• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری اسیلوسکوپ 20 مگاهرتز 2 کانال با قیمت عالی

علی علی دادی

Registered User
لایک‌ها
58
خیلی جالبه ... ایشون اسکوپ خراب به بنده فروختن و پروژه من مختل شد به خاطر ایشون و پاسخگو نبودن اون زمان در صورتی که ۲۴ ساعت حق خریدار هست که چک کنه.. ما همون ۱زمان که رسید گزارش خرابیش رو دادیم و خپاستیم مرجوع کنیم ، ایشون چندتا عکس فرستادن و دیگه نه موبایلشون رو جواب دادن و نه خصوصی جواب دادن ...حالا اومدن امتیاز منفی برای من درج کردن !!!o_O .... رو که نیست !!!!:mad:
عکسها فتوشاپ نیست!!خدا لعنت کنه

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
د

خدا شرمندت کنه خدا ازت نگذره اسکوپ خراب فرستام؟پس اون عکسهای پست اول تاپیک چی هست؟
عجیبه ها !!! انگار حالت خوب نیست بشر !!
جواب ما رو ندادی یه دفعه بعد دوسال امتیاز منفی به من میدی بعدم اراجیف میبافی !!! خیلی پررویی والا !
اتفاقا خدا تو رو شرمندت کنه جلو زن و بچه که موقع خرید گفتی من متاهلم و چرت و پرت سر هم کردی ....
هنوز اسکوپ خرابت گوشه خونست پول منو بده بفرستم برات اگه خیلی حلال و حرومی سرت میشه و نگران امتیاز منفیت هستی !

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

علی علی دادی

Registered User
لایک‌ها
58
لعنت خدا بر تو و زبان چربت!از اسکوپ در حالت روشن تست بگیر و عکسشو همینجا بزار تا پولتو بفرستم اسکپ رو همونجوری که فرستادم بفرستی،قسم به شرافتم تا نیارمت دادگاه اینحا و ندمت بازداشتگاه از تو پست ترم

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
لعنت خدا بر تو و زبان چربت!از اسکوپ در حالت روشن تست بگیر و عکسشو همینجا بزار تا پولتو بفرستم اسکپ رو همونجوری که فرستادم بفرستی،قسم به شرافتم تا نیارمت دادگاه اینحا و ندمت بازداشتگاه از تو پست ترم

ما که نفهمیدیم چی زدی آخر !! دست پیش رو گرفتی الان بعد دوسال چیو ثابت کنی ؟!!! ظاهرا شاکی من بودما باید بازداشتگاهم برم ..:rolleyes::)
اسکوپ خراب دادی به من حالا روشن کنم توش ویدیو ابی برات بزارم عکس بدم !!! عکس کجاش رو بدم ؟! همون موقع که کلی زنگت زدم و پیام دادم دیگه جواب ما رو ندادی کجا بودی ؟!!!!!

ای بابا ایهاالناس بیاید ببینید حرف حساب این بشر چیهههههههههه .... ما که نفهمیدیم چند چنده با خودش ! اون از امتیاز منفیش اینم از این اراجیفش ..کسی فهمید به ما هم بگه چشه و چی میخواد این ؟!!!!!!!!!!:general208:

بالا