• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری مودم ADSL ا Tp-Link TD-W8901G ا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaysaM321

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان استارتر محترم دوباره غیبش زده جواب نمیده. میدونم اینکاره نیستن ایشون ولی فعلا خب فعلا مارو گذاشتن تو خماری

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
دوستان استارتر محترم دوباره غیبش زده جواب نمیده. میدونم اینکاره نیستن ایشون ولی فعلا خب فعلا مارو گذاشتن تو خماری
دوست عزیز چرا الکی شلوغش میکنی ,
خوب شد دارم با اس ام اس جوابتو میدم که خارج از شهر هستم .
باید مشکلات خانوادگیمو برا شما بگم که چی شده یا نشده . !!
عجب کاربرایی پیدا میشن , ! مودم 79 تومنی رو 50 تومن بهش دادم + 3 تومن هزینه پستش .
طلبکارم هسـت .. ( غیبم نزده چرا دروغ الکی میگی جواب کدوم اس ام اس رو ندادم ) ؟
ببینم شما چه گلی به سَر این بازارچه میزنی .!

MaysaM321

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز من از شما عذرخواهی میکنم بسته رسید طبق گفتتون همه لوازم کامله و تا برقراری سرویسم امکان تست ندارم ممنونم از شما.
کافی بود شنبه که دوستتون ارسال کردن یه اس خشک و خالی میدادین که ارسال شد. شنبه دو تا اس دادم جواب نگرفتم یکشنبه اس دادم دوتا بعد زنگ زدم جوابی نگرفتم خوب قربونت برم این یعنی چی...
من جنسو ندیده براتون واریز کردم شما انقدر ارزشو برا خریدار قائل نشدید که یه خبر بدید وقتی از شهر خارج شدید
همین داستان هم حتما با خریدار قبلی تون پیاده شده و ایشون بهتون امتیاز منفی داده بود که غیبش زده. شما راحت میتونید با یه اس یا پخ بعد از ارسال جواب اعتماد خریدارو بدید خیالشو راحت کنید تا جنس به دستش برسه. با این وضیت کیه که مشکل نداره رفیق.
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا