال 9/6
پراید آخر 84 بدون رنگ با لاستیک نو وخیلی تمیز اگه اینجا آگهی میکرم 8 تومن هم میگفتن گرونه
ببخشید اما تو ماشینایی مثه پرایدو پیکان اصل اتاقه تا موتور چون موتور با200 تومن نو میشه اما هیچوقت نمیتونی با 200 تومن بدنه و اتاقرو مثه روزه اول کنی جهت اطلاعات عمومیتون قیمت نهایی ماشینتون هم 5100 هست
چرا قبول نکردی همراه کاربر bardiaahmadi بری ؟؟:happy:منم حرفی بشما نزدم که جبهه گیری میکنی داداش. ایشالا همینطوریه که شما میفرمایید.
ما هم خوشحالیم که شما همون قیمت مد نظرت فروختی. ایشالا که بیشتر میفروختی.
منم اینجا اگهی کردم و مدونم بچه های اینجا اندازه خرید یه ماشین دست به جیب نیستن
ولی مطمعن باش هر ماشین یه قیمتی داره. مثلا تو ماشین 7 تومنی حداکثر قیمتش 200 بالا و پایینه
ایشالا که پولش هم مبارکت باشه. کاش بیشتر میفروختی اصلا
چرا قبول نکردی همراه کاربر bardiaahmadi بری ؟؟:happy: