• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<فروش فوری فوری XPERIA S و یا تعویض با One x>>>

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
بله دیگه...شما اول فیلمی که فرستادی چیزه دیگه ای بود...گارد بود برچسب بود...گوشی نوی نو بود...داداش من که با شما خورده حساب ندارم....شما زدی زیر حرفت...ویلا من با 5-6تا بچه های پی تی معامله کردم...هیچ کودوم سابقه این حرفارو نداشتن الله وکیلی...
داداش ینی چی حالا هی اس ام اس میدی میگی آبروی منو میبری...خداآبروتو ببره...شما درس معامله کن آبروت حفظ میشه...بالاخره من وظیفه دارم بقیه رو مطلع کنم...
نه کسی برای 1گاردو1برچسب گدا شده نه ثروتمند...کارت اشتباه بود دیگه...نبود...مرد حرفش از دهنش درمیاد...نه از....

بله خدا جای حق نشسته...

BANDEGHIRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله دیگه...شما اول فیلمی که فرستادی چیزه دیگه ای بود...گارد بود برچسب بود...گوشی نوی نو بود...داداش من که با شما خورده حساب ندارم....شما زدی زیر حرفت...ویلا من با 5-6تا بچه های پی تی معامله کردم...هیچ کودوم سابقه این حرفارو نداشتن الله وکیلی...
داداش ینی چی حالا هی اس ام اس میدی میگی آبروی منو میبری...خداآبروتو ببره...شما درس معامله کن آبروت حفظ میشه...بالاخره من وظیفه دارم بقیه رو مطلع کنم...
نه کسی برای 1گاردو1برچسب گدا شده نه ثروتمند...کارت اشتباه بود دیگه...نبود...مرد حرفش از دهنش درمیاد...نه از....

بله خدا جای حق نشسته...

شما اگه راست میگی الان که من زنگ زدم بهت گوشیتو جواب میدادی.مگه من بد نکردم به شما چرا زنگ نمیزنی حرف بزنیم.میترسی حرف بزنیم.
آقا من حال بحث کردن با نامرد جماعت ندارم.
یاعلی داداش.

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
نه داداش نمیخام با کسی که نامردی کرده حرف بزنم...اصلا آقادر شان من نیس بخام برای 1گارد 1برچسب بحث کنم
اعصاب خودمو خورد کنم...شما فقط فکر استفاده اید...من چونه گوشیرو با تمام متعلقاتش زدم...توافق شد که شما فرستادینو این طوری شد..
باشه داداش مشکلی نیس....
اصلا من نامردم خوبه....من برچسب گوشیرو کندم....من گاردشو نفرستادم خوبه...تمومش کنین لطفا...هر چی پیش برین سابقه خودتونو خراب میکنین...

BANDEGHIRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به حال همچنین آدمایی که فقط طمع وجودشون گرفته و فکر می کنن زرنگن باید گریه کرد

SERGIO

Registered User
لایک‌ها
67
با سلام به همه دوستان
بنده با یوزر BANDEGHIRI معامله داشتم به نظر من ایشون خیلی انسان محترم و قابل اعتمادی هستن و از معامله با ایشون هم کاملا راضی بودم . بابت این معامله هم اطلاعی ندارم که چی بینتون گذشته ولی هر چی که باشه خوب نیست که بخاطر یه گارد و یه محافظ صفحه اینقدر به هم بد وبیرا بگین .

mehran-dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه داداش ما صادق بودیم شما دبه کردی . ما گوشیو رد میکنیم بره . ارزش نداره برا 10.20 تومن خودمونو خراب کنیم . آقا مهدی سالاری.

BANDEGHIRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله
ماست فروش نمیگه ماستم ترشه.
بیخیال
یاعلی ختم تاپیک
مدیر تاپیک ببنده

بالا