Si30KhaN
Registered User
چند تا پورت usb 3 داره؟
صفحه نمایش مات هست یا براق؟
سلام یک پورت usb3چند تا پورت usb 3 داره؟
سلام رفیق متاسفانه یکی کرج موجوده دست نماینده هست یکی هم بندرعباس دیگه ندارم فعلا همین 2 عدد اینا هم در حال فروش هست چون قیمت رو خیلی مناسب گذاشتم خود وارد کننده ها 1450 کمتر نمیدنسلام...
جناب بنده طلبه ی این لب تاپ شدم... چندعدد موجود دارید؟
الان خارج از کشور هستم و تا 15 روز دیگه ایران نیستم....
برادر یک عدد تبلت قوی مارک توشیبا نو غیر آکبند برای فروش موجود دارم معامله میکنید مابقی رو نقدا واریز کنم؟ قیمتش رو هم حراج زدم ۴۵۰ زیر فی بازار...سلام رفیق متاسفانه یکی کرج موجوده دست نماینده هست یکی هم بندرعباس دیگه ندارم فعلا همین 2 عدد اینا هم در حال فروش هست چون قیمت رو خیلی مناسب گذاشتم خود وارد کننده ها 1450 کمتر نمیدن
در خدمتم...
پ. خ شد خدمتتونبرادر یک عدد تبلت قوی مارک توشیبا نو غیر آکبند برای فروش موجود دارم معامله میکنید مابقی رو نقدا واریز کنم؟ قیمتش رو هم حراج زدم ۴۵۰ زیر فی بازار...
http://forum.persiantools.com/threads/حراج-یک-عدد-تبلت-ویندوز-8-1-toshiba-wt8-a636-64gb-زیر-قیمت-بازار-فقط-2-هفته-استفاده-شده.715180/#post-11355831
سلام دوست منسلام
وقت شما بخیر
بنده بندر عباس هستم ارگ ممکنه یک شماره تماس به من بدید تا با شما برای خرید لب تاب هماهنگ کنم
متشکرم
سلام دوست عزیزسلام
میشه تصاویر شو برام بفرستید
سلام به صورت بکاپ ویندوز اورجینال هست تفاوتی چندانی نمیکنه اورجینال یا غبر اورجینالرفیق ویندوز هاشون اورژیناله؟
سلام رفیق بله موجوده اطلاعات حساب پ.خ شد خدمتتونسلام،من یکی میخوام برای پس فردا،اونی که کرجه فردا با تیپاکس ارسال بشه میرسه دستم،اگه موحوده برای واریز هماهنگ کنید،ممنون
سلام دوست من پ.خ شد خدمتتونسلام
لطفا سماره تماس بديد
ممنونم
با سلام فرستادم خدمتتون...با عرض سلام.
لطفا شماره تماس ارسال فرمایید.
سلام رفیقلطفا شماره تماس ارسال فرمایید.